Saturday, May 4, 2024

Ob drugi zglasitvi policiji bom sprožil prav tako postopek proti policiji in notranjim nadzornim organom psihiatrije Ljubljana Polje ki pravkar oglašujejo preiskavo psihiatrije zaradi domnevnih kršitev pravic pacientov

Zadevo so namreč Slovenski politikanti ki so sprožili preiskavo proti psihiatriji namigovali skupaj z psihiatrično adninistratcijo kot vrsto pomoči namenjeno meni kar so uveljvljali nadalje z grožnjami ponovne prisilne psihiatrije če naj bi zavlačeval postopek nadalje kar menim je dulux nasilja Slovenske policije https://www.24ur.com/novice/slovenija/nadzor-nad-ljubljansko-psihiatricno-kliniko-pokazal-vec-sistemskih-nepravilnosti.html 

@SLOVENSKI POLICIJI IN PSIHIATRIJI(GNOJOM/ISTREBKOM ČLOVEŠTVA) - ŠE DANSKI DREKERAŠI IZ STRASBURGA SKUPAJ Z AMERIŠKO BIDNOVO ADMINISTRACIJO VAS NE REŠIJO. V NIKAKRŠNI POZICIJI NISTE DA BI KOMURKOLI LAHKO Z ČIMER GROZILI ALI PA CELO Z ČIMERKOLI POGOJEVALI.

NASLEDNJA NA MOJEM SEZNAMU JE PSIHIATRINJA TATJANA PROKŠELJ KI JE BILA VPLETENA V ZADEVO OD SVOJEGA SEDMEGA RAZREDA


OSNOVNE ŠOLE. GOSPODIČNA PROKŠLJEVA KI JE SKUPAJ Z SLOVENSKI POLICIJO TIK PRED UKRABITVIJO V PSIHIATRIČNO BOLNICO LJUBLJANA POLJE POD PRETVEZO DRUŽINSKEGA NASILJA IN UMSKE BOLEZNI LETA 2012 ZAHTEVALA Z MANO POROKO NAKAR JO JE Z LOKALNO POLICIJO KATERA SI JE NADELA MASKO PETERLETA RAZRDLA ČEŠ DA SEM FLIRTAL Z DRUGIMI ŽENSKAMI NJO OZIROMA NAJIN DOGOVOR PA CELO IZDAL - JE BILA PRECEJ AGRESIVNA DAN DVA PRED HOSPITALIZACJO....PSIHIATER KAPŠ KATERI JO JE NAGOVARJAL OD MOJE VRNITVE V SLOVENIJO LETA 2006 ČEŠ DA SEM UMSKO BOLAN/PRIZADET IN DA POZNA VELIKO BOLJŠIH PRILOŽNOSTI KAKOR SEM BIL SAM(Tatjana je med MK Ultro zahtevala da jo priznam kot nagrado za vrnitev iz Amerike leta 2006 in celo oženim).

TATJANINO NATEGOVANJE JE ŠLO V RAZMERE KO SEM SE LETA 2011 ZNAŠEL V SRPKEM PREDELU BOSNE KAMOR SVA Z TATJANO ROMALA NA PRIVOLITEV NJENE SRPSKE DRUŽINE ZA ODOBRITEV POROKE S KATERO SEM SE ŠE KAKO STRINJAL MED MK ULTRO. SORODNIKOM KI SO SE ME OBSODILI ZA RETARDIRANEGA ČEŠ DA NISEM MOGEL NITI PRIMERA KONČATI SAMA PA DA BO POSTALA ŽENA NORČKA AMPAK DA NAJ BO SO SE NA KONCU STRINJALI VSI PO VRSTI Z IZJEMO MORDA ENEGA ČLANA ALI DVEH....ZADEVA KATERO JE TATJANA ZAČELA ŽE LETA 2008 Z UPANJEM DA SE BOM PRESELIL Z NJO V SRPSKI PREDEL BOSNE KJER JE CELO ODPRLA ZASEBNO KLINIKO PREKO KATERE JE NAJVERJETNEJE NEURADNO MED POČITNIKOVANJEM ZAČELA Z PSIHIATRIČNIM SVETOVANJEM KAKOR MI JE BILO OBRAZLOŽENO CELO V NAMEN UGRABITVE ALI PA PO POTREBI BEŽANJA IZ SLOVENIJE ČE BI DO NJE PRIŠLO - USTVARJALA NAJ BI NAMREČ REDNE STRANKE ČEMUR SEM MORAL PRISOSTVOVATI. KER PAČ JE BILA V SLOVENIJI PRISILJENA V SRPSKO POLITIKO SAM PA NISEM ŽELEL V NJEJ UDEJSTVOVATI IN PRAV TAKO NISEM ŽELEL Z NJO ODPOTOVATI V SRPSKO KRAJINO JE PRIŠLA NA MIZO MOŽNOST UGRABITVE - NAJINA ZADNJA PRILOŽNOST KAKOR JO JE IMENOVALA....

 KAPŠ IN POLICIJA SO SKUPAJ Z TATJANO ZAČELI TRDITI NEMUDNO OB HOSPITALIZACIJI LETA 2012 ČEŠ DA JE PREPOZNO SAJ DA JE SPOČELA OTROKA Z NOVIM FANTOM 3 MESECE PO MOJI PRISILNI PSIHIATRIČNI HOSPITALIZACIJI - 3 MESECE JE BILO NATEGNJENO NA 6 MESECEV PRI CELOTNI ZADEVI IN TAKO NAPREJ - PONAVLJAJOČE SE IŽIVLJANJE KATEREGA SEM MORAL PRIKIMAVATI ČEŠ DA SEM ZAMUDIL PRILOŽNOST JE BILO ZAHTEVANO OD POLICAJEV NAJMANJ 50X KRAT. 

TATJANA PROKŠELJ JE ZAHTEVALA CELO TEDEN PRED HOSPITALIZAIJO LETA 2012 DA SE ZJASNIM ČE ŽELIM DA ME REŠI Z POROKO KER DA JE TO BILA MOJA ZADNJA MOŽNOST.... 

OČITNO NATEGOVANJE OZIROMA UBIJANJE UPANJA DO PREŽIVETJA KATEREGA JE SLOVENSKO SODSTVO S POLICIJO UNIČEVALO NADALJNIH 12 LET. TATJANA PROKŠELJ JE BILA PSIHIATRINJA KI JE PREVZELA INICIATIVO HOSPITALIZACIJE LETA 2014 PRED ODHODOM V BEGUNJE. BILA PA JE PRAV TAKO PSIHIATRINJA KI JE NENEHNO ZAHETVALA MOJO ČIMPREJŠNJO HOSPITALIZACIJO MED MK ULTRO(ŽE OF LETA 2003 - SLEDNJA JE EKSPLODIRALA OD STRANI SRBOV IN RUSOV LETA 2010) KAKOR SO OD NJE ZAHTEVALI SRBI IN RUSI - OD VUĆIĆA PA DO PUTINA/LAVROVA.


KAR SE PA SLOVENSKE POLICIJE GRE IN PSIHIATIJE - KAJ PA BOSTE DREKARJISKUPAJ S SVOJIMI LJUBLJANSKIMI POLITIKI/ŠTRAZBURŠKIMI LONDONSKIMI WASHINGTONSKIMI LIZAČI RITI...A MASTE KOGA KI SE UPA PRED MOJA VRATA DANES !!???? GNOJI/ISTREBKI ČLOVEŠTVA BERI ZGORAJ. PO VAS PRIDEM KO ZAHOČEM IN NIČESAR NE MORETE V SVOJ BRAN. NIKAMOR NE BEŽATI NE ČEMURKOLI UPATI.

POLOVICA VAS BO LOBOTOMOZIRANA MORDA PA CELO POBEŠENA PO LJUBLJANSKEM TRGU - NITI EN SAM NEBO UŠEL ROKI PRAVICE


NIHČE NI BIL NA MOJI STRANI - NIHČE NEBO NA MOJI STRANI NAMANJ PA SLOVENSKA DRISKA V PLAVIH UNIFORMAH. Z NASILJEM STE PODPIRALI DRUG DRUGEGA 52 LET. PRIDI...ČAKAM KER SAM NEDVOMNO SE SPET VRNEM PO VEČ IN VEČ DOKLER VAS SATANISTE IZMEČKE ČLOVEŠTVA NE IZBRIŠEM DO ZADNJEGA.

No comments:

Post a Comment