Monday, March 15, 2021

Popolnoma podpiram Gospo Violeto Tomić - popiram pa prav tako vse mlade ki so prišli na ulice izrazit občutek veleizdaje proti njim

 Uničenje javnega šolstva preko nekakšnih virusnih igric NE GRE !!! Pred mesecem dni sem vidu par mladih študentkov(mlada dekleta ki so čakala na prehod preko luči semaforja) in takoj razumel da je bil namen virusa prav tako(morda celo glavni namen saj spreminjaje mladih v potepuhe je jemanje volje do življenja prav tistim na katere breme bomo padli prav vsi) uničenje javnega šolstva za voljo privatnih ustanov po Trumpovem receptu(Trump je bil tisti ki je učil barabe po celi Evropi in svetu kako do hitrih zaslužkov preko šolstva in celo drugih javnih ustanov - z uničenjem le teh). Jemanje mladim voljo do življenja seveda pomeni eksplozijo psihiatrije, varovalnih organov(zasebnega varovanja ne samo policije) in sploh vsega česar se je svetovna družba v potrebi za preživetje hotela zgodovinsko otresti - revščine. GROZLJIVO.

Kapitalizem vsekakor vendar kakor socialne pravice - za kakšno ceno. Kapitalizem lahko tudi ubija - ne samo gradi. Kakor je primer z vsekaršnjo skajnostjo.

Dobro je izrazila resnico danes Violeta Tomić.

No comments:

Post a Comment