Monday, December 7, 2020

Glede množičnih povojnih pobojev(odkritja grobišč) v Sloveniji z mojega osebnega kota samo tole

 Naj se na množičnih grobiščih padlim Slovenskim in ostalim bivšim pripadnikom Jugoslovanskih narodov ki so bili zavedeni v vrste Nemških sil med drugo svetovno vojno postavi enak spomenik kakor se je postavil partizanom in to prav tako z rdečo zvezdo - na spomeniku naj se poudari besede "ZAVEDENIM IN PRISILJENIM OD STRANI NEMŠKE DRŽAVE BORCEM". Naj se preživele ki niso imeli izbora pridružitve partizanom oziroma možnosti opustitve složenja vojaškega roka v Nemških vrstah če so bili tam prisilno mobilizirani prav tako prizna vse kakor se je priznalo in se prizna partizanom. NIKAKOR PA NAJ NE PRIDE DO KAKRŠNIH KOLI POGAJANJ ALI CELO POUDARJANJ RAZLOČENOSTI OD SLOVENSTVA NA SLOVENSKIH TLEH KI BI CELO POUDARJALO NARODOVO DRUGAČNOST OD PARTIZANSTVA V KAKRŠNEM KOLI POMENU.

Kakršnakoli morebitna protislovenska proti Slovanska natolcevanja pa naj vodi oddelek za preiskave policijskih enot Slovenije saj tukaj je in bo neglede na poglede bivših zaveznikov druge svetovne vojne vedno samo ena resnica - Slovenija.

To pomeni da sem za razumljiv zakon ki naj služi svetu(tudi drugm narodom za vzor) ne samo kakor zakon pač pa prav tako kakor plamen resnice-svobode katere osvobojenci ne smejo nikdar in nikoli pozabiti - kamor se vedno lahko zagledajo in da vidijo skozi morebitne megle v tudi najbolj kritičnih trenutkih zgodovine - vse drugo je FAŠIZEM GOSPODA JANŠA IN BORUT PAHOR...

Za tiste ki tega še vedno ne razumejo in so v dvomih saj trdijo da je slednje nemogoče ravno zaradi strani partizanov ki so izvrševali poboje - na kratko samo da je bila njihova naloga in samo kot naloga z namenom ohranjevanja naroda prav tako naloga čiščenja od naroda tisti del prebivalstva kateri ga je ogrožal kot celoto zavoljo tujega nasilja ničmanj kot pet let.

Tukaj napisano je še posebno pomembno skleniti zaradi vrednosti novih podatkov z Združenih Držav kjer kakor sami vidite se je preko pogajanj začela vračati odprta vrsta nestrpnosti znana kakor NACIZEM.

No comments:

Post a Comment