Thursday, September 22, 2022

ANOTHER UDBA CASE THAT CLUSTERED MANY DIPLOMATS IN EU AND IN UNITED STATES: How Slovenian cluster fuck war on European Union NATO and democracy played out(Adolf Štorman case)

LET THEM SPONSOR THEIR OWN NAZISM AS SLOVENIAN OPPOSITION TO MILAN KUČAN(Pahor, Fajon, Turk, Drnovšek, Potrč) ALSO DEMANDED FROM ME DURING ABUSE/TORTURE TO PROMOTE....AS FAR AS DONALD TRUMP'S PREARRANGED NEW YORK LAW SUIT BY COHEN WHICH COHEN JUST FILED FOR, IT SHOULD BE LAST ONE IN DONALD TRUMP'S CAREER AND DONALD TRUMP NO LONGER WILL EXIST SINCE MEANING JUST AS CASE WAS WITH SLOVENIAN OPPOSITION WHO DEMANDED FROM ME NAZISM, DONALD TRUMP TOO WAS A FAKE NAZI....ALL ARRAIGNED TO SOLVE ITSELF AS THEY ALL LIE(NOT WORK, BUT LIE IN SEARCH FOR MORE VICTIMS AND MORE WAR ON GERMANY I SUPPOSE - GERMANY BECAME A SCAPEGOAT IN THIS PROCESS FOR NOTHING MORE THAN EVEN PRACTICING MULTICULTURALISM) TOGETHER.

SLOVENIA JUST AS POLAND HAVE A PROBLEM AND THEIR EUROPEAN UNION MEMBERSHIP IS QUESTIONABLE AS IS NOT IN LINE WITH POST WORLD WAR ETHIC - UNIVERSAL HUMAN RIGHTS DECLARATION FROM UN. THEIR MEMBERSHIP EQUALS TO ELEPHANTS IN THE ROOM....

IN 2008 I REQUEST ASSISTANCE ALSO FROM STRASBOURG WHERE THIS INDIVIDUAL FROM SLOVENIA INDICATED WOULD HAVE GONE(MAIN STREAM MEDIA MADE BIGGG POMP ABOUT HIS HUNGER STRIKE WHICH WOULD TAKE PLACE ALSO IN STRASBOURG) TO CLUSTER FUCK EUROPEAN DIPLOMATS WITH HIS NAME ADOLF, HIS BIOGRAPHY TITLED AS "MEIN KAMPF", MY INITIAL 100 PAGES SENT BY POSTAL MAIL SENT TO STRASBOURG IN 2008 COMPLAIN WHICH HAD NOTHING TO DO WITH IT OTHER THAN CRIMINAL BEING INVOLVED IN CASE AGAINST ME SINCE 1995 - MILAN KUČAN ALRIGHT.... HE SURE SCARED THE SHIT OUT OF MK ULTRA PARTICIPANTS FROM ABROAD INCLUDING REPUBLICAN GEORGE BUSH https://sl.wikipedia.org/wiki/Republikanci_Slovenije.

REFERENCE
ABOUT CLUSTER FUCKERS AND CLUSTER FUCK WAR ARCHITECTS....


ADOLFS WHICH WRITE "MEIN KAMPF" BASED BIOGRAPHIES FIND THEMSELVES QUICKLY ON FRONT PAGES - NORMAL PEOPLE WHO ARE TORTURED AND THIS REGARDLESS OF DEGREE OF TORTURE NOT....Objavljeno
21. marec 2008 14.24

Štorman zdaj namerava gladovno stavkati še v Strasbourgu

Nekdanji velenjski predsednik Republikanske stranke Adolf Štorman namerava konec marca začeti novo gladovno stavko. Tokrat pred poslopjem mednarodnega sodišča za človekove pravice v Strasbourgu.


Ljubljana - Nekdanji velenjski predsednik Republikanske stranke Adolf Štorman namerava konec marca začeti novo gladovno stavko. Tokrat pred poslopjem mednarodnega sodišča za človekove pravice v Strasbourgu, kjer naj bi, kot je pojasnil, v pismu pravosodnemu ministrstvu, evropsko javnost opozoril na po njegovem nezakonito početje sodnikov koprskega sodišča.

Kot je znano, je bil Štorman leta 2000 obsojen zaradi dejanja, ki ga je zagrešil pred 13 leti, ko so v njegovem avtu našli deset pištol. Sodba je postala pravnomočna leta 2002, decembra tega leta pa je začel prestajati zaporno kazen enega leta in jo v celoti prestal. Leta 2004 je vrhovno sodišče zaradi njegove zahteve za varstvo zakonitosti sodbo razveljavilo, saj naj bi Štormanu bila odvzeta pravica do obrambe.


Kmalu zatem je omenjeni primer zastaral, kljub temu pa je koprsko sodišče vztrajalo pri formalni izvedbi odločbe in zahteve vrhovnega sodišča, zaradi česar se je Štorman, ki se na vabila sodišča ni več odzival, prav tako pa mu kazen ni več grozila, leta 2006 še dvakrat znašel v disciplinskem priporu.

Koprsko sodišče noče priznati absolutnega zastaralnega roka

Štorman je zato v tokratnem pismu ministrstvu za pravosodje opozoril na to, da koprsko sodišče noče priznati absolutnega zastaralnega roka, saj se sklicuje na načelno pravno mnenje, po katerem pregon naj ne bi nikoli več zastaral, če bi bila sodba razveljavljena po zahtevi za varstvo zakonitosti, ter da v ponovnem sojenju določila kazenskega zakonika in zakona o kazenskem pregonu, ki se nanašajo na zastaranje, naj ne bi veljala.

Po njegovem mnenju bi se morala sodišča in ministrstvo zavedati, da načelno pravno mnenje ne more biti nad zakonom in ga sodišče ne more uporabiti kot pravno podlago za nadaljevanje pregona. Njegova zahteva za ustavno presojo načelnega pravnega mnenja je bila zavrnjena z obrazložitvijo, da niso pristojni za ocenjevanje mnenja, ker načelno pravno mnenje po svoji naravi ni niti zakon, niti predpis, niti drug splošni akt.

Kot je še dodal Štorman, je vsakemu pravnemu laiku jasno, da je tako početje nezakonito, nedopustno in da so ga v Evropi na sodiščih nazadnje zabeležili v nacistični Nemčiji, ko so si zakone sproti izmišljali samo zato, da je bil obtoženi tudi vedno spoznan za krivega.

Štorman je z gladovno stavko nameraval začeti že v začetku lanskega poletja, a je vseeno pričakoval, da bodo imeli pristojni v državi toliko razuma in tako nezakonito početje ustavili. Izgovori v smislu, kako nihče ne more vplivati na delo neodvisnega sodnika, po njegovem mnenju ne vzdržijo, ker ima država močan mehanizem za ustavitev "take norije v državnem tožilstvu, ki bi lahko zadevo ustavil v prid obtoženim, če se je že sodniku zmešalo".

"Ker imam vso potrebno dokumentacijo iz katere je razvidno da moje trditve v celoti držijo, pristojni v državi pa se do tega problema obnašajo ignorantsko in skrajno neodgovorno, bom pač z gladovno stavko opozoril mednarodno sodišče in širšo evropsko javnost na nezakonito početje sodnikov v državi," je v pismu še dodal Štorman.

UPDATED ON SEPTEMBER 22TH, 2022

YOU CAN SHARE MY BLOG THE AUSER TIMES ANYWHERE IN THE WORLD, BUT WITHOUT PERMISSION TO MODIFY ANY OF MY CONTENT OR CHARGE FOR ANY OT ITS CONTENT

You can FREELY post and share for free anywhere in the world, but without the right to charge for content or modify blog posts(or to add whatever is not mine to one) in any way. With my being cut even from healthcare for which mother is paying out of her own pocket to look legitimate as possible(with so many royals writing their own memoirs for so many years already without releasing single one), I figured out is in my best interest to share here seen with you world.


And here is the template
OR
No comments:

Post a Comment