Saturday, May 11, 2024

May 11th, 2024 Poskus fizičnega obračuna(PSIHIATRIČNE HOSPITALIZACIJE) preko poskusa kraje avtomobilskega akumulatorja

Če bi prišlo do moje verbalnega odobritve da so akumulatorji poslikani in jih lahko odpelje, se nebi odvil drugi del nasilja ko je gospod ki je pred nekaj minutami poskušal krajo akumulatorja začel izzivati z "kdo pa milism da sem" in kar je zaradi moje neverbalne odobritve poskušal nadalje uporabiti za fizično obvladovanje incidenta katerega je bil iz moje strani prisljen prizanti - postavljen je namreč bil v luč iz katere bi v nasprotnem primeru lahko bilo smešno zaključeno da se ni niti zavedal svojih dejanj....je postalo očitno da je skupaj z mamo ne samo podpihova nasilje ampak prav tako poskušal lagati. Policaji ki so zadevo preiskovali so prišli do zaključka da bi moral ob odobritvi odvoza akumulatorjev sam odkorakati vendar ne drži ker sem tukaj doma. On je tisti ki bi njihov nasvet lahko bolje iskoristil in komur se ni več mudilo po akumulatorjih katere so že bili v avtomobilu. Pri vsej naglici katero je izkazoval ga e namreč začelo zanimati češ kdo mislim da sem. 

Gospod Veber kakor boje pokazale preiskave se je spravil v poskusu intimidacije in poskusa hospitalizacije preko fizične alterkacije na rakavega človeka kar mu vsekakor nebo v pomoč.

"Srečno" kakor je zaželel ob mojem namigovanju in napol tihem končnem odobravanju da akumulatorje lahko odpelje, naj bi pomenilo po njegovih besedah varnost v moj dobrobit(češ da se bo pobrigal da ne bom padel v probleme in da bo priznal kriminal pri katerem ni več kaj prizanti - da bo tisti ki bo zadevo priznal celo celotno zadevo kakor je zatrjeval da bo priznal) vendar je bil center nasilja skoncentriran na njegovo približevanje oziroma agresiven pristop v moj obraz po odbitju rok katere je položil na moje rame in kar je sledilo poleg laži - njegovo približevanje do mojega obraza na kakšnih 20 centimetrov. Zadeva se ni končala pri srečno ampak začela. Je priznal po dveh letih MK Ultre med sestajanjem z policisti da bo ali srečno meni ali pa njemu. Upleten je bil v organiziran kriminal proti meni osebno od dneva ko je stopil v stik z mojo nečakinjo kar gre v leto 2000 ali celo pred. Še eden z doktoratom/doktorati ki je poskusil. Omenjam ker se prav tako posnel in ne dovoljujem kakršnih koli laži iz ozadja oziroma olajševalnih okoliščin.

Policisti ki so oglasili v naši hiši med postopkom MK  Ultra niso pozabili omenjati celo dolžino klicev v vezi zgoraj omenjenga incidenta za katere so primarno trdili ne bodo imeli nikakršne vloge zaradi dolžine klicev kar pomeni da so bili klici prekinjeni iz njihove strani. Preiskovalni policist upleten v zadevo je imel svetle lase - bil pa je dokaj nasilen. Iz primarnih trditev kako nebo nič z klici(eden naj bi trajal 0 secund drugi morda 5 max) se je pojavila nova teorija klicev ki ustreza posnetemu opisu spodaj
Incident je direktno povezan z videom o sosedu Harlanderju kjer sem v Angleškem jeziku predhodno še isti dan omenil poskus fizične intimidacije zdravniške sestre na očetovemu oddelku pred materjo ob obisku četa katerega si je zaželela mati - natančna po besedah policistov povezava katera naj bi sledila videu o zdravniški sestri ki je bil zadolžen za mahanje z rokami in probliževnje v obraz med pogovori http://ausertimes.blogspot.com/2024/05/about-my-neighbor-doctor-physician.html 


I still did not properly explained the whole thing above.

Police alone completely broke down during MK Ultra a future attempted theft as it took place this Saturday ONLY to help me out - for my sake is what they claimed and so did Veber Mitja who took initiative for attack as explained in videos bellow.

Police separately used police officers to express derision in my face/scorn humiliation during what would look as future police reports filed at police station for which they claimed me I would have police officers humiliating me during report procedure and what likely would lead into physical confrontation AT THE POLICE STATION WHICH, HOWEVER, ACCORDING TO POLICE would result 100% with bad consequences for me. As an example of what could take place without filmed appereances at the police station, INCIDENT AT OUR HOME WOULD BE STAGED DURING WHCH VEBER BEGUN TO CLAIM ANYWHERE ON HOW I PUNCHED ONE, PUSHED ONE ETC. For that matter I was instructed when filing police report at police, I should ask/demand for the right to film police procedures just as police officers do during work in US.

The truth, however, is that police lied and so did others who had police scenarios ready and used to get me destroyed as I explained earlier today about multiple tactics which police used with which they demanded from me to comply with. Police officer who met me during last interview didn't act professionally and nor did other prior to one which is evident from recordings.

If I did responded physically after Mitja Veber entered my personal space separating us at about 20cm range, I would have been likely hospitalized without even having video demonstrated which 100% was used to video record incident. POLICE AT MY SURPRISE WHEN I CONSIDER THE WHOLE THING DIDN'T MENTION TO ME WHEN EXPLAINING ME INSIDE OF THE HOUSE INFRONT OF PARENTS ABOUT COMING ATTACK ON ME FROM PERSPECTIVE OF MY BEING ASSAULTED TO DEGREE THAT I WOULD POSSIBLY RESPOND BACK PHYSICALLY, BUT DID STATED ME WHEN OUTSIDE OF THE HOME THAT FUTURE SETUP WILL BE USED TO UTERLY GET ME KILLED WHAT SENT CHILLS DOWN MY SPINE IN 2017.

It was demanded from me to pay attention to audio recording when going over one for as Veber and police officers suggested me, I will even understand what would go on and even warned me about explaining whole thing properly.
AUDIO - Sabotaged police report about attempted car battery theft used for hospitalization May 11th, 2024 Mitja Veber Golob via Police

No comments:

Post a Comment