Thursday, September 23, 2021

@Lojze Peterle, Janez Janša, Kacin and other traitors - Gospod Janez Janša je udbovec ki je popeljal Slovenijo na pot samouničenja

 You think you will continue to play war through me with Berlin and Moscow/Berlin !!???? Its over with Slovenia too as far as I am concerned. Mam poln kurac gledanja petoklasnih lesenih politikov nihčetov kako se rinejo v življenu naprej preko mojega trpljenja.

This here is about THE ONLY CONTRIBUTION you ever have contributed to Slovenia - knife in the back of one.


Slovenia NEVER EVER AGAIN !!!

Je prikazaj Slovenijo z ostalimi "osmaosvojitelji" visko mero arogantnosti iz viška - z prezirom napram človeškim socijalnim vrednostim da so se in se držijo za glave po celotni obli(Nemci iz nas norce brijejo glede direktive napram človeškim pravicam katere je Janša izražal z podporo Trumpu) ne samo v Sloveniji - sam pa spim na tleh z rakom in zlomljeno hrbtenico. Preživel prisilno nezaposlen mučen 27 let. 

Gospod ki je trdil so mu bile pravice kršene med mojo prislino hospitalizacijo in tako naprej...gospod ki daje razlog za obsoj kar imenuje "levica" s katero pa deli v ozadju žepe. Lačni volk Pahor Janša je postal smešno osamosmešen. Gospod udbovec ki je od mene zahteval da se poročim z Belorusko atletijo - dobro zrežisiran "upor" Lukashenka z Zahodno Evropo.


Ko te pretepajo "levičarji" in gospoda Janez Janša stoji poeg in srepo gleda 23 let :))))))
Ja gospod Janša ja.

Sloveniji obstoj NI DOVOLJEN https://ausertimes.blogspot.com/2021/09/happy-fucking-psychiatry-day-torture-is.html


Once case ends, I depart Slovenia


 So be it. Have your fucking chetnik state. The most important for you as a nation is you get pension to Lojze Peterle and Janez Jansa. Mission accomplished.




JEBALA VAS VSE PO VRSTI SLOVENIJA Z VAŠIMI OSAMOSVOJITELJI.


.....petoklasnih lesenih politikov nihčetov kako se rinejo v življenu naprej preko mojega trpljenja.

27 LET !!! POLN KURAC

V ZVERINJAKU SE LAHKO TUDI KOLNE - JE OKEJ DA ŠEFI DOBRO ZGLEDAJO ,) SE MORA A JE TAKO !!????

No comments:

Post a Comment