Sunday, September 10, 2023

Since 1991(SLOVENIAN INDEPENDENCE) Milan Kučan had in program Italian drugs cartels as one of the main priorities(REASONING) for the sake of the new greater Serbian state and have brainwashed Slovenian natives with assistance of police using this very case on how we must reunite to avoid the worst - WHAT KUČAN ALONE SPONSORED AND SPONSORS VIA SLOVENIAN POLICE

IF YOU WONDER WHO RUNS DRUGS IN SLOVENIA I WOULD POINT AS AN ANSWER A SLOVENIAN POLICE - RUSSIANS OR WHAT BECAME AFTER SHOIGU/PUTIN/ LAVROV'S VISITS TO ŽABJAK(ALSO OTHER LOCATIONS) BECAME SHORTLY AFTER KNOWN AS RUSSIAN MAFIA WHICH EXTENDED ITSELF ALL THE WAY TO ITALY AND AND ACROSS THE ITALY. RUSSIANS DIDN'T GO THERE FOR A VISIT WITH SLOVENIAN POLICE FOR NO REASON. SERGEI SHOIGU EVEN SPENT TIME NEXT TO LOCAL ROMA FAMILY IN ŽABJAK - SHOIGU LIVED THERE AND NEXT TO ASSISTING SOME ROMA FAMILY https://ausertimes.blogspot.com/2023/09/nurse-janko-suffered-loss-of-what.html, HE ALSO LEFT SOME CHILDREN BEHIND. DRUGS DESPITE KUČAN'S AGENDA NOT ONLY ENTERED SLOVENIA FROM ITALIAN SIDE, BUT IN MANY CASES THOSE BEGUN TO ENTER ITALY FROM SLOVENIAN SIDE. 

IT WAS EXPECTED BASED ON COMMENTS AS SEEN BELLOW OF WHICH

COMMENTATORS MANY PARTICIPATED IN MK ULTRA TORTURE(POLICE DIDN'T HAVE ONLY POLITICIANS, MEDIA HOUSES PARTICIPATE - BUT ALSO COMMENTATORS - REGULAR STREET PROVOCATEURS KNOWN AS KEYBOARD BASEMENT WARRIORS)  AND FACIAL FEATURES OF CROATIAN  JANDROKOVIĆ ALONE WHICH ARE IDENTICAL TO THOSE OF SERBIAN PHYSICIAN ILIĆ FROM THE NOVO MESTO CITY AND WHO WAS INVOLVED IN HEAVY TORTURETHAT I WOULD TAKE STAND AGAINST CROATIAN MINORITY IN SLOVENIA WHICH FINALLY APPLIED FOR THE SAME AS TO WHAT SERBIAN CHETNIKS DEMANDED FROM SLOVENIA IN 2004. IN COMMENTS AS IS SEEN, SLOVENES WHO PARTICIPATED IN TORTURE INSIDE OF THIS VERY HOUSE REFER TO CROATS AS TURKS WHICH ARRIVED FROM TURKEY AND POPULATED AREA OF ZAGREB...RACISM/HATRED TOWARD ME WHEN CONSIDERING MY CASE FROM THE SIDE OF SLOVENIAN NATIVES AS SEEN IMPOSSIBLE TO DESCRIBE.

TANJA FAJON AND DOMINIKA ŠVARC PIPAN KNEW AND KNOW MORE ABOUT THE DRUG TRANSPORT IN SLOVENIA THAN A SLOVENIAN POLICE HEADQUARTERS. THE TWO  ALWAYS WOULD RECEIVE ME IN SLOVENIA WHENEVER I WAS RETURNED BACK FROM ITALIAN SIDE WHICH COMMUNICATED WITH SLOVENIAN SIDE THROUGH THIS EXACT TOOL. TOOL KNOWN AS MK ULTRA. WE ONLY HAVE ITALIAN AND HUNGARIAN MINORITY RECOGNIZED IN SLOVENIA DUE TO A DISCRIMINATORY LAWS, BUT HOPEFULLY THIS WILL CHANGE FOR US TO ALSO HAVE SERBIAN, CROATIAN, ROMA, AND GERMAN MINORITIES TO EQUALLY PARTICIPATE IN ONE. SLOVENIA WAS ACCORDINGLY WITH A GRAND WIZZARD MILAN KUČAN TO ASSIMILATE WITH CROATIA AND BOSNIA INTO ONE STATE(ENGAGING POLICE INTO A CONSTANT WAR AGAINST NATIVES AS POINTED OUT ON MY BLOG) AND FROM THERE, WITHIN INTO A YET ANOTHER SUPER YUGO STATE FREE-FALL BY POINTING NATIVES FOREMOST FOREIGN THREAT OF WHICH I WAS THE ONE WHOM KUČAN USED SINCE 1991. URSULA VON DER LEYEN WHO FAVORED SUCH VIOLENT SECRETIVE CHOICES MADE BY POLITICIANS IN SLOVENIA MUST GO !!! BOSS OF THE RUSSIAN MAFIA IS NONE OTHER THAN VLADIMIR PUTIN AND RUSSIAN MAFIA IS A REGULAR ZZ YOU SEE THESE DAYS PARTICIPATING IN UKRAINE https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_mafia

GOBEZDARIJO O GENERALIH MAJSTRIH V RESNICI PA JE VSE SKUPAJ GNOJNICA KI SE JE KRČI SAMA PO SEBI ŽE TISOČ LET IZ VSEH STRANI ŠE POSEBAJ PA OD ZNOTRAJ PUHLE NARODNOSTI. DRUŽE TITO MI TI SE KUNEMO DA LAŽEMO I KRADEMO I UBIJAMO I OPET SKRENEMO SVAKI PUTA BOLJI

Hrvati bi imeli manjšino v Sloveniji


Slika je simbolična. Foto: STA

Vprašanje Hrvatov v Sloveniji, ki nimajo statusa priznane narodne manjšine, je eno od odprtih vprašanj med Zagrebom in Ljubljano, ki bi ga radi rešili v dobrososedskem duhu, je v četrtek dejal predsednik hrvaškega sabora Gordan Jandroković. To je še enkrat poudaril ob koncu dvodnevnega uradnega obiska v Sloveniji, na katerem se je sestal s predsednikom državnega sveta Markom Lotričem.

“Za nas je pomemben status Hrvatov, ki živijo v Sloveniji. Menimo, da obstajajo pogoji, da dobijo status narodne manjšine, slovenska stran ima svoje ustavne in zakonske rešitve, kjer sta priznani samo dve manjšini, italijanska in madžarska, drugi pa so drugače obravnavani,” je poudaril za medije in dodal, da želi Hrvaška ta problem “rešiti v duhu dobrososedskih odnosov in medsebojnega spoštovanja”.

Čeprav v Sloveniji živi okoli 55 tisoč Hrvatov, s predstavniki katerih se je Jandroković sestal v četrtek, ti ​​nimajo statusa narodne manjšine, kar je izpostavil kot “težavo, ki traja že desetletja”. Slovenci so v Republiki Hrvaški uradno priznana narodna manjšina, medtem ko sama kot narodni manjšini priznava samo Italijane in Madžare. “O tem bo potekal dialog in verjamem, da bomo lahko našli rešitve, ki bodo zadovoljive za obe strani,” je sklenil. Jandroković se je na dvodnevni uradni obisk v Sloveniji odzval na povabilo predsednice DZ Urške Klakočar Zupančič, poleg nje pa se je srečal še s predsednikom vlade Robertom Golobom in predsednikom državnega sveta Markom Lotričem.

Foto: STA

Slovenci na Hrvaškem sicer kot avtohtona narodna skupnost živijo na območju severne Istre, reškega zaledja, Gorskega Kotarja, Med(ži)murja, Obkolpja in Obsotelja. Večina pripadnikov slovenske narodne skupnosti pa živi v mestih zunaj navedenih obmejnih območij; tja so se priselili zaradi zaposlitve, službovanja v različnih armadah ter zaradi šolanja (v Zagrebu, Varaždinu, na Reki). Na hrvaškem popisu prebivalstva leta 1991 se je za Slovence opredelilo 22.396 oseb, na popisu leta 2011 pa 10.517 oseb, na zadnjem popisu, ki so ga izvedli v letu 2021, je ta številka še upadla, za Slovence se je namreč le še izreklo 7.729 oseb. Nobenega dvoma ni, da je dejansko število etničnih Slovencev na Hrvaškem v resnici znatno višje.

Jandroković je izpostavil tudi, da so dvostranski odnosi na visoki, prijateljski in dobrososedski ravni ter da je bil v pogovorih velik poudarek na pomoči, ki jo je Hrvaška zagotovila Sloveniji, ki so jo prizadele avgustovske poplave, in Slovenija Hrvaški po potresu leta 2020. “Tokrat nas je povezalo tisto zlo in obema smo pokazali, da nam ni mar tudi za pomoč sosedom,” je še dejal in dodal, da je medsebojno gospodarsko sodelovanje odlično, enako blagovna menjava, da medsebojne investicije rastejo, število slovenskih turistov na Hrvaškem pa veliko, takoj za Nemci. Pogovor je po poročanju hrvaških medijev tekel tudi o energetskem sodelovanju pri jedrski elektrarni v Krškem ter uporabi UZP na Krku za prihodnje potrebe Slovenije.

Ana HorvatLOG IN WITH


No comments:

Post a Comment