Wednesday, December 30, 2020

Pa imali su me već ovdje u godini 1998-1999 - ovdje je gde su postavili u dubinu đavo(Trump) samo zna što već ispred 15 godina

Cesta več je u godini 2010 nakazivala razdrtine - ma da ne ovakve, bila je u vrlo lošem stanju a prolaznici koji bi se šetali kroz ovaj teritorij dali su mi na znanje kako neće ništa da pamte i tako i ovako !!!

Road was like this already in year 2010 - not as damaged as seen here, but visibly cracked. It was determined for this place already in 2000 is potential earthquake epicenter. People seen on video participated in setup - individual filming this as he stated case would be is two/three homes down from this neighbor's location(is not immediate neighbor of individual, but his friend instead for 20+ years).
Koliko vlada Hrvatske o tome zna i nezna mogu da vam kažem ali kako znam - ipak potpuno sve a taj koji imao prste u svemu tome sa Američke strane je Donald Trump(mislim da se izvodio fracking a što se stavilo u rupu nemam pojma) . Naime ovaj Zemljotres ima Američke karakteristike(tehnologije). Ljudi na ovom snimku(susjedi) radili so na projektu kakvih 20+ godina.

Slovenaćki Borut Pahor nije što nije znao o dolazku zemljotresa. Vucic za Hrvatsku prognozu dao je totalnu bedu-stravu a sav ušteđeni Hrvatski novac da će ić za izgradnju novih domova i tako...

No comments:

Post a Comment