Thursday, July 28, 2022

Home specialty of green beans soaked in oil or tomato salad

Mother knew about my cancer health condition - I didn't and she further mislead into plane paranoia which they brainwashed me with under MK Ultra for no less than 25 years. Salad you see most likely was prepared with regular vegetable oil(perhaps even olive oil) as always was the case. It makes no difference. 
Angela Merkel and prince William stated me I will be okay - cured, but will not be capable to utilize sports(lift, swim, or do hiking) because cancer will find its way back. I sure will be okay like bird you see bellow....much to live for after missing 28 years of life already.

AT DISGRACEFUL SLOVENIAN GOVERNMENT'S RECOMMENDATION, MY MOTHER GAVE HERSELF A CANCER IN 2019 IS WHAT SHE TOLD ME(what she claimed - she doesn't even communicate with me as instructed by psychiatrists/police to make environment more hostile unsocial also for already some 16 years) WHEN BROUGHT FROM POLAND - GAVE HERSELF CANCER TO LOOK LESS GUILTY OR/AND TO OBTAIN EITHER DEATH CERTIFICATE, BUT THERE NEVER EVER WAS A GRAIN OF HUMAN CONSCIOUS IN HER JUST AS IN HOLLYWOOD CAREER CRIMINALS.

PRIOR TO CONSUMING SALAD AS SEEN RIGHT THERE AS A CANCER PATIENT, ALL YOU HAVE TO DO IS RESERVE YOURSELF A FUNERAL - AMEROS AND BRITONS HAD 100% REMOTE CONTROL OF MY HEALTH SITUATION INDEED AND HAVE DETERIORATED ONE THROUGH STAGES VIA SMARTPHONE/NEIGHBORS OR/AND I AM ALMOST 99% CERTAIN IMPLANTED BLUETOOTH HEARING AID DEVICE THROUGH WHICH SHE WAS GUIDED EACH MILLIMETER OF THE WAY BY SLOVENIAN POLICE. NOT ONLY ABOUT TAKING ME TO THIS STORE AND FROM THERE TO ANOTHER STORE WHERE CERTAIN PEOPLE INVOLVED IN MK ULTRA WOULD MEET ME, BUT CAN YOU PLEASE LET US SKIP LINE TO MEET SPECIFIC CUSTOMERS INVOLVED IN MK ULTRA. 

BORIS JOHNSON(PRINCE WILLIAM) RESPONDS TO MY VIDEO ABOUT KATE THE ATHLETE https://ausertimes.blogspot.com/2022/07/kate-athlete-2-of-2-who-how-and-why.html BY ISSUING TWITCHING CANCER THREAT TO OTHERS(THE VERY NEXT DAY) WHOM ONE CLAIMS ARE SUITABLE AS NEXT CANDIDATES IN LINE.

SURE DID JANKO(FATHER'S NURSE IN HOME FOR ELDERLY) INVOLVED IN MK ULTRA SINCE 1996 HAD HIS FACIAL NERVES SURGERY IN 2001)!!! THIS IS TO BE ALSO USED AS A MK ULTRA PROOF !!!




I KNEW NOTHING ABOUT GOOD OR BAD IN THE FOOD TILL 2021 WHEN I STARTED UPON RETURN FROM POLAND WITH MIND SCATTERED(SUPER TRAUMATIZE) ALL OVER THE PLACE FINALLY TO PAY ATTENTION TO FOOD INGREDIENTS. 25 YEARS OF KILLING INDIVIDUAL UNDER MK ULTRA WITH WHAT IS GOOD AND BAD FOR ONE TO CONSUME....







THEY ARE ON VACATION RIGHT NOW - SO I HAVE TO WAIT ANOTHER SUMMER FOR THEM TO COME BACK https://ausertimes.blogspot.com/2022/07/according-to-main-state-prosecutor-from.html JUST ONE MORE SUMMER AND THAN ITS A GRAVE AS JANEZ JANŠA STATED ME(GUARANTEED ME) CASE WILL BE WITH ME...THEN PRESIDENT WILL BE ELECTED IN SLOVENIA ALL WILL GO BACK TO NORMAL RUSSIAN FLAG ROUTINE IN SLOVENIA.
ONE POSTED EXACT PHOTO HE PROMISED WOULD, SO I KNOW ONE WHO PROMISED ME CERTAIN DEATH(burial) WAS NO OTHER THAN JANEZ JANŠA.






Janša: EU je edina realna perspektiva za Srbijo

Bruselj/New York/London/Pariz/Berlin/Moskva/Sarajevo/Podgorica, 21.05.2012, 8:45 | Posodobljeno pred 10 leti


Nikoliću čestital tudi Türk

Predsednik republike Danilo Türk je danes čestital Nikoliću ob izvolitvi za predsednika Srbije v nedeljskem drugem krogu predsedniških volitev. Ob tem je izrazil prepričanje, da se bodo prijateljski odnosi med Slovenijo in Srbijo tudi v prihodnje pozitivno razvijali, so sporočili z urada predsednika republike.

"Ob tej priložnosti želim izraziti željo in prepričanje, da se bodo prijateljski odnosi med Republiko Slovenijo in Republiko Srbijo tudi v prihodnje pozitivno razvijali in da bo najin dialog prispeval k dobrim odnosom med obema državama," je v čestitki zapisal Türk.

Türk ob izvolitvi od Nikolića prav tako pričakuje, da bo Srbija nadaljevala po poti zavezanosti evropskim vrednotam in prizadevanj za implementacijo reform, potrebnih za napredek pri vključevanju v Evropsko unijo. "Regionalno sodelovanje in dobrososedski odnosi so eden izmed ključnih elementov v mozaiku zagotavljanja in utrjevanja stabilnosti ter razvoja regije," je poudaril Türk, ki je Nikoliću zaželel veliko uspeha pri opravljanju nove funkcije in osebnega zadovoljstva ob novih izzivih.



Janša zaradi izvolitve Nikolića ne pričakuje bistvenih sprememb

Premier Janez Janša je dejal, da ne pričakuje bistvenih sprememb v zunanji politiki Srbije, ker EU ostaja edina realna perspektiva za Srbijo in druge države Zahodnega Balkana.

"Bili smo veseli proevropske izjave novega predsednika Srbije, gospoda Nikolića in ni razloga, da ne bi verjeli njegovim besedam," je dejal Janša.

Izvolitev Nikolića je, po Janševih besedah, odmevala v evropskem delu zveze Nato in čeprav je bila nepričakovana, to ne bo predstavljalo velikih novosti v odnosih med EU in Srbijo.

"Morda je ta izvolitev pomembnejša glede notranjepolitičnih sprememb. Glede proevropske orientacije Srbije ne računamo na bistvene spremembe, mogoče se bodo določeni koraki še pospešili," je še dejal Janša.

Jelko Kacin

Kacin: Pred novim srbskim predsednikom je težko delo

Poročevalec Evropskega parlamenta za Srbijo, evropski poslanec Jelko Kacin je poudaril, da so bile volitve demokratične in poštene ter da je treba spoštovati voljo srbskih volivcev. "Srbija je dosegla raven, na kateri mora vsak šef države trdo delati za pospešitev napredka k Evropski uniji, kar je napovedal tudi Nikolić," je poudaril Kacin. Kot je dodal, novi srbski predsednik prevzema dolžnosti v veliki gospodarski krizi in pred njim je težko delo. "Evropske institucije bodo novega predsednika cenile po njegovih dejanjih in uspehu v regionalnem sodelovanju ter evropskih integracijah. Uspeh Srbije v integracijah pa bo predstavljal veliko vzpodbudo za celo regijo Zahodnega Balkana," je v sporočilu za javnost še zapisal Kacin.

"V luči skorajšnjega začetka pogajanj o članstvu v EU s Črno goro menim, da je nujno, da novi predsednik pripomore k čim hitrejšemu oblikovanju močne in operativne vlade, ki bi nadaljevala delo in čim prej dobila datum za začetek pogajanj o članstvu v EU, kar je predvsem v pristojnosti vlade, a tudi narodne skupščine," je še zapisal Kacin.



Zagreb in Sarajevo zadržana

Hrvaški premier Zoran Milanović pa je bil pri čestitkah nekoliko bolj previden. "Srbski ljudje so izbrali in mi spoštujemo njihovo voljo. V evropskem političnem spektru je to opcija, ki nam je manj blizu, vendar pa to ni razlog, da ne bi sodelovali," je povedal. Voditelj SDA, največje stranke v BiH, Sulejman Tihić je prav tako zagotovil, da bodo spoštovali voljo Srbov, pri tem pa je tudi povedal, da večjih sprememb v odnosih med državama ne pričakuje.

Mediji: Srbija bi se lahko spet oddaljila od Evrope

Prvi odzivi svetovnih medijev na izide drugega kroga predsedniških volitev kažejo, da bi lahko zmaga nacionalista Nikolića vplivala na integracijo Srbije v Evropsko unijo. Nemški politični tednik Der Spiegel je zapisal, da je kljub drugačnim napovedim vseh javnomnenjskih anket zmagal vodja opozicije. Nemški tednik še dodaja, da je bila njegova zmaga presenetljiva, pri tem pa naj bi mu zelo pomagala tudi nizka udeležba. V drugem krogu je sicer volilo 46,3 odstotka volivcev.

Tudi revija Focus, dnevnik Financial Times Deutschland in drugi nemški spletni mediji poročajo, da je zmagal desničarski populist, ki je bil nekoč zaveznik predsednika Slobodana Miloševića.

Ameriška agencija AP je objavila sicer še neuradne izide in ocenila, da bi lahko, če bodo potrjeni, Srbija počasneje vstopala v Evropsko unijo, hkrati pa bi se lahko "zaradi Nikolićeve nacionalistične politike tudi povečale napetosti v regiji". V AP so zapisali, da so volivci podprli predsednika stranke, ki je s prstom kazal na socialne neenakosti, obljubljal nova delovna mesta, finančno varnost in milijarde evrov tujih investicij.

Britanski Reuters pa piše, da je bil Nikolić v času, ko je zveza Nato bombardirala Srbijo, ultranacionalistični zaveznik Miloševića, po porazu na volitvah 2008 pa naj bi se začel predstavljati za proevropsko usmerjenega konservativca. Njegova zmaga bi lahko razdelila srbske oblasti, saj bo po vseh pričakovanjih vlado sestavljala Demokratska stranka dosedanjega predsednika in Nikolićevega protikandidata v drugem krogu Borisa Tadića, še piše Reuters.

Podobno je zapisala tudi francoska agencija AFP, ki meni, da se je Nikolić, potem ko je kaj takega dolgo zavračal, prelevil v proevropskega politika. Dodaja še, da se je Nikolićeva napredna stranka pred drugim krogom povezala s protievropsko usmerjeno stranko, kar naj bi njegovi nasprotniki poskušali izkoristiti za diskvalifikacijo. Nemudoma je tudi objavila Nikolićev govor po razglasitvi delnih izidov in njegove besede, da bo Srbija ostala na evropski poti.

Tadić je včeraj poraz priznal dobro uro po zaprtju volišč.

Rusija poudarja, da gre Dačić v vlado s Tadićem

Ruske agencije in spletni portali so objavili vest, da je zmagal opozicijski kandidat, ki je dejal, da je to vrhunec njegove politične kariere. RIA Novosti navajajo, da je vodja Socialistične stranke Srbije Ivica Dačić sporočil, da Nikolićeva zmaga ne bo vplivala ne dogovor med njegovo stranko in Demokratsko stranko o sestavi vlade. Interfaks je poudaril, da je Nikoliću čestital tudi Tadić, ki je ob tem ocenil, da so bile volitve poštene. Spletni portal Gazeta pa je zapisal, da je Nikolić poudaril, da Srbija ostaja na poti v EU, portal Njuzrukom pa, da je obljubil, da bo odstopil z mesta predsednika SNS.

Tudi britanska medijska hiša BBC poudarja, da se je Nikolić po zadnjem porazu na volitvah posvetil bolj gospodarstvu in obljubljal nova vlaganja ter zvišanje davkov za bogatejše. "Izidi volitev bi lahko tudi vplivali na možnosti Srbije za vstop v EU in na prihodnost Kosova," ocenjujejo v BBC.

BiH še brez komentarja

Na spletnih portalih v BiH je bila Nikolićeva zmaga prva novica. Sarajevski Dnevni avaz je objavil Nikolićev govor in poudaril njegovo obljubo, da Srbija ostaja na evropski poti. Banjaluške Nezavisne novine so objavile naslov "Tomislav Nikolić novi predsednik Srbije – Tadić je poraz priznal". Sicer pa mediji v BiH Nikolićeve zmage še ne komentirajo.

Tudi v Črni gori je bila njegova zmaga prva novica včerajšnjega dne. Črnogorski portal Vijesti je prav tako poudaril njegovo zmago in Tadićeve čestitke, portal Analitika pa ocenjuje, da je Nikolićeva zmaga vrhunec njegove politične kariere. Spletni portal CDM je poudaril Nikolićevo izjavo, da bo sodeloval s Črno goro, pri tem pa je izpostavil tudi njegove besede, da so trenutno odnosi med državama slabši, kot pa so odnosi med Srbijo in Hrvaško.

V Prištini ni komentarja na Nikolićevo zmago. Portal Koha.net je objavil le kratko vest o njegovi zmagi in Tadićevem priznanju poraza. Eden najbolj branih spletnih portalov Telegrafi.com pa o srbskih predsedniških volitvah ni poročal. Albansko govoreče televizijske postaje pa so objavile novico, da je Nikolić najverjetnejši novi srbski predsednik.

















Unfortunately, I despite thought(incited via physical torture) by Americans about racism and discrimination during MK Ultra torture, don't have their magnificent ARYAN genes....

For this you have to be born not only talented - LIARS !!!

 Am I right Donald Trump !!?????


WINNING - NOT WHINING
IS TOUGH..AND YOU HAVE TO BE BORN WITH GREAT GENES...BORN AS A WINNER...


REAL WINNERS EVEN IF CHRONIC ALCOHOLICS FEEL NO IMPACT OF ALCOHOL BECAUSE OF GREAT GENES.... THEY ONLY GIVE FUCK ABOUT CANCER WHEN WINNING("HELPING YOU HELPING ME") IS IN QUESTION.


IF YOU ABSTINENT AND NORMAL - THATS JUST A REASON FOR YOU TO GET CANCER AND VISIT MENTAL ASYLUM...AM I RIGHT CHARLES !!????

IT RUNS IN THEIR ARYAN GENES...GREAT GENES.




@Prince Harry - just get the right uniform when you have speech at UN...you will get much more audience participating.

NAUGHTY 20 YEARS OLD BOY...


1997 - WHAT WENT SO WRONG SINCE AND WHAT WAS "RIGHT" TILL THEN !!????



GET READY FOR 10 DIFFERENT VERSIONS OF PRINCE HARRY'S MEMOIRS - PRINCE ANDREW HAS HIS SET OF MEMOIRS AND WILL ALL LET OUT IN CASE I WOULD BE NAUGHTY HE STATED ME...


@PRINCE HARRY AND PRINCE ANDREW - HAVING OWN WRITERS AND EDITORS CERTAINLY HELPS IN WEIGHT LOSS...I AM RIGHT !!????? BUT THATS JUST GOOD GREAT OLD GENES....






WITH GREAT GENES, YOU CAN DRINK AS MUCH AS BODY CAN CARRY AND HAVE AS MANY SEX WORKERS AS YOU CAN SATISFY(BUT ONLY WITH PRELIMINARY MEDICAL EXAMINATIONS AND BODYGUARDS AND PHYSICIANS AROUND YOU 24/7  ENSURING YOUR SAFETY).





https://ausertimes.blogspot.com/2022/07/whyto-poke-fun-truly-car-assassination.html


https://ausertimes.blogspot.com/2022/07/greek-bailout-was-also-great-robbery-of.html





No comments:

Post a Comment