Friday, October 16, 2020

Vsi imajo probleme s takoimenovanimi strici iz ozadja

Jst pa ne. Glede na število bedarij v mojem primeru nikakor ne more kriviti oziroma še najmanj lahko krivim za njih takoimenoavne strice iz ozadja. Dejstvo je da je bil Milan Kučan daleč najbolj trezna glava ob razpadu Jugoslavije in še dolgo po njem. Glede Danila Turka prav tako tukaj ni več obstoječih zamer ker sam nevem kako bi odreagiral...malo me je sicer ujezil Drnovšek ker se frajerja delal - češ da je cool in mu je lahko(vseeno) ampak iskreno mislim da se je znašel tudi on v situaciji ki so pogosto zahtevale njegovo celotno psiho. Slovenija majhna kot je nima kaj dosti vpliva na tuje politike katere se je še Rusija otresala od strahu pred smrtjo - sej je blu hudu ampak v vojni z celotno Nemško nacistično državo ki je imela-ima podaljšek celo v ZDA - Londonu in drugje ni možno da bi bilo lahko oziroma sploh kakorkoli drugače. 

Od zamer se ne živi dragi moji...nikoli ničesar dobrega še niso nikomur prinesle. Od iskrenosti in prijateljstva pa...

G. Milana Kučana dolgo let ja in njegovo celotno družino...najina stališča se DANES nič kaj dosti ne razlikujejo. Napredek je potreben in spremembe ampak to za celotno Slovansko družbo in to v smislu eknomije kakor zamejskih dejavosti kjer je daleč premalo urejenega(naša skupnost v ZDA, v Nemčiji in drugot je zanemarjena in predvsem iskoriščena od strani nepridipravov - pravico imajo biti del domovine kjerkoli že so)...včasih temu politika ni kos zaradi pomanjkanja vpliva na ekonomijo in obratno...tako da(če je kdo pričakoval) kakšnega lova na strice iz ozadja tukaj nebo...lov na na njih je pljuvanje v skledo svojim starim očetom in vnukom. Zanj ni prostora še posebaj kjer se je hotelo naše narode hotelo istrebiti. Ja tukaj je Slovenija - in še je in še bo kolikor se bomo zavedali česar del smo.

Nemška sramota prenese VSE samo resnice NE(nikakor proti Nemškemu narodu kateremzu moramo podati roko za skupno boljše življenje preko strpnosti ampak zgodovini katerega žrtev je le ta bil).

No comments:

Post a Comment