Tuesday, January 9, 2024

Play with 92 years old father's life(whom they blinded - made half blind) was and is evidently used by Ljubljana's psychiatric hospital Ljubljana Polje to remind me of visitations to trauma department where patients' lives are maintained by close medical supervision teams

I hope to get scum with their police superintendents a super close supervision from international police authorities as stuff like this should have never ever taken place within any European Union members state nor/or United nations' member state. Barbara Nemec who is complaining how her mom was is neglected by Slovenian health care system have had rounds with her mother and mentioned Ljubljana institutions already in the past on multiple occasions meaning that not only is one repeating scenarios from the past which took place(beginning in 2010 as the first and then heavily in 2012 as to what they repeat again in 2023), but it appears that story with her mother is very similar to my the story of my father was was used repeatedly for Slovenian police to engage in violence against me while using father dring past 25 years also at home for elderly people.

I consider 92 years old father whom police repeatedly used since 2000 for torture purposes which would eventually grow into what you have witnessed have taken place upon my case becoming already OVER-PROVED AS EXISTING MK ULTRA BESTIALITY as a murder case and attempt to erase next to me every trace about existence of other witnesses in this case family members and/or to use them to bail out of criminal persecution those who ran the criminal ring - Illuminatis and their police henchmen.

STORY OF BARBARA NEMEC(NOT ONLY BARBARA, BUT ALSO HER STORY YOU READ JUST RESURFACED AS NEWS VIA SLOVENIAN MAIN STREAM MEDIA) WAS INVOLVED IN MK ULTRA BRAINWASH. THIS IS RELATED TO http://ausertimes.blogspot.com/2024/01/classic-police-murder-you-wont-be.html 

YOU DON'T SEARCH FOR EXCUSE FOR GENOCIDE AGAINST VICTIMS BY USING HIS PARENTS FOR MORE CRIME AGAINST ONE TILL THOSE EVENTUALLY ENDUP DEAD. SLOVENIAN STATE DID SO BY MAKING FATHER BLING IN THE PROCESS AND EVEN CAUSING ONE STROKE AT AGE 91 - TURN ONE INTO PLANT ON A DEATH BED.


Presunljiva izpoved Slovenke: njeno mamo so si podajali do smrti

Barbara Nemec je na družbenem omrežju X, nekdanjem Twitterju, delila kalvarijo, ki jo je njeni družini povzročil po njenih besedah neobstoječi slovenski zdravstveni sistem. "Če se praktično čez noč naše zdravstvo ne bo spremenilo na bolje, dostojnega konca ne bo dočakal nihče od nas," je zaključila nit objav, v katerih je opisala sosledje dogodkov, ki so vodili do smrti njene mame.

Mama uporabnice družbenega omrežja X Barbare Nemec, na platformi se predstavlja tudi z vzdevkom @Bronte72, si je septembra po padcu zlomila kolk, kar je vodilo v poslabšanje njene demence, ki je bila po besedah Nemčeve predhodno sicer še v začetnem stadiju.Potrebna je bila operacija, po kateri je mama Nemčeve staknila kar tri bolnišnične okužbe, njene rane pa se niso celile. Mamo je doletel bolnišnični nemir, ki se je razvil v delirij, zato so jo po odmerku večjih doz pomirjeval in antibiotikov iz oddelka preselili v psihiatrično kliniko Ljubljana - Polje. Nemčeva ob tem pograja oskrbo v prejšnji bolnišnici, a brez kritike osebja – zelo se trudijo, a jih je premalo, zapiše. 


Po zdravljenju v Polju njeni mami odpovejo ledvice, zato jo pošljejo na internistično prvo pomoč, piše Nemčeva. Tam sodeč po izvidu ugotovijo, da je bolnica nekooperativna, in jo pošljejo nazaj v psihiatrično kliniko, kjer pa ugotovijo, da je njena okužba še vedno aktivna in jo pošljejo na oddelek travmatologije na UKC Ljubljana. Tam ocenijo, da so gospe ledvice odpovedale zato, ker ni dovolj pila, in jo odpustijo v domačo oskrbo, čeprav v Polju ocenjujejo, da to ni varno.
Nemčeva se za pomoč obrne na osebno zdravnico, ki njeno mamo zaradi suma vnetja pošlje na urgenco, od tam pa jo po osemurnem čakanju na obravnavo znova pošljejo v bolnišnico Polje, kjer ugotovijo ponovitev uroinfekta ter bolnico s škatlo antibiotikov pošljejo domov. Osebje v Polju se res trudi, jih pohvali Nemčeva.Kombinacija zdravil, ki so jih mami Nemčeve za zdravljenje oziroma blaženje različnih bolezenskih in duševnih stanj predpisali različni zdravniki, po njenem mnenju in po mnenju njene družine vse skupaj postopoma še poslabša. Mama ponovno pristane na infekcijski kliniki, kjer pa ugotovijo, da antibiotik ni deloval. Brez izvidov – imela jih je Nemčeva, ki pa ji niso dovolili, da gre zraven – jo odpeljejo na pregled in naposled predpišejo drug antibiotik. 


Mami Nemčeve se stanje v prihodnjih dneh kljub prizadevanjem osebne zdravnice, da bi našla pravo terapijo za umiritev in nadzor bolečin, slabša, budna je tudi po 70 ur skupaj. Z zdravnico kasneje ugotovita, da mama umira. Patronažna služba za proces paliative predlaga doziranje morfija. 
Nemčeva v naslednjih zapisih v niti na družbenem omrežju X kritizira "prelaganje zdravljenja z institucije na institucijo, neažurno spremljanje izvidov, oklepanje svojih ozkih področij in prepiranje, kdo je odgovoren za pacienta". Zapiše tudi, da si je njihova osebna zdravnica močno prizadevala za temeljitejšo obravnavo njene mame, a "tudi ona proti sistemu ni mogla veliko".


Slovenski zdravstveni sistem je tako rekoč neobstoječ, nit zaključi Nemčeva, in napove, da bo, ko bo "enkrat narobe narisala tisto uro" (znan test za zaznavanje zgodnjih stadijev demence, op. p.), v izogib trpljenju dostojen konec poiskala v Švici (v Švici je pomoč pri končanju lastnega življenja dovoljena že vse od leta 1942, op. p.). 

No comments:

Post a Comment