Monday, January 4, 2021

Problem niso Slovenci u Sloveniji - problem je četniška politika Srbije

Aleksandar Vučić naime imao me drogiranog ćak u JZU ZAVOD ZA FORENZIČKU PSIHIJATRIJU SOKOLAC !!! Zavod poćeo da se gradi nemam pojma koje godine ali kako Aleksandar Vučić kazao nama nije bilo dovoljno para za njegovu izgradnju pa je trebao da čeka par godina za nastavak rada...prvi sam puta mislim bio tamo neke 1998 godine pa se čekalo možda 4 godine za nastavak rada. Kad se dovršio ope su me privjeli i terorizirali pretnjama kako čo provest tamo život doživotno - bilo je ovako i u Beogradu pa i u Moskvi i na mnogim drigim krajevima međudim govorili su sami sebi.
Evo doktorice u koju sam se zaljubio kad su me privjeli u Bosnu - sada je i ona proglašena za opasnu osobu koja je naškodila pacijentima. Nadam se da razumjete nije rjieć o krimanalcu nego dobroj osobi koja voli svoji Bosnu u kojoj su joj bili rođeni i otac-majka etc...radi se politički gonji protiv naroda bivše Jugoslavije i samim Srbima kako bi se ostvarila velika četniška država.

Čistke idu napred - i to protiv Bosanaca u Bosni, Hrvata u Hrvatskoj, Crnogoraca u Crnoj Gori, Makedonaca u Makedoniji !!! Ethnic cleansing goes on with accelerated rate/speed. This beautiful doctor was involved in my case MK Ultra - Serbian regime held me even inside of notorious psychiatric forensic hospital known as 


Doktorku Nikolinu Balaban koja je optužena da je nesavesnim lečenjem teško narušila zdravlje pet pacijenata Kantonalne bolnice u Bihaću, Opšinski sud u Bihaću osudio je na četiri godine i šest meseci zatvora. Takođe joj je izrečena i mera zabrane obavljanja poziva doktora medicine u trajanju od osam godina, piše Avaz.

Optužnica Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona koja je podignuta protiv Nikoline Balaban iz Bosanskog Novog zbog produženog krivičnog dela “Teška krivična dela protiv zdravlja ljudi u vezi s krivičnim delom Nesavesno lečenje” je potvrđena rešenjem Opšinskog suda u Bihaću od 28.jula 2020. godine.

Optuženoj Balaban se stavlja ne teret postojanje osnovane sumnje da je krajem 2016. i početkom 2017. godine, u Bihaću kao doktor medicine, specijalista patološke anatomije, zaposlena u Kantonalnoj bolnici dr Irfan Ljubijankić Bihać, postupajući na neprikladan način pri analizi primljenog materijala, usled površnog pristupa koji je suprotan standardima lečničke prakse u oblasti patologije odnosno nižeg standarda pažnje koji se ne može opravdati praksom, pogrešila u biološkom potencijalu pregledanih – prisutnih promena za pet pacijenata.

– Ista je iz nehata kao doktor medicine, obavljajući svoju delatnost postupila protivno pravilima zdravstvene struke primenjujući očigledno neprikladan način lečenja, pa je time prouzrokovala teške telesne povrede, teško narušenje zdravlja i znatno pogoršanje postojećih bolesti kod više osoba. Osnovanost predmetne optužnice je potvrđena brojnim materijalnim dokazima, a prvenstveno nalazom i mišljenjem tima veštaka – specijalista sudske medicine, forenzičke patologije i patologije – stoji u saopštenju Kantonalnog tužilaštva USK.

No comments:

Post a Comment