Thursday, December 23, 2021

"Slovensko"(v resnici privatna komora UDBE za Vućiče, Kučane, Pahorje in njihove komšije kjer se je tudi pretepalo Slovenca če že ne Slovence - mene osebno) Stanovanje na naslovu Via Bassegio 69/I katerega je uporabljal Dijaški dom Srečko Kosovel v Trstu predano preko Slovenske UDBE Srbom

Ta dijaški dom je gostil včasih posebne goste iz Slovenije in Srbije - včasih pa je bil prav tako popolnoma prazen. Mlade Slovenske ljudi katere sem med pretepanji v trstu srečeval je spreletavala groza tako da mislim glede na branje tukaj vidnega bloga in situacijo s katero  se naprej srečujem za njih Slovenija ni več nikakršna alternativa. Je pa rinjenje svinjskih glavetin kakor so Vućićeva in Pahorjeva trajalo kar nekaj časa ko so mladi končni vsiljiveže vprašali če hočejo dom vendarle popolnoma zase...takšnih Jugoslovanskih celic se nahaja na svetu kar nekaj kakor je razvidno v člankih - vse služijo pa istemu namenu. To je bil zamejsko Tržaški dom kjer se je v primerjavi z drugimi lokacijami izvajalo najmanj zlorabe(zanemarljivo) a vendar med odsotnostjo mlajših so se. Privat celice za pretepanje registrirane pod Yugoslavija še naprej obstojajo v Tokiu, Bonnu, Bernu in New Yorku...nikkjer ni razvidna cena prodaje/predaje sicer pa se nakupu ali prodaji po pravilih UDBE ne gleda v zobe.

Zastonj stanovanja po svetu - privat komore za pretepanja....nekaj z čimer je imela Merklova dobro seznanjena z situacijo a vendar nenaklonjena roki pravice v prid svoje politike kar nekaj pripomb če in koliko še bi le ta bila dovoljena pod registracijo YU.

No comments:

Post a Comment