Thursday, August 5, 2021

ISKRENO IN BREZ OBŽALOVANJA: Nihče nikomur od vas ničesar ni zabil nikamor - če manj pa v hrbet ker vam hrbtenica manjka(je nimate)

 

Ste(VI PETERLE VI) prikrivali izvajanje mučenja proti lastnemu Slovencu(IN LAGALI SLOVENSKEMU NARODU) za voljo velike Nemčije, Amerike in Zahoda pa tudi oziroma še največ pa iz strahu pred Rusijo. No stvar je pa takšna da je Amerika vseskozi sedela v postelji z Rusijo tako da vaše skrbi glede zamere Zahodu so bile odveč. Bojanške(pa direkt iz Srbije) kurbe v Beli Krajini in v Bojancih(na Hrvaškem kamor se je vozil gospod Igor Bavčar leta 1995/1996 "ribe lovit na Kolpo" medtem ko so mene četniki po mili volji zdrogiranega mikastili) pa prav tako niso obrodile uspešnih sadov v Istra benzu saj je bilo Pahorju Kušanu malo mar za male pokvarjene Slovenske osamosvojiteljne kurčke pripravljene sodelovanja$$$$.


Tisti ki dajejo LAŽNA UPANJA povzročajo veliko več škode kakor tisti za katere že vsi vemo da so zlo.


Osamosvajanje Slovenije je bilo za Slovenski narod ključnega pomena zgodovinsko gledano - kaj ste si pa VI LJUBLJANSKI gospodje dovolili na račun Slovenskega naroda glede nato da ste bili izvoljeni od ljudstva kot osamosvojiteljski akterji je pa druga stvar...vi ste tisti ki ste nam kot narodu zabili nož v hrbet. VI !!!

Vaša SAMOZADANA glavna naloga je bilo zanemarjanje svetega in danega od naroda katerega se sploh začuda upate omenjati...

No comments:

Post a Comment