Tuesday, October 31, 2023

Jst nism radoveden človk. Sovražim vsako sekundo katero sem bil prisiljen izgubiti na samouničenje zato bom zahteval da se izvede napram udeležencem psihiatrične stroke

nenavadno kruta kazen ki bo v skladu z njihovo krutostjo oziroma namigovanji s katerimi so psihiatri(uslužbenci človeške etike in znanilci normalnega obnašanja) prav tako znašali nad mano upravičila roko pravice prav tako za prihodnje rodove. Sam bi jih pred policijsko postajo če bi se le dalo pobesil na način ki bi jim umogočal kolikor se da dolgo crkovanje z definitivnim poudarkom na bolečo smrt. So bili zverine ki v tej državi niso imeli niti česar iskati. Kar majo pa oni za povedat je pa lanski sneg. Še to ne. Prdec. Zapora ki predstavlja trpljenje si ne zaslužijo. Zverine.

Psihiatrija - veda čoveškega obnašanja, človeških socialnih stikov, in zverine katere so jo v mojem primeru uveljavljale preko sodnih laži/policije - fizičnega nasilja.

Kasta katero sem omenil je prihajala iz ljubljane na obiske v Novo mesto se nikoli ni videla za del družbe ampak elito za katere del biti, je bilo pogojevano krvništvo https://ausertimes.blogspot.com/2023/10/correction-psychiatrist-kaps-completed.html med samimi družinskimi člani.

ZA NENAVADNO KRUTOST MORA BITI NENAVADNO KRUTA KAZEN !!! ČE BI LAHKO, BI VAS ŽIVE UDRU KAKOR SE POGOSTO PRAVI V SLOVENIJI AMPAK V MOJE PRIMERU ZARES. ZA PRIMER IN ZA MOJE ČLOVEŠKO DOSTOJANSTVO(TRPLEJNJE KATEREGA STE POVZROČALI 50+ LET). VREDNOST DA VAŠI VNUKI(ne samo sinovi in hčere) ČUTIJO DAH SMRTI KAKOR SEM JO SAM ČUTIL ZADNJIH 51 LET - DA SE ZAVEDAJO SMRT LAHKO POTRKA NA NJIHOVA VRATA KAKOR JE BILO V MOJEM PRIMERU  - KADARKOLI.


VEDNO SE IZGOVARJAJO(SAMO UTEMELJUJEJO) Z PRIČEVANJI SEKIR PREKO SVOJIH MEDIJEV ČEŠ DA SO JIH POSAMEZNIKI ZNESLI NA SVOJCI - IZGOVARJAJO SE Z ZGODBAMI O POSAMEZNIKIH KI SO POVZROČILI MNOŽIČNE POBOJE. SVOJ OBSTOJ OPRAVIČUJO Z PRIČEVANJI MEDIJEV O PSIHIČNIH BOLEZNIH POSAMEZNIKOV ZARADI KATERIH CELOTNA DRUŽBA DA TRPI. STALINIZEM NA TLEH EVROPE KOT MODERNA DRUŽBA ZA BOLJŠI JUTRI.


SLOVENSKI PARTIZANI SE NISO BORILI ZA JOSIPA BROZA TITA IN NE ZA STALINA. BORILI SO SE ZA IDEALE KATERE SO MED VOJNO VIDELI V TITU SLEDNJI PA SO SE TOKOM DESETLETIJ SPREMENILI V POBOJE KAKOR SEM ZABELEŽIL NA PODLAGI SVOJEGA LASTNEGA PRIMERA. NE SAMO OSKRUNILI AMPAK ZATOLKLI SO MOJEGA STAREGA OČETA...RAZBILI DRUŽINO(OBE PARTIZANSKI DRUŽINI) NA OBEH STRANEH PREKO NAČRTNEGA POBIJANJA. ZAME SVEČK NA GROBOVIH PARTIZANOV NEBO DOKLER NJIHOVI VNUKI NE SPEREJO SRAMOTO IZ SVOJIH RAM.

No comments:

Post a Comment