Thursday, August 10, 2023

Robert Golob promissed me back in 2015 with Zoran Jankovič IF SUCCESSFUL with floods a death of my father

Von der Layen's visit to Črna where also repeatedly threaten with father's death didn't took place for the first time, but was Ursula's frequent route and this together with Robert Golob(schoolmate of Borut Pahor) - hiking. Črna translates to BLACK. Whole crime was coordinated with none other than Vladimir Putin who participated in future Slovenian floods and had Slovenian flood project also approved. Money comes money goes(easy come easy goes). Russia and Serbia always needed one more. My understanding of European Union's legacy is best explained here https://ausertimes.blogspot.com/2023/08/british-gave-my-real-meaning-of-my-life.html
I doubt Črna where locals traumatized during MK Ultra torture suffered 3.3 billion Euros worth of damage as to where Ursula rushed with Golob, but they can sure enlarge one now https://ausertimes.blogspot.com/2023/08/slovenian-floods-yield-33-billion-euros.html  

ROBERT GOLOB SPENT DURING MK ULTRA SESSIONS INSIDE OF OUR NEW HOUSE ON KRKA WITH OTHER POLITICIANS WHO VISITED, NO LESS THAN 38 YEARS - SINCE ONE WAS BUILT TILL 2020 AND WAS THE ONE WHO ON A  NIGHT OF MK ULTRA TORTURE SIPPED MY FATHER EYE DROPS IN HIS EYES DURING FATHERS' SLEEP https://ausertimes.blogspot.com/2022/12/during-mk-ultra-session-in-2017-rober.html IN 2017 AS WAS EXPLAINED BY WHAT APPEARED ROBERT GOLOB ALONE. THIS EYE POISONING SIPPING PROCEDURE REPEATED TO ONE DURING NIGHTS ON SEVERAL OCCASIONS BEFORE INVOLVING LATTER OR AT ABOUT SAME TIME ALSO NURSE JANKO(HAD GREGOR GOLOBIČ BEHIND HIM WHO COMMENCED  - APPEARED DEMANDED FROM JANKO A CONTINUATION OF SUCH PROCEDURES DONE ON FATHER) AND OTHER MK ULTRA STAFF MEMBERS, SO I KNOW FOR FACT THAT FATHER WAS BLINDED BECAUSE HE REFUSED TO LISTEN MOTHER WHO INSISTED ONE HOW HE HAS TO LOCK HIMSELF IN HIS ROOM DURING THESE MK ULTRA SESSIONS. 


AND ITS NOT HARD TO BELIEVE AS ROBERT GOLOB ONGOING TRAUMATIZED WITH ISSUES INVOLVING DEATH. ONCE FATHER BECAME SEMI BLIND, ONE DEPENDED ON EYE INJECTIONS AND AGONIZING EYE DROPS WHICH MAKE ONE RATHER WANT TO DIE. PARENTS HAD NO CONTROL OVER WHAT WENT ON INSIDE OF THE HOUSE WITH POLICE WITH ME AND WOULD SLEEP AT NIGHT WHILE POLICE KEPT ME A COMPANY IF TORTURE WENT ON INDOORS.. ALL THE POLITICIANS WITH POLICE POSED WITH ME NEXT TO EXOTIC LOCATIONS TO GET IF NECESSARY A CRIMINAL ALIBI FOR TORTURE AND THERE WAS PLENTY OPPORTUNITIES FOR THEM TO DO JUST AS I STATED. MK ULTRA SESSIONS ON FOR 45 YEARS OF WHICH 25% OF THE TIME WAS A BLACK MK ULTRA HOLE - I ESTIMATE HAVE SPENT DRUGGED UP AS A HOSTAGE IN TERMS OF TIME.OVER 11 YEARS.





(FOTO in VIDEO) Črnjani predsednici Evropske komisije: Denar nam dajte. Ursula von der Leyen: Bilo je srce parajoče

Petra Lesjak Tušek
09.08.2023 11:46


Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen si je s premierjem Robertom Golobom in Janezom Lenarčičem ogledala najbolj prizadeta območja v poplavah. Iz solidarnostnega sklada EU 100 milijonov evrov in 300 leta 2024.

Dodaj med priljubljene
Poslušaj


Obisk Robert Golob in Ursula von der Leyen



Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in premier Robert Golob v spremstvu drugih slovenskih in evropskih politikov sta se v okviru obiska Slovenije sprehodila po poplavnem razdejanju v Črni na Koroškem, kjer ju je sprejela županja Romana Lesjak. Sprehodila sta se med ljudmi, ki si sicer danes skupnostno nadaljujejo čistilno akcijo v Črni. V Črno je danes prispelo prek 300 gasilcev iz različnih društev iz vsepovsod po Sloveniji, prihaja tudi vse več prostovoljcev, saj je cestna povezava prek Javorja zdaj vzpostavljena. Predsednica je obljubila, da bodo iz solidarnostnega sklada EU namenili letos 100 milijonov evrov, leta 2024 pa 300 milijonov evrov.



Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen v pogoru s Tino Maze, ki dela kot prostovoljka
PETRA LESJAK TUŠEK


Govorila je z več ljudmi, ki pomagajo delat v Črni, domačini, med katerimi sta danes tudi olimpijki, Nataša Lačen in Tina Maze. Pripovedovali so ji, kako rešujejo razsulo v Črni, da bi lahko normalno zaživeli. Govorila je z domačini v centru, ki so bili obiska veseli, eden od njih je pri jezu v Črni, kjer je deroča Meža povzročila izjemno škodo, rekel: "Money, money." "Denar potrebujemo".

Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen v Črni
PETRA LESJAK TUŠEK


Predsednica Evropske komisije Ursula von derLeyen je danes na obisku v Sloveniji v spremstvu evropskega komisarja za krizno upravljanje Janeza Lenarčiča, kjer si je ogledala najbolj prizadeta območja v poplavah. V okviru obiska bo s premierjem Robertom Golobom govorila tudi o načinih, kako lahko EU podpre Slovenijo. Popoldne bo nagovorila tudi državni zbor.

Predsednica Evropske komisije Ursula von Leyen v spremstvu predsednika vlade Roberta Goloba Črni, sprejela ju je županja Romana Lesjak.
PETRA LESJAK TUŠEK

Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in premier Robert Golob ob vrnitvi s Koroške v Ljubljano.
ROBERT BALEN


Predsedniku vlade je Ursula von der Leyen v Ljubljani, kjer nadaljuje obisk, ob izjavi za medije dejala: "Hvala, da si me peljal v Črno, kjer sem videla masovni vpliv te katastrofe." Kot je poudarila, je bilo srce parajoče, a tudi srce ogrevajoče, da je ta vtis potrebovala, saj je videla ljudi, ki stojijo skupaj v težkih časih in so solidarni. Prostovoljci so od vsepovsod, tukaj je vojska, policija, civilna zaščita, rdeči križ, gorski reševalci - vse je izpostavila kot pomembne. "Tukaj sem, da povem, da stojimo z vami, da smo tu. Potrebna je evropska solidarnost," je zatrdila predsednica. Von der Leyen je napovedala maksimalno prožnost pri porabi sredstev za okrevanje in kohezijskih sredstev za obnovo po poplavah.




Kaj še potrebujejo v delovih akcijah






V Črni na Koroškem je odpravljanje posledic naravne nesreče v polnem teku. Počasi se prebijajo do prometno še odrezanih zaselkov, ponekod vodo že imajo, rešujejo kanalizacijsko omrežje. Pomoči imajo veliko, najbolj pa potrebujejo delovna oblačila, velike metle, lopate, samokolnice, kante oz. posode za pretakanje goriva, čistila, pa tudi nogavice, spodnje dele trenirk in podobno. Dobrodošla je tudi pomoč prostovoljcev. Mnogi so v Črno že prišli in pristopili do ljudi in jim pomagajo.



Obisk Ursule von der Leyen in Roberta Goloba v Črni, pogovor med ljudmi
PETRA LESJAK TUŠEK


ROBERT BALEN


"Hvala za naklonjenost Sloveniji in razumevanje situacije z izrednimi ukrepi, ki jih terja izredna situacija," je dejal predsednik vlade Robert Golob. Iz kohezije je pomembna fleksibilnost za reprogramiranje. "Pomembno sporočilo je, da bo komisija delala skupaj s slovensko vlado. Pogovarjali smo se tudi o skladu za popoplavno obnovo, kar bo tudi jutri na vladi. Sklad bo upravljal s sredstvi, na enem mestu želimo združevati vsa sredstva, ki bodo namenjena rekonstrukciji, ta bodo namenska, ciljna," je dejal Golob. Ocenil je tudi, da se moramo pripraviti na bodoče katastrofe, ki bodo očitno stalnica po Evropi.

Romana Lesjak in Ursula von der Leyen
PETRA LESJAK TUŠEK

No comments:

Post a Comment