Sunday, December 12, 2021

MORDA NAJVEČJA SLOVENSKA BARABA JE ZDAJ VARUH ČLOVEKOVIH PRAVIC V SLOVENIJI: 'Moja izobrazba in delovne izkušnje mi pri vzgoji otroka ne pomagajo čisto nič'

Upleten v pretepanja prav tako po sosednji Avtrsiji kjer je delo preko mojega postopka MK Ultra prav tako dobil je Peter Svetina. Pretepanja in laži proti meni je širil tako po Sloveniji kakor sodednji Avstriji. 

Lunatic(psychopath) who now is ombudsman of human rights in Slovenia claimed  how his son got Dowson Syndrome because of me. Je trdil norec katerei se je nad mano fizično in psihično znašal že desetletje nad mano da je njegov sin dobil Dawsonov sindriom zaradi mene. 

Po Avstriji so se vršila težka pretepanja - po prihodu omenjenega gospoda v Avstrijo pa je situacija glede fizičnega nasilja napram meni popolnoma izgubila samokontrolo. 

Je pa lepo da se je psihopat prokazal v javnosti PRED ODHODOM V ZAPOR z mavričastim šalom okoli vratu ,) Mislim da za tovrstna fizična in psihična znašanja dosmrtna zaporna kazen NE UIDE. TISTI KI MU JE SINA UNIČIL JE TO STORIL PO NAVODILIH G. PAHORJA/UDBE KUČANA DA BI PRIKRILI ZLOČINSTVO NAPRAM MENI OSEBNO SAJ JE OD TEDAJ NASILJE V AVSTRIJI PRENEHALO - ENAKA SITUACIJA KAKOR JE BILA V ITALIJI !!!!

@Peter Svetina - upam da vam bojo sodili prav tako za uničenje svojega lastnega otroka. Tudi to boste zgobezdal kdo, kako. RELATED TO https://ausertimes.blogspot.com/2023/04/how-milan-kucan-borut-pahor-and-berlin.html AND http://ausertimes.blogspot.com/2023/05/evolution-of-so-called-slovenian-human.html


Borut Pahor's lunacy(Milan Kučan) now blooms into complete madness https://www.24ur.com/novice/slovenija/peter-svetina.html




Pahor: Svobode niso absolutne, omejene so s svobodami in pravicami drugih

Mednarodni dan človekovih pravic

Predsednik republike Borut Pahor je ob dnevu človekovih pravic v predsedniški palači sprejel varuha človekovih pravic Petra Svetino, ki je dejal, da verjame, da bomo iz epidemije izšli močnejši in človekove pravice dvignili na višjo raven.


Pahor je v izjavi po srečanju poudaril, da je ves demokratični svet utemeljen na svobodi, celotna kompozicija našega življenja pa je zgrajena na predpostavki številnih svoboščin. "Razumemo tudi, da svobode niso absolutne, predvsem pa, da so omejene s svobodami in pravicami drugih. V običajnih razmerah, v svobodnem in demokratičnem svetu s svobodo, pravico in njunima omejevanjema ni težav. S tem znamo normalno živeti," je dejal.



A težava po njegovih besedah nastane, ko razmere niso običajne, tudi če pravo ureja take situacije. "Pravne norme zagotavljajo, da zaradi neobičajnih razmer ni kaotičnega ukrepanja in nas varujejo pred samovoljami. Morda niso idealne, a moramo zaupati tistim, ki presojajo o njih in njihovem spoštovanju," je dejal.

Spomnil je, da že skoraj dve leti živimo v neobičajnih razmerah in da v takih okoliščinah nikomur ni lahko, zlasti ne tistim, ki morajo skrbeti za uveljavitev temeljne pravice do življenja in do zdravja. Ob tem je izpostavil strokovne, zdravstvene in politične oblasti, ki "se po najboljših močeh trudijo sprejemati ukrepe za zajezitev epidemije in za obvarovanje življenja in zdravje ljudi".

"Pričakovano je, da pri ukrepanju oblasti ne gre za napad na naše svoboščine in pravice, ampak za zavarovanje našega zdravja in da se pri tem pojavljajo številne dileme, od zdravstvenih do pravnih in političnih. Zelo je pomembno vedno znova ugotavljati, da v takih razmerah nikomur ni lahko. Mislim, da bi morali pri naših odzivih na te razmere to dejstvo, da nikomur ni lahko, bistveno bolj upoštevati," je ocenil.

Po njegovih besedah sta na začetku epidemije prevladovala strah in nevednost glede virusa, zato smo omejitve naše svobode sprejemali z razumevanjem. Ko je pri številnih ta strah popustil in ko se je zdelo, da o virusu vemo dovolj, za mnogo ukrepov ni bilo več razumevanja. A kot poudarja, nevarnost za naša življenja še vedno obstaja, tudi če koga ni več strah.



Poudaril je, da se imamo pravico vživeti v svojo težavo, a imamo tudi dolžnost, da se vživimo v težavo drugega in tako skupaj premagamo to krizo. "To nam bo vrnilo normalno, običajno življenje, utemeljeno na številnih pravicah in svoboščinah, to pa je prav zares želja vseh. Ta cilj nas povezuje, razumeti moramo le, da zmagamo le skupaj," je pozval.

Po oceni Svetine pa je po eni strani zelo pomembno zavedanje človekovih pravic, v katere je epidemija covida-19 močno posegla in smo se vsak dan morali odpovedati delu pravic. Hkrati pa se moramo zavedati, da je vsak od nas odgovoren za to, da to krizo premagamo.

"Trdno verjamem, da bomo po koncu krize izšli močnejši, da bomo zmagovalci vsi in da nikogar ne bomo puščali za seboj, ampak da bomo zakorakali v boljši čas. Morali pa se bomo zavedati, da so bile človekove pravice, ki so bile omejene, temeljne. Zavedati se jih moramo tudi vnaprej in da bomo nivo človekovih pravic dvignili na še višji nivo," je dejal.


No comments:

Post a Comment