Thursday, February 24, 2022

Slovenija je v Rusijo bajda izvozila za 1.35 miljarde dolarjev kar je zelo malo za njeno velikost kakor samo "prijateljstvo", v Slovenijo pa je "Slovenija" uvozila z svojim ukradenim davkoplačevlskim kapitalom veliko Ruske in Srpske smrti - smrt Slovenije je "Slovenija" uvozila in uvaža tak iz Rusjie kakor Serbije

 
Ker imamo direktorje kako je to Jože Colarič https://sl.wikipedia.org/wiki/Jože_Colarič ki se nima za Slovenca ampak za Jugoslovana kakor mi je med pretepanji v naši Hiši v Novem mestu poleg zdajšnjega direktoja policije Novo mesto Ogulina kakor direktorja Slovenske policije dopovedoval(grozi z smrtjo "če ne") od leta 1995. Leta 2003 se njegovo fizično izživljanje nad mano ki je poleg stranskih kuvert Miloševiću/Karađiću(po NATO posredovanju v Srbiji je bilo urejeno tako da je Krka ki je med tem odprla

v Srbiji kakor Rusiji svoje podružnice denar prinašala na drugačne manj tvegane za sicer mednarodno obsojene in še vedno neobsojene v nekarih primerih - zločince) prenehala saj mi je Colarič prav tako prišel pod roke med svojim pretepanjem in doživel butanje https://drive.google.com/file/d/1GWepgjFrU2IWUT-SnqQx3Lzl9__nYWAF/view. Krka je zaslužila trg z podkupninami in pa z fizičnim izživljanjem nad mano - so pa me prevažali v Srbijo in Rusijo tako z kamioni kakor letali preko cele tovarne pa so se pretepanja vrstila od leta 1995 tako da Krka Tovarna Zdravil Novo mesto je tovarna katera bi morala biti uvrščena na listo kršiteljic temeljnih človeškig pravic kakor tovarno ki se je direktno odzvala na etnično čiščenje z vsem kar tovarna raspolaga da se slednje izvrši - Krka je bila in je upletena v genocid proti meni osebno z svojimi direktorji pa je tovarna izsiljevala mojo pravico do zaposlitve preko cele Slovenije. Tovarna Krka je 
prav tako eden glavnih povodov za Nemško kršitev Ukrajinske suverenosti saj je prav slednja z svojimi zmenkovanji glede trgovanja naredila najvčji vtis na uvoz nafte/plina iz strani Rusije. 
 
Med Srpsko okupacijo Slovenije je razumljivo da je Krka morala izvažati kamor je zahtevala Srpska politika vendar časi so se spremenili saj naj bi bili v Sloveniji pa tudi možnost tržne izbire obstaja v primeru agresivne izsiljevalske politike - sicer pa je njeno trgovanje v ranku trgovcev nacistične Nemčije ki so navkjub vsem prepovedim trgovali z njo prav tako med vojno...malo poglejte kaj se dogaja z Rusjo(od etničnih čiščenj drugih pripadnosti pa do likvidacij lastenga naroda) pa vam bo jasno kdo je Krka.
 
Tovarno Krka sem bil najbolj vreden leta 1995 ko si je slednja posodobila svoje obrate kar sem podpiral in zahteval od Američanov ki so me zrdogiranega ugrabljenega vodili na pretepanja v Slovenijo in pa glede zgoraj omenjenega....je Zločinska organizacija kakor je to sam predsednik "Slovejije" katero je potrebno predvsem zapreti in odpreti ko poravna svoje obveznosti do Slovenskih državljanov katere je oškodovala na tako grob način.

Nobenih genijev ni v Krkinem tržnem razvoju oziroma vodstvu - zločinec pri zločincu....
 
 
Oslarij oziroma laži nebom prepisoval iz RTV Slovenija kjer so bili skoraj da vsi usluženci(celoten vodstveni kader) udeleženci Kučanovih in Pahorjevih pretepanj v tej hiši.
 
 
RTV Slovenija ni več dokler kriza ne mine(sam sem kriza) potem ko kri odteče pa se spet zapre ventil... bo spet forum RTV Slovenija. Sicer pa je za vsak zakaj tudi zato samo da za zato nimate pravice vedeti...nasledni ampak novice so vedno zastonj pa super plače...stavkat je pa treba ker sicer se vse vidi čez ...Pahorjeva reka smrti.

 

No comments:

Post a Comment