Tuesday, July 23, 2024

MK ULTRA - Slovenian Novo mesto police have with Serbs did its best to excuse early on war FEARS of Serbian enclave Nevesinje NEAR BOSNIAN MOSTAR through genocide agains me which Croats supported

Radić, Karađić, Milošević and others went insane after they leaened how Serbs feared my
visits to Nevesinje during early stages of Balkan war - and its why they claimed me will get me killed through Nevesinje which crime they realised through the use of Slovenian police via Mostar. Did, however, with total knowledge and cooperation with Croats.

Explanation of how AUTOIMMUNE inflammatory cancerous man made problems operate as they designed would.

Serbs were probabaly about 6 months under Croatian Bosnian occupation in Nevesinje   https://ausertimes.blogspot.com/2024/07/serbs-were-probabaly-about-6-months.html

RELATED TO 







FOLLOWING TO BE USED FOR POLICE PROSECUTOR ON COURT OF LAW https://spomilicevic.ba/nas-tim/ AS A CRIMINAL EVIDENCE



  • Naslovnica

  • O nama

  • Naše usluge

  • Kontakt

  • Novosti

  • Galerija



O nama




O nama

Privatna Specijalistička psihijatrijska ordinacija Milićević je otvorena 2020.g, uz Odobrenje i registraciju pri Ministarstvu zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ, također posjeduje Preporuku za privatnu praksu i suglasnost Liječničke komore HNŽ.

Nositelj specijalističke ordinacije i djelatnosti je mr. sc. Ruža Milićević, dr. med. sa svim pripadajućim pravima liječnika specijaliste psihijatrije.



Kontaktiraj nas



SPECIJALIST PSIHIJATRIJE

mr sc. Ruža Milićević, dr.med

Rođena 1975 . u Karlsruhe, Njemačka. Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu završila 2001. da bi potom nastavila sa medicinskim stažom i radom u općoj praksi u Mostaru do 2005. kada pristupa specijalizaciji iz psihijatrije. Dio specijalizantskog staža prolazi na Klinici za psihijatriju SKB Mostar, a dio staža u Zagrebu na Klinici za psihološku medicinu, KBC Zagreb, "Rebro" i u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče, gdje je i položila specijalistički ispit u kolovozu 2010.g. i od tada radi kao specijalist psihijatrije.



Uz klinički rad s pacijentima bavi se i znanstvenim radom iz područja psihijatrije, smjer liason psihijatrija te je 2013.g magistrirala na poslijediplomskom studiju Medicinskog fakulteta , Sveučilišta u Mostaru na temu psihosomatike, povezanost i uzajamni utjecaj somatskih oboljenja i strukture ličnosti te psiholoških odrednica.



Tijekom prakse iskustvo je stekla u radu sa pacijentima različitih psihičkih poteškoća, akutnih i kroničnih stanja.
Nositelj specijalističke ordinacije i djelatnosti je mr. sc. Ruža Milićević, dr. med. sa svim pripadajućim pravima liječnika specijaliste psihijatrije.




DIPL. PSIHOLOG

Josipa Mandarić

Rođena 1985. i odrasla u Mostaru gdje je završila osnovnu školu i Gimnaziju. Studij psihologije upisuje na Filozofskom fakultetu u Sarajevu 2004. Tijekom studija najviše se pronalazi u kliničkoj psihologiji i psihodijagnostici. Posebno je zainteresirana za anksiozne poremećaje. Završava studij 2010. s diplomskim radom na temu etiologije i tretmana anksioznosti.



Trenutno je terapeut pod supervizijom u edukaciji, što joj je donijelo opsežnije znanje za tretman različitih psihičkih poteškoća Do sada ima više od 8 godine iskustva u kliničkom radu s pacijentima čime je dobila priliku baviti se upravo onim što ju je i motiviralo da upiše studij psihologije.
Nositelj specijalističke ordinacije i djelatnosti je mr. sc. Ruža Milićević, dr. med. sa svim pripadajućim pravima liječnika specijaliste psihijatrije.




SPECIJALIST PSIHIJATRIJE

Bojan Bender dr. med

Rođen 1983. Završio Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru 2010. Nakon provedenog specijalizantskog staža na Klinici za psihijatriju SKB Mostar, specijalistički ispit je položio 2018. i od tada radi kao specijalist psihijatrije. Za dodatnu psihoterapijsku edukaciju bira Bihevioralno-kognitivnu terapiju, BKT, u sklopu HUBIKOT, Hrvatsko udruženje za bihevioralno-kognitivne terapije. Trenutno je edukant na drugom stupnju edukacije u Splitu.





SPECIJALIST PSIHIJATRIJE I SUBSPECIJALIST PSIHOTERAPIJE

Sanjin Lovrić, dr. med.

Diplomirao na Medicinskom fakultetu 2011. godine.Specijalistički ispit iz psihijatrije polaže 2017. godine u Klinici za psihijatriju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.
Tijekom specijalizacije upisuje Poslijediplomski doktorski studij „Biomedicina i zdravstvo“ na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru 2014. godine. Tema doktorske disertacije
je „Povezanost rane psihotraumatizacije i disocijacije s psihičkim poremećajima u odrasloj dobi“.

Započinje edukaciju iz psihoterapijskog pravca grupna analiza pri Institutu za Grupnu analizu Zagreb
2011. godine. Završnim radom na temu „Snovi kao doprinos komunikaciji u grupi“ uspješnu završava
edukaciju te stječe zvanje grupnog analitičara 2018. godine. Ispunjavajući uvjete Federalnog
ministarstva zdravstva FBiH, u ožujku 2022. godine postaje subspecijalist psihoterapije. U lipnju iste
godine odlukom Federalnog ministarstva zdravstva FBiH započinje subspecijalizaciju iz Socijalne
psihijatrije - mentalno zdravlje u zajednici.
U svakodnevnoj praksi se aktivno bavi grupnom i individualnom analitičkom psihoterapijom, a kroz
ambulantni rad i sa svim akutnim i kroničnim psihijatrijskim oboljenjima.




SPECIJALIST PSIHIJATRIJE

Edina Zagić dr. med,

Završila Medicinski fakultet Univerziteta u Sarajevu 2013.g. te 2015.godine započinje sa specijalizantskim stažom iz psihijatrije na Klinici za psihijatriju UKCS. Dio staža obavlja uPsihijatrijskoj bolnici Kantona Sarajevo i Zavodu za bolesti ovisnosti ZE-DO kantona.

Specijalistički ispit polaže u siječnju 2021. godine u Psihijatrijskoj bolnici Kantona Sarajevo i od tada radi kao specijalista psihijatrije u KB „dr Safet Mujić“ Mostar.
Tijekom specijalizacije 2019. godine upisuje magistarski studij „ Upravljanje kvalitetom u zdravstvu“ na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu i Zagrebu. Završila Uvodnik iz Grupne analize u
sklopu programa IGA Zagreb, 2016. godine. U svakodnevom radu na Odjelu psihijatrije stekla je iskustvo u radu s pacijentima s akutnim i kroničnim psihičkim stanjima. Područje interesa u daljnjoj edukaciji nalazi u Gestalt terapiji.




MAG. SESTRINSTVA

Ivona Karačić

Rođena 1979. godine, završila Zdravstveni studij pri Sveučilištu u Mostaru 2010. godine, te stekla stupanj magistra sestrinstva 2014. godine. Radi kao medicinska sestra sa dugogodišnjim iskustvom rada na klinici i u ambulanti, sa razumijevanjem u pristupu pacijentima s psihičkim poteškoćama i potrebama. Ima veliko iskustvo u organizaciji posla i rada sa pacijentima.





MAGISTRA INFORMATIKE/INFORMATOLOGIJE

Ana Barać

Završila je preddiplomski studij Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru , smjer informacijske znanosti 2014.g. i diplomski studij informatologije 2019.
Svojom pozitivnom energijom i ljubaznošću je na usluzi pacijentima vezano za sve informacije o uslugama, pregledima, rezervacijama termina te za sva pitanja koja olakšavaju pristup pacijentu.

Povjerili smo joj poslove vođenja i arhiviranja poslovne dokumentacije i organizaciju rada ordinacije.




Psihijatrijska, psihološka
ili psihoterapeutska?
Sve naše usluge uključuju
razgovor s liječnikom.

Pozovite

Kako bi vam pomogli pri odabiru prave terapije za vas.







+ 387 63 355 652



  • NASLOVNICA

  • O NAMA

  • NAŠE USLUGE

  • KONTAKT

  • NOVOSTI

  • GALERIJA


Kneza Višeslava 8b
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

+ 387 63 355 652


Radno vrijeme
Uto / Sri / Pet
08:00 - 14:00

Pon / Čet
14:00 - 20:00

Sva prava pridržana (C) Specijalistička psihijatrijska ordinacija dr. Ruža Milićević 2021.














No comments:

Post a Comment