Sunday, November 12, 2023

V SLOVENSKEM JEZIKU: O Bohinjski Beli in Lojzu Peterletu - niti ne Josipu Brozu Titu ne božjemu stvarniku

Tudi z lego vojašnice so me probali nalagati - UDBOVCI so imeli namreč še eno podobno lokacijo kjer so se izživljali nad mano zunaj zgradbe lahko pove Tanja Fajon ki je pogosto prisostvovala v Jugoslovanskih in potem Slovenskih samostojnih pretepaških ritualih.

KAMNOLOM JE IMEL UPLIV NA PLAZOVE VOJAŠNICE BOHINJSKA BELA JE ODDALJEN KAKŠNIH 30 KILOMETROV MI JE BILO REČENO - ZARADI TEGA NISO VEDELI CELIH 7 LET KAJ SE JE DOGAJALO MED MOJIMI PRISILNIMI OBISKI V VOJAŠNICI.

JNA IN UDBA JE ISKALA MOŽNOSTI KAMNOLOMOV IN RUDNIKOV A JIH V BLIŽNJEM OKOLIŠU NI BILO PO BESEDAH UDBOVCEV.

PETERLE IN BAVČAR STA MI PO NEKAJ LETIH OSAMOSVOJENE SLOVENIJE ZAČELA TRDITI SKIPAJ Z JANŠO IN OSTALIMI SLOVENSKIMI OSAMOSVJITELJI DA SO POSTALI ŽRTVE MOJEGA NACIZMA IN SO DODATNO VPLETLI V PRETEPANJA CELO SVOJE DRUŽINSKE ČLANE - VSE SKUPAJ PA SO SE KOT DOBRI UDBOVSKI ZLOČINCI Z KUČANOM/TURKOM/ DRONVŠKOM  BEOGRADOM IN MOSKVO NA ČELU ZAVEDALI DA SLOVENIJA BO DOKLER BOM ŽIV. IZ BOSNE KAMOR SO SRBI KRENILI NA POKOL DO DAN DANAŠNJE UKRAJINE. ČE NACIZMA NI SE GA PO POTREBI NAREDI. JOSIP BROZ TITO JE BIL ZELO DOBER SRB A HRVAŠKA NEGLEDE NA SRPSKI POKOL KATEREGA JE UTRPELA MU BO VEČNO HVALEŽNA ZA VRNITEV DALMACIJE KAKOR MI JE BILO REČENO. 

VIJAŠNICA BOHINJSKA BELA KOT MI JE BILO REČENO BO BILA PREMAKNJENA NA DRUGO LOKACIJO IN NAOBMOČJU KOT JE NIMA PROSPERITETE.

No comments:

Post a Comment