Tuesday, December 1, 2020

SLOVENSKI ZVERINJAK: Jadranka Juras 100% nezmotljiva to pa vem ker sami priznavajo delno resnico o pobojih civilistov na tujih misijah - že samo prisostvovanje z nekom v nečemu(tukaj gre za Slovensko vojsko) zakar se dobro zavedajo nedolžni ljudje izgubljajo življenja je ničmanj odgovorna misija/poslanstvo kakor direktno pobijanje saj za tovrstno obnašanje Slovenija nudi podporo NATU ki odprto stoji za pobojiU

Je pa stramota na kakšnem nivoju je izobraženo Slovensko prebivalstvo končalo in tukaj negre niti za takoimenovane Janševce ampak predvsem BORURE PAHORJE ki se skrivajo v ozadju in zahtevajo tovrstna pobijanja - Osvobodilna Fronta Slovenije pa laže/pokriva njihove laži z natolcevanjem novih laži raje kakor da bi prevzela odgovornost za dejanja SVOJIH VODITELJEV. OSVOBODILNA FRONTA SLOVENIJE DANES Z SVOJIMI DEJANJI ŠIRI PO SVETU TAKO PRAVI FAŠIZEM - SOVRAŠTVO SAJ GA NE SAMO VSPODBUJA AMPAK PRAV TAKO SE OD NJEGA NE RAZLIKUJE NITI EN SAM MILIMETER. Postala je Slovenska sramota.

Slovenija je takšna država da se je leta 2006(ZDAJ VSE ZBRISANO IZ INTERNETA ARHIVOV KAKOR DA NEBI OBSTOJALO - ja to je bilo takrat ko se Janša z helikopterjem vozil po Ljubljani z Urko gor in dol v zabavo in sramoto vsemu Slovenskemu narodu) začelo govoriti meni v posmeh saj se je meni rojenim Slovencem nad mano izživljala z mučenjem že 11.5 let o ujetnikih iz Gavntanama ki bi bi dobili zatočišča v Sloveniji medtem ko je preganjanja in mučenja proti meni osebno zaradi vrnitve v domovino ne samo povečala za nadaljnih 15 let(zdaj je 2020 dragi moji) ampak celo namigovala preko svojih državnih uradov pregona da sem jas bil tisti ki je poskušal in poskuša počistiti Slovensko prebivalstvo - ga genocidirati.

Sorodno z https://ausertimes.blogspot.com/2020/11/lies-in-slovenia-change-fast.html kjer pokažem celo kako so stranka Pahorja in takoimenovani levičarji nameravali celo finanćno nagraditi Janeza Janšo za kraje in orožarske posle katerih sami si ne upajo mazati prstov a radi bi jih pa le ispeljali za ceno služb in življenj samih Slovencev.
Le kaj bojo oni preiskovali(saj ravno zato hočejo preiskovati štirideset morij ali karkoli hočejo prikazati) ko so pobili ničkoliko nedolžnih ljudi. Požgali od Iraka do Libije in Afganistana, Sirije in naprej vse kar se požgati dalo zdaj pa da bojo preiskovali 40 Australskih primerov...bizarno !!!


Tole https://www.rtvslo.si/slovenija/guantanamo-in-slovenija-resitev-iz-pekla-ali-pekel-v-sloveniji/252475 je besedilo z RTV Slovenija z leta 2011 kjer postane jasno da ni šlo za nikakršna reševanja kogarkoli ampak težke šizofrenične motnje državnih organov ki so kakor dan danes pokrivali laži z utvarami čemur na koncu koncev so vedno tudi služili. 

Krivic: Dovolj je zakon o azilu
Matevž Krivic, nekdanji ustavni sodnik, zdaj znan predvsem kot zagovornik t. i. izbrisanih, meni da je takšen zaplet manj pomemben. "Tukaj je možnost enega človeka dobesedno iz pekla rešiti, iz pekla Guantanama, in mi premišljujemo, ali bomo to naredili ali ne. Ni treba nič zakonov za to spreminjati, ampak na podlagi zakona o azilu dati človeku, če zaprosi za, to seveda sam, azil ali pa subsidarno zaščito," rešitev ponuja Krivic.

Pirnat: Bil bi svoboden in svobodnega človeka ne moreš nadzorovati
Nekoliko drugače pa razmišlja pravni strokovnjak Rajko Pirnat, ki poudarja, da bi bil "guantanamovec" po slovenskem pravu svobodna oseba, ki velja za nekaznovano, pa čeprav je bil več let zaprt v Guantanamu. "Nobene ustavno dopustne pravne podlage ni, da bi ga pri nas nadzirali, dokler ne stori nekega dejanja in je zanj pravnomočno obsojen," je dejal Pirnat."Če bo hotel zapustiti Slovenijo, mislim, da ni nobene pravne podlage, da se ga zadržuje v Sloveniji," je dodal.

Drugo vprašanje pa je, ali bo Slovenija sploh smela izbrati 'svojega' zapornika, saj prošnjo za sprejem daje ameriška stran. "Mi smo jih dolžni sprejeti, torej teoretično se lahko zgodi, da postane Slovenija tarča aktivnosti terorističnih organizacij, in jaz mislim, da je to zelo slabo," je še opozoril Pirnat.

Kot je znano, so zaporniki iz Guantanama v nekaterih evropskih državah na neki način nadzorovani in vključeni v programe rehabilitacije





Gospod Milan Kučan pri celi zadevi nima popolnoma ničesar(JE SAMO PAHORJEV TALEC) saj mi je sam osebno zaupal da se distancira od pogledov katere so uporabljali proti meni med mučenjem MK Ultra vendar ne uradno ker se jih boji !!!

No comments:

Post a Comment