Tuesday, January 5, 2021

Brata Kaczynski sta na pobudo Boruta Pahorja celo IZBRISALA SLOVENSKI NAROD iz evidence Zahodnoslovanskih narodov ker

 so jih prepričali preko mojega primera MK Ultra da je tako za Slovenski narod najbolje. Kacyznska šizofrenija pa se je nadaljevala v ranku Putinove ki je zahteval popolen izbris Hrvaške kakor Slovenije zavoljo nove "Jugoslavije". Politiko Kaczynskega nadaljujeta na Poljskem Andrzej Duda in Mateusz Morawiecki - Kaczynski je bil mentor obeh kakor Borut Pahor ki je inštruiral Marjana Šarca.

V Sloveniji se bojo postavili še ene vrste spomeniki in to žrtvam pobojev v samostojni republiki Sloveniji ki so tukaj načeli čas od leta 1995.

Na Češkem politiko proti Sloveniji vodi Andrej Babis, ki prav tako vidi poboje Slovenskega naroda kot doprinos zdravi veliko Slovanski Slovanski civilizaciji. Boter omenjenim pa ni bil nihče drug kakor odpadli Donald Trump čigar oba tasta(Slovenski in Češki sta spadala v kategorijo udbe).

Sam sem proti vmešavanju Trumpov v Slovanske afere a zadeva se bo končala kakor se je začela ker druge izbire tukaj ni. Rusi-Srbi bojo popravili svoje zmote, se za njih opravičili ali pa ostali izolirani od sveta. So bili oni tisti ki so vpletli v Slovanske afere Trumpe - ne Slovenci in tako se pač ne dela. Tako ker Putin sam meni da ima največjo moč prav v temu da ne dovoljuje v svojo državo tistih ki bi mu lahko povzročili škodo medtem ko njegovi ljudje imajo takšne možnosti - odgovor na dileme vsaj začasen bojo tako morali biti asimetrični ukrepi.

Slovenija je kar je predstavljala za nas na dan osamosvojitve. Ostati mora del Slovanskih narodov in z svojo razvitostjo(preko učinkovite ekonomije) demonstrirati ostalim da obstajajo možnosti sobivanja brez nasilnih pobojev - za vse enaka pred zakonom, dežela priložnosti za tiste ki iščejo več vendar primarno domovina Slovenskega naroda. To je kar je ta država izgubila po letu 1995. 

Torej pri zadevi ne gre zato ali bomo v Višegrajski ali pa Francosko-Nemški skupini ampak z kom bomo kaj - za tistega ki nima zlih namenov napram drugim(SAMO STRAN OD ČETNIŠTVA IN PUTINISTIČNEGA FAŠIZMA NAPRAM DRUGIM NARODOM IN CELO RASAM) in zahteva spoštovanje vseh svojih zakonov doma se ni kaj bati kje.

v Sloveniji kjer je mati in oče NOB(to mora vsak državljan priznati sicer ni državljan) se ne bo gradilo ne četnikov in ne ustašov(ustaše če niste vedeli na svetu najbolj sovražijo prav Hrvati ker je njihov obstoj zaznamovalo prevojno četništvo - kopica majnih narodov katere bi Hitler z veseljem pospravil je prestopila na njegovo stran proti Sovjetski Zvezi zaradi istih razlogov) - tukaj se mora gojit zakon(močna policija - popolnoma samostojen organ) ki bo vsem omogočil varno in perspektivno sobivanje kar posledično sparvi-drži ljudi(in bratske narode) skupaj. Če se bomo tega zavedali in to ispeljali nam bo lahko v vseh vlakih še najlažje pa med tistimi ki globalno iščejo enako(v bistvu cel svet sicer nas bojo pa izbrisali vse skupaj).

No comments:

Post a Comment