Tuesday, September 21, 2021

Zahtevam da Slovenska policija preda video dokaze o bestialnem fizičnem izživljanju nad mano od takoimenovane skupine "IZBRISANI" katera je bila vpletena v premer proti meni of leta 1995 - finacirana od Srbske četniške države in okrepljena v uničenju Slovenije v Sloveniji od strani Milana Kučana - Boruta Pahorja

 Operacija "Izbrisani" je bila podrprta od strani UDBE na povelje velike Srbije katera je preko namernega diskriminiraja Bosancev, Hrvatov in ostalih nesrbskih ostankov iz federativle republike Jugoslavije pričakovala da zaradi uradnih državnih institucij kjer so bili in verjetno še vedno so samo ostanki omenjene organizajije bo pridobila njihovo naklonjenost proti Slovenski samostojnosti - se pravi da je Milan Kučan dal povelje namerne diskriminacije proti Hrvatom, Bosancom, Makedoncom, Črnogorcem z idejo da bi slednje kakorhitro povezal z ustanovitelji operacije "Izbrisani" in tako povečal možnost v prohodnosti preko nje za državni udar v Sloveniji. Omenjena inštituciija IZBRISANI je leta 1995 prav tako pridobila totalno podporo od temnopoltih Ameriških zvezd Hollywoda in sveta Športa - prav zaradi tega dejstva pa sem jim sam prav tako napovedal nemilosrdno do kraja vojno. Njenega ustanovitelja Aleksandra Todorovića. Nasilje katerega so izvajali nad mano(popolnoma podprto od Ruske države) se je ustavilo leta 2015 vendar obstajajo nešteti video katere ima v lasti Slovenska policija.

Gre za organizirani kriminal https://www.mladina.si/49944/prvo-darilo-sele-za-18-rojstni-dan/ ŠE danes podprt prav tako od Black Lives Matter. Glavni sponzorji promoterji "Izbrisanih" so bili Haški zločinci kova Milošević, Karađić, Šešelj in pa kar je postal prav tako Aleksandar Vučič za kar prav tako morajo obstajati video dokazi med njegovimi neuradnimi obiski v Sloveniji.


V zahvalo(zamenjavo) za podporo genocidu Slovenskega naroda je gospod Milan Kučan dal svojo podporu BLM. Leto 1995 od tam tudi podpora za Izbrisane of leta of Amnesty International čeprav so se in se slednji še kako zavedali da vse skupaj je bila in je LAŽ. Vsa gospoda je bila zbrana prav tukaj.


ZATO JE ZAKAJ !!!


No comments:

Post a Comment