Friday, May 28, 2021

Slovenija je premajhna za svoj obstoj

In prav zaradi tega je Milan Kučan zahteval konec Bosnanske federacije - prav zaradi tega so Kučan in njegovi bili in so v vojni z Hrvaško državo. Tisti ke se bori proti obstoju Bosne-Hrvaške, je smrtni sovržnik Slovenskega naroda - Slovenije.

Premajhna zase a dovolj velika za finaciranje velike Srbije in Rusije kamor je namenila vsa svoja sredstva pokradena od Slovenskih davkoplačevalcev. Premajhna zase(dovolj velika za zločine napram nam Slovencem samim) a dovolj velika celo za vojno proti Ukrajini in ne samo Bosni-Hrvaški.

Za tisto kar je bilo dano Slovenskemu narodu 1991 in kar nas učijo Pahorji(šuntanje preko MK Ultre pretepanja, prislne nezaposelnosti in psihiatrije z namenom da se nas izgoni iz Slovenije po celi Vzhodni Evropi) sprejeti pod sovražno proti Evropsko predvsem pa proto Slovensko doktrino, se Bosanski narod še vedno(in še kako) bori.

Ne samo vrag le sosed naj bo mejak, pač pa primarno bodimo združeni mejak mejaku v sami Sloveniji(človek človeku) da nas zamera Rusko Srpskih talibanov glede naše državne samostojnosti med Evropskimi narodi podprtih od notranjega sovražnika ne uniči.



Dobrodošli v Sloveniji.


No comments:

Post a Comment