Monday, August 26, 2024

Člani "inštituta" 1. maj, Franc Šetinc ZA KATEREGA JE MILAN KUČAN LETA 2015 ODREDIL DA GA BODO MORALI SKRITI ZARADI EKSTREMNEGA NASILJA NAPRAM MENI, Mojca Šetinc Pašek, Mile Šetinc, Zlatko Šetinc

Bojo sedli na zatožno klop zaradi ekstremenga nasilja katerega so izvjali skupaj z policijo - oziroma fizičnega nasilja za katerega so uporabljali policijo.

Nasilje katerega je izvajala Mojca Šetinc Pašek sega v zgodnja devetdeseta leta - družini Šetinc oziroma Kučanu pa je začela služiti preko seksualnih namigov zaradi katerih sta jo Kučan, Pahor obdržala - nasilje se je spremenilo v flirtanje z katerim je Kučan začel aktivo prikazovati MK Ultro kot nekakšen komičen raje on zverinski postopek. Mile Šetinc in Zlatko Šetinc ki sta bila vlpletena v velikomerno manjše doze zverinstva, sta sodelovala v namene izvajanja pritiska na prissotvojoče - od mene se je zahtevalo da se sprevržem v podpornika Putina medtem ko so se nadaljevale grožnje psihiatrije. Milan Kučan se je izživljal z uporabo psihiatrije nad mano od mojega otroštva slednja pa je po hospitalizaciji 2012 leta prerasla v nenehno spominjanje fizičnih bolečin, sodnega terorja ki ni dovoljeval niti ene same besede iz mojih ust med takoimenovanimi postopki katere je država Slovenija izsiljevala do leta 2018(dobrega pol metra pisem se je nabralo od samih Slovenskih advokatov katere je Kučan vpletel v genocid češ da me nebojo zastopali oziroma da naj se kar strinjam z psihiatrijo katere sodstvo je kršilo Slovensko kakor Evropsko ustavo - me označilo za umobolnega bres kakršnega koli utemeljitve ali pravice do drugega mnenja - obtožen celo poskusa izbrisa Slovenskega, Judovskega , in Romskega naroda). Franc Šetinc Ščuka kakor se je nasilnež ponosno imenoval pa je bil psihopat svoje klase ki me zapeljal prav tako na Hrvaško kjer se je z svojimi somišljeniki(družino) prav tako nemoteno v zaščiti policije fizično izživljal nad mano. Franc je bil proglašen za umrlega leta 2019. Inšitut prvega maja je postal eden iz med glavnih akterjev PSIHIČNEGA KAKOR FIZIČNEGA NASILJA prisilne psihiatrije katero je vodil Novomeški psihiater Peter Kapš. Za izvajanje psihiatričnega nasilja nad mano je takoimenovani Inštitut 1 maj dobil podporo celo od Baraka Obame ki se je v zakulisju mednarodnih pogovorov v naši hisši redno srečeval z njenimi člani.

Kučan je uporabljal med takoimenovanim postopkom MK Ultra lepo število ženks s katerimi je spreminjal resnično predstavo o zverinstvu katerega je izvajal. Gospodična Nika Kovač je zaradi sodelovanja z Kučanom uživala tradicionalno podporo psihiatrije Ljubljana Polje - skupino Inštitut Prvi maj je ustanovila psihiatrična bolnišnica Ljubljana Polje kjer je delovalo in še vedno deluje lepo število Kučanovih psihiatrov.





No comments:

Post a Comment