Sunday, February 13, 2022

UPLETENA V MOJ PRIMER MK ULTRE: Mlado Ljubljančanko bo treba morda iskati prav tako v Bosni in Hercegovini(na Srbski strani v sosedstvu Milorada Dodika), ker je tam tudi zahajala - vse skupaj je tragedija za ketero njeni starši kakor sama policija še kako dobro vedo

Ko pomislim na njo, se spomnim okoliša kjer stanuje slavni Srbski četnik Milorad Dodik - vse prav tako kje kdaj kako(od kreditov za svojo gradnjo hiše HAHAHA) je tam začel tako da tudi ta novica okej.
 Avstrija / Italija ali posilska trgovina v smeri Srbije !!???? Srečal sem oba njena starša(MAMO ZVEZDANO IN BOLJ SLOVENSKEGA ATKA) in dekle...v vezi njenega izginutja svetujem da se pozanimate pri gospodu predsedniku Slovenske države Borutu Pahorju in ministru Alešu Hojsu. Seveda Primorske(od kje pa je Pahor), Žurnal in pa Mariborski Kučan Turkov Večer...sicer pa res lušna punca  ja - no vsaj v Dodikovo sosedsko nebo treba. V Sloveniji katera je mami všeč je lepše...zdrava ostani.

Kadar so me vpašali sem vedno za mamo mislil da je Slovenka pa je bilo nekako obratno ;) v Novem mestu pa je imela in ima prijatelje - dobila jih je ravno preko tega primera kar se pogosto tudi dogajalo...
 
Posodobljena informacija glede njenega fanta katerega že ima vrsto let(16:31 Sunday, 13 February 2022 (CET) Time in Novo mesto ) je da je Ljubljančan in njuna vrnitev v Slovenijio naj bi potekala iz smeri Italije po njegovih pastnih besedah med MK Ultro..tako da tudi iz tega nebo nič g. Pahor.

Skrivnostno izginotje mlade Ljubljančanke
Skrivnostno izginotje mlade Ljubljančanke

  Policija
Starši prosijo za pomoč.

Januarja letos so bili policisti Policijske postaje Ljubljana Moste obveščeni, da je neznano kam izginila 29-letna Ljubljančanka Tanja Kofol. Novico so policiji sporočili svojci, informacija pa je bila, da je na območju Italije ali Avstrije. Znano je bilo tudi to, da ima avtomobil citroën C3 modre barve, z goriškega registrskega območja.

Avtocestna policija Pogrešano dekle so našli

Sledi za Tanjo so se v izgubile 11. januarja na Dolenjskem, od koder je odšla neznano kam. Mama Zvezdana in oče Sandi sta svojo stisko izpovedala novinarjem Primorskih novic. Izginotje, ki traja že skoraj mesec dni se zdi sumljivo.

Zadnji signal, zabeležen na njenem mobilnem telefonu je bil 18. januarja, njen avtomobil pa so izsledili v Novem mestu 1. februarja. Tanjin oče prosi vse, ki bi imeli kakršnokoli informacijo, da to nemudoma javijo. Starša upata, da je njuna 29-letna hči živa in zdrava.

policijski avtomobil Pogrešano žensko in otroka našli

Preklicali so vse

Primorske novice pišejo, da se je Tanja na novega leta dan lani odpeljala v Novo mesto k prijatelju. Spoznala ga je v Londonu, kjer je delala, skupaj pa naj bi dočakala novo leto. Pri njem naj bi bila do 11. januarja, ko je prijatelj mislil, da gre domov, a mu je poslala sporočilo, da gre za 10 dni v program Vipassana. Gre za program meditacije, zato so starši informacije preverjali pri nas, v Italiji in Avstriji. Poklicali so v vse okoliške samostane, varno hišo, Zavod Pelikan. Sled za Tanjo, za katero trdijo, da ni uživala psihoaktivnih snovi niti ni kadila, se je izgubila.

Peng Shuai Je svobodna? 'Pogrešana' Kitajka se veseli srečanja s predsednikom Moka

Primorske novice še pišejo, da sta starša z rezervnim ključem odklenila njen avto, v katerem so bile vse njene stvari. Njeni zapisi, ki so jih našli v avti po prepričanju policije ne kažejo na možnost samomora. V iskalni akciji ljubljanskih in novomeških policistov so s službenimi psi preiskali območje reke Krke. Sledi so pse pripeljale do struge reke, zato so angažirali društvo za podvodne aktivnosti. Preiskali so oba bregova reke Krke in tudi dno reke.

Avtocestna policija Našli pogrešano osebo

Kot pri časniku še citirajo starša pogrešane Ljubljančanke, naj bi Tanjo epidemija zelo potrla. Rada je potovala, zaradi ukrepov pa je obstala v Sloveniji. Starša prosita, da naj se jima javi, vse druge pa, da sporočijo kakršnokoli informacijo, če jo imajo.

Tanja je visoka okoli 170 cm, suhe postave, temno rjavih las, segajočih do ramen. Na Policijski upravi Ljubljana naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Ljubljana Moste (01 586 76 00) ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

No comments:

Post a Comment