Tuesday, January 24, 2023

SLOVENIAN PRESIDENT BORUT PAHOR(Milan Kučan) DEEPLY GREATEFUL TO BRITISH ROYALS FOR LAST 30 YEARS - IT WAS A DREAM JOB ACCORDING TO ONE: Miha Mazzini: Borut Pahor, najboljša kariera vseh časov

Miha Mazzini: Borut Pahor, najboljša kariera vseh časov

Prav s težavo se lotevam pisanja o Borutu Pahorju, a očitno nihče drug ne bo omenil (opazil?) dejstva, da mu pripada najbolj uspešna slovenska kariera vseh časov. Ne, ne šalim se. Poglejte le Wikipedijo in videli boste, da se je celo življenje pomikal le navzgor, navzgor; nič mu ni spodletelo, nikjer se ni zaustavil. S funkcije na funkcijo, še višjo, najvišjo. Vse, česar se je lotil, je dosegel: predsednik stranke, državnega zbora, vlade, države. Pa še evropski poslanec vmes. Najbolj priljubljen politik. Vse.Dobro, leta 2011 je res doživel poraz na položaju predsednika vlade, a ga je ljudstvo že leto kasneje nagradilo s še boljšo službo predsednika republike.

https://siol.net/novice/kolumne/miha-mazzini-borut-pahor-najboljsa-kariera-vseh-casov-596917 Kjerkoli je bilo prosto mesto vladanja, je ljudstvo presodilo, da


ga mora zasesti ravno on. In kadar ni odločalo ljudstvo, so ga izbrali kolegi in kolegice ali,

mogoče, ustoličile sile ozadja. Tudi stranke iz povsem nasprotnih polov so bile družno zanj.

Slika neverjetnega uspeha.

Borut Pahor | Foto: Ana KovačFoto: Ana Kovač

Antiklimaks

Zdaj pa ga gledamo, kako obupano išče službo, ki ni povezana s politično močjo, in čutimo bolečino in sramoto. Nekateri smo ju sicer čutili že med njegovim predsedovanjem, a brez državniške funkcije je ostala le gola beda: sreča se z gospodarstveniki, "če bi ga kaj potrebovali", in dajo mu ključ, s katerim bo lahko šel na WC v njihovih prostorih, če ga bo tam blizu kje prijelo. Sreča se s stranko SD, ki naj bi ga poslala v OZN, a iztrži bonus, ki ga še na Gorenjskem ne bi zares cenili − še eno leto mu ne bo treba plačevati članarine …https://siol.net/novice/kolumne/miha-mazzini-borut-pahor-najboljsa-kariera-vseh-casov-596917

Na kratko povedano: očitno se nam zdi primeren zgolj za to, da nam vlada, pa za prav nič drugega.

Trditev je videti nelogična. Pa saj ravno za vladanje bi morali imeti najbolj stroge kriterije in voliti najboljše ljudi, mar ne?

Načeloma da, vendar …

Joc Pečečnik, Borut Pahor | Foto: Kostantin JanevFoto: Kostantin JanevNajvečja slovenska kariera

Pišem za pozorne bralke in bralce, ki sedaj zagotovo že protestirajo, kako ima lahko Borut Pahor najuspešnejšo slovensko kariero vseh časov. Pa saj sem v neki davni kolumni sam poročal, kako sem se razveselil, ko sem v prostorih Kraljeve akademije v Londonu, pod napisom "dela naših članov", zagledal knjige Janeza Vajkarda Valvasorja! Kakšna kariera! In ko zagledate portret Jurija Vege na Dunaju? Spet navdušeno vzkliknete! 

Lahko bi naštevali v nedogled. Ni področja človeškega delovanja, kjer se ne bi izkazal vsaj kak Slovenec. Tudi na temni strani. Recimo Odilo Globočnik, množični klavec, sodeloval pri umoru milijon in pol ljudi, poimenovan za "najbolj zlobnega med zlobnimi".

A o vseh teh karierah nismo odločali mi, temveč tuji gospodarji. Angleška akademija je presodila o Valvasorju, dunajski dvor je bil za višanje vojaške moči lahko Vegi le hvaležen, Hitler je iskal klavca in ga dobil v Globočniku. https://siol.net/novice/kolumne/miha-mazzini-borut-pahor-najboljsa-kariera-vseh-casov-596917

Kariera Boruta Pahorja je prva, katere veliko večino smo omogočili vsi mi, državljani sami, brez vmešavanja tujcev.

Ostali smo sami s seboj in se spogledali − kdo je tisti, ki je najbolj primeren, da nam vlada? Pahor je bil večinski izbor, kar zagotovo več pove o nas kot o njem. Bil je pač pravi človek na pravem mestu v pravem trenutku.

V tej kolumni bom torej preko njega poskušal priti do nas. Do odgovora, kakšne oblastnike hočemo

Borut Pahor | Foto: Ana KovačFoto: Ana Kovač

Peter Pan

O bivšem predsedniku in narcizmu smo brali mnogokrat, in nimam česa dodati. Opozoril bi na nekaj drugega, podobnega, in dostikrat povezanega, na tisto, kar je Jung imenoval puer aeternus, večni mladenič, Peter Pan. Ne spreglejte, da je Jung menil, da se bo v to smer gibal psihološki razvoj človeštva. V večno mladost, ki se modrosti boji in jo sovraži, ter celo življenje ostaja ista, okamenela, brez sprejemanja odgovornosti. Kot je o Pahorju zapisal Marko Crnkovič: "Pogrešali ga bomo, ker je eden izmed nas." In tako zadel žebljico na glavico, končno. https://siol.net/novice/kolumne/miha-mazzini-borut-pahor-najboljsa-kariera-vseh-casov-596917

A Petrov Panov v populaciji vseeno (še) ni večina. Zakaj pa so ga podpirali preostali, ki nismo eni izmed njih?

Spremembe

Večkrat sem pisal o tem, zakaj se tako bojimo sprememb, in tokrat dodajam le, da Petri Pani poosebljajo stalnost! Nimajo psihološkega razvoja, vedno so isti. Od Pahorja vedno dobimo tisto, kar pričakujemo. Pričakujemo pa praktično nič.

To deluje tolažilno.

Kamen opore v teh hitro spreminjajočih se časih.

Nesposobni sin

Pred leti sem pregledal in analiziral tisoče in tisoče komentarjev pod Pahorjevimi objavami, in ženskam je nedvomno budil zaščitniška čustva. Češ, če ne bo predsednik, kaj bo pa revček drugega počel? (Kot kaže na sedanje iskanje službe, so imele prav.) 

Spomnimo se starih zapisov iz Avstro-Ogrske, kjer so nesposobnega sina porinili v kako državno firmo, recimo na železnico, da ni delal škode po vasi, imel redno plačo in bil preskrbljen do smrti. Pa še okupatorju je delal škodo in ne nam.

Poštenjak

Ko sem spraševal te materinske zaščitnice, so se vedno umaknile na zadnjo, neprebojno linijo: edini poštenjak je, le ob njegovo ime niso vezane finančne afere.

Čeprav to recimo vsaj zaradi afere TEŠ 6 ni čisto res, pa je to zanimivo dejstvo za narod, ki zase meni, da je najbolj pošten na svetu, in bi torej moralo poštenjakov v politiki kar mrgoleti.

Marija Antoaneta

Dosti komentatorjem se je zdel s svojimi objavami frajer, a na naš, lokalni način.

Angleži imajo dvor, ki so ga pametno spremenili v neskončni resničnostni šov

Borut Pahor | Foto: Grega Valančič/SportidaFoto: Grega Valančič/SportidaPahorjev Instagram je slovenska inačica te kraljevske drame, a z bistveno razliko. Če pri Angležih čakamo, kaj bo naslednjič groznega prišlo na plano, je pri Pahorju vse sladko in rožasto. Razlika med princem Harryjem in Pahorjem, recimo, je kot razlika med countryjem in narodno zabavno glasbo. V prvem se dogajajo same slabe stvari, pri naših narodnjakih pa je vse zgledno in poštirkano. 

Pahor nam je na Instagramu ustvarjal vpogled v sanjsko življenje.

Pridno ljudstvo

V mojih mladih letih so nam dajali nasvet: "Uči se, da ti ne bo treba delati!" In kadar je kak delavec v železarni naredil tečaj na večerni šoli in so ga premestili v pisarno, so sodelavci zavistno, a obenem veselo kimali: "Ne bo mu več treba delati. Kako jih je nategnil!" 

Večino komentarjev bi lahko uvrstili točno v to mešanico čustev: kako Pahor uživa, namesto da bi delal, dobro jih je nategnil. Stari, kar tako naprej!

Pahor je torej idealni jaz najbolj pridnega ljudstva na svetu. Tudi mi bi lenuharili, a se bojimo mnenja sosedov in si ne upamo − zato pa naj on izživi naše sanje.

Lovci na parazite

Očitno pa ljudje še niso pogruntali, da imamo svojo državo. Če bi tako komentirali pred štiridesetimi leti, bi bili nategnjeni komunisti v Beogradu. Pred več kot sto leti plemstvo na Dunaju, zdaj pa nategnjenci čestitajo nategovalcu.

(Nisem se mogel vzdržati in nekajkrat sem pri teh ljudeh šel prebirat njihove preostale komentarje − ne boste verjeli, dosti jih ima vgrajen pravičniški kompas, saj so ob umetnikih čisto ponoreli, naj gredo delat, namesto da jih zajedajo. Pahor je bil tako slepa pega odkrivalcev parazitizma.) 

Obstoj

Pahorjeva kariera je povsem javna, desetletja ga že lahko spremljamo. Dal je nešteto intervjujev in napolnil mnogo oddaj. A nihče ne ve, kaj si zares misli. Ne poznamo njegovega prepričanja, stališč, ničesar. Neulovljiv je. Neobstoječ. 

Zrcalo je, do katerega stopimo, zagledamo samega sebe in se imamo radi ter s tem tudi njega. On je slovenski Zelig, vse je vsakemu. 

Najbolje je utelesil slovensko spravo v njenem banalnem pomenu, torej kot izogibanje odgovornosti: vsakemu damo po medaljo in smo spravljeni.

Kot predsednik se je opravičil izbrisanim, a kmalu zatem že izročal medaljo človeku, ki je podpisal odlok o izbrisu. 

Njegova največja moč je v tem, da daje ljudstvu občutek, da nima moči, pa četudi je na najvišjih političnih položajih.

Moč

Zakaj bi takemu dali vse oblastniške funkcije?

Senca. | Foto: Ana KovačFoto: Ana KovačIz zgodovine smo navajeni vladarjev, ki so tam nekje daleč, mi pa se samoorganiziramo, menimo in "rihtamo" po svoje. Dlje je vladar, večja senca je, raje ga imamo. 

Saj se spomnite evropskega komisarja Janeza Potočnika, ki je edini prehiteval Pahorja na lestvicah priljubljenosti? Bil je daleč, nihče ni vedel, kaj počne, in take imamo radi.

Še naš arhetipski vladar, kralj Matjaž, spi tam daleč proč, pod Peco.

Pahor je primeren za vse vodilne funkcije v državi, ker vemo, da je s tem funkcija zapolnjena, moč pa ostaja neuporabljena. 

Po domače povedano, gotovo so sile ozadja dostikrat rekle: "Namestimo tja Pahorja, ta se ne bo mešal v naše rabote." 

Šibek vladar ustreza vsem. Klike, klani in lobisti lahko "rihtajo" po svoje, stranke po svoje kupčujejo, interesne skupine imajo svoj mir, in tudi ljudstvo uživa, češ, nemočen je kot mi, le bolje se mu godi. Kar naj se mu, ko pa je tako simpatičen.

Skrivnost Pahorjevega uspeha je bila točno v tem, da je bil neprestano na funkcijah vladanja, ne da bi kdajkoli začel vladati.

P. S. Zdravstvo

Če ne verjamete tezi, da ljubimo nemočne vladarje, ker potem lahko "biznisiramo" nemoteno po svoje, vam predlagam zelo zabavno igrico: pojdite na spletno stran, kjer so našteti dosedanji slovenski ministri za zdravje. Torej ljudje, ki bi morali pokazati moč na področju verjetno največjih poslov in zaslužkov.

Poglejte, kako dolg rok trajnosti so imeli. 

Nakar primerjajte trajnost tistih, ki so hoteli uporabiti moč, in onih, ki so bili le figure za javnost.

Ah, če se že sprašujete: najdaljši mandat je imela Milojka Kolar Celarc, ena redkih neodstavljenih in neodstopljenih ter hkrati tudi ena najbolj bledih.

Quod erat demonstrandum.

ZD BEŽIGRAD | Foto: Ana KovačFoto: Ana Kov


END
 GERMANS DEMANDED A WAR BETWEEN MYSELF AND PARENTS - CLAIMED ME NOTHING IN RESPECT TO HUMAN RIGHTS I CITE, "NOTHING IN RESPECT TO ASSISTANCE TO YOU TILL YOU CONDEMN AND DISTANCE YOURSELF AWAY FROM PARENTS AS WE WILL NOT SUPPORT SOMEONE WHO IS UNSURE ABOUT WHO THOSE CLEARLY RUINED AND CONTINUE TO RUIN ONE'S LIFE...EITHER YOU OR PARENTS, BUT NOT BOTH".....

FIRST SLOVENIAN PRESIDENT INVOLVED IN CRIME MILAN KUČAN HAD TO ATTEND ENGLISH SPEAKING CLASSES TO MATCH SOMEWHAT CAPABILITIES OF OTHERS WHO ATTENDED MEETINGS IN SLOVENIA....NOW KING CHARLES MADE UNCONDITIONAL SUPPORT FOR ONE ANOTHER AGREEMENT ON BEHALF OF PUTIN WITH KUČAN IN 1998.


CRIME ON BEHALF OF PUTIN WENT ON VIA KUČAN ALL THE WAY THROUGH SEVERAL PRESIDENTS ENDING WITH BORUT PAHOR AND NEXT NATAŠA PIRC MUSAR - KUČAN MENTORED BOTH, BUT OPPOSITION FROM KUČAN SUCH AS JANŠA/PETERLE WAS EVEN WORSE - MORE CORRUPT...MORE MURDEROUS IN FORM OF MISLEADING PUBLIC ON OPPOSITION ISSUES WHILE USING EXACTLY SAME KUČAN TACTICS - METHODS.

CRIME UNDER BORUT PAHOR WENT INTO HOSPITALISATION OF FATHER INTO EXTREME WHICH WAS USED TO REPLIACTE UPON MY RETURN FROM POLAND FATHER'S FUTURE ISSUE DEMONSTRATED TO ME UNDER MK ULTRA TORTURE WHEN SLOVENIAN GOVERNMENT BEGUN TO CONDITION ME VIA FORCED LONG TERM UNEMPLOYMENT FUTURE INABILITY TO PAY BILLS...WAS FURTHER USED TO DETER ME FROM PERSUING POSSIBLE EMPLOYMENT AS TO BRAINWASH WHICH DEMANDED FROM ME TO RATHER BECOME FATHER'S HOME CARER THAN JOB FOR SAME AMMOUNT OF MONEY AND TO FURTHER DRIVE ME INSANE VIA ISSUES WHICH PSYCHITRISTS AND POLICE HAVE USED FATHER FOR PRACTICALLY ON HIS DEAD BED WITH IDEA TO OBTAIN ANY RECATIONS  OR STATEMENS FROM ME WHICH WOULD GIVE THEM THE ABILITY TO PREVENT MY INVESTIGATION OF SLOVENIAN POLICE INVOLVED IN CRIME PROCEDURE.
Prince Charles(now king Charles) BAGGED OUT LOUD AMERICAN ATTORNEY GENERAL MERRICK GARLAND OVER AND OVER TO PLEASE PLLLLEEEEAAASSSEEEEE NOT RELEASE CRIME THROUGH MEDIA BEFORE HIS CORONATION https://ausertimes.blogspot.com/2023/01/prince-charlesnow-king-bagged-out-loud.html


DEAD END WAS GUARANTEED TO ME AS A OUTCOME BY SEVERAL BRITISH PHYSICIANS AND PRINCE CHARLES BACK IN 2017 - A FUNNY GERMAN COMEDY FULL OF HOPE AND CURSE - THE DRAMA WRITTEN BY HOUSE OF SAXE COBURG GOTHA WINDSOR THAT REPEATED ITSELF YET AGAIN - I call it a simple Euro guide as per what is expected of average "European"(IT REALLY IS A GERMAN NEONAZISM ALL OVER AGAIN - RELOADED)...

BRITISH EVALUATED AND REPEATEDLY ESTIMATED WHAT WOULD AND SHOULD WITH CERTAINITY RESULT IN GUARANTEED IN MY FACE DEATH ALREADY 6 MONTHS ACCORDING TO PRINCE CHARLES AND HIS PHYSICIANS BEFORE THE END OF THE ORDEAL EXPIRATION DATE http://ausertimes.blogspot.com/2023/01/prince-charlesnow-king-bagged-out-loud.html  - THESE BRITISH PHYSICIANS REPEATED ME(ONE INDIVIDUAL WHO ALSO REMINDED ON AMERICAN NEIGHBOR NEXT DOOR FROM MIAMI BEACH WITH EXTRA WEIGHT AND PERHAPS EVEN A BEARD WAS ENTHUSIAST WHO WORKED ON MENTIONED PROJECT FOR ABOUT 10 YEARS AHEAD OF AS POINTED OUT HERE)  WHAT THEY CLAIMED WERE RESULTS OBTAINED BASED ON PROVIDED FOOD USED UNDER MK ULTRA AND WHICH I WOULD HAVE TO DEAL WITH IN REAL TIME - HAVE ESTABLISHED THROUGH EVALUATION CIRCUS IN MY FACE WHICH WENT ON UNDER MK ULTRA FOR AT LEAST FIVE IF NOT MORE YEARS(SINCE 2011) HOW CONNECTING CANCER


DOTS DURING MK ULTRA SESSIONS TO FOOD PRODUCTS USED, WOULD PRODUCE FOR ME IN REAL TIME VIA FOOD ENFORCED THROUGH SLOVENIAN STATE IN REAL TIME BEGINING 2017 A DEFINITE DEATH OUTCOME 6 MONTHS BEFORE AS THEY REFERED TO CRIME "GAME END". THATS WHEN AND HOW IT ALL STARTED IN 

.DURING MENTIONED OCCASION IN 2017, NOW KING CHARLES GOT FROM ME VIA PROVOCATIONS A DESIRED QUESTION AS PER WHEN IT WILL ALL START(GOT QUESTION OUT OF ME AFTER HE EXPLAINED ME A MISERABLE SLOW CANCEROUS DEATH) ON WHAT I GOT SADISTIC LAUGHING AS AN ANSWER STATING ME IN FACE I CITE, "RIGHT NOW...FROM THIS MOMENT ON...ACTIVATED" LOCATION WHERE STATED INCIDENT WITH AS PROMISED DEADLY OUTCOME, TOOK PLACE INSIDE OF OUR KITCHEN AREA NEAR STOVE WHILE STANDING UP - AGAIN AFTER WEEK OF RESTLESS TORTURE(THEY TORTURED TWO WEEKS WITHOUT REST ON WHAT TORTURE STOPPED FOR ABOUT WEEK AND IT WAS RESTARDED FOR ANOTHER SLEEPLESS MK ULTRA WALK IN TEH SLEEP WEEEK DURING WHICH CHARLES ACTIVATED MENTIONED ISSUE TO BE 100% EXACT).

BRITISH RESERVED THEMSELVES NEXT TO ALL CRIME IMPLEMENTED AGAINST ME IN SLOVENIA, POLAND, CZECH REP. SLOVAKIA ALSO THE RIGHT TO MURDER THROUGH 100% CONTROL OF FOOD IMPLEMENTATION...

OUTCOME IS THE SAME, BUT WHICH SIDE WOULD YOU LIKE TO TAKE ANYWAYS !!?????


@KING CHARLES, PRINCE WILLIAM, PRINCE HARRY, ANDREW - HOPE AND NOT DEATH(forget about hate) FOR HUMANITY !!! AM I RIGHT !!????


THIS IS HOW gREAT BRITAIN DOES IT THROUGH UNITED NATIONS AND OTHER ORGANISATIONS TO GAIN MORE AND MORE GLOBAL ATTENTION - A PRESTIGE EVEN INFLUENCE IF YOU LIKE...THATS HOW AND BY WHOM IT WAS DONE IN MY CASE.

WORLD NEVER GOT ENOUGH OF LIE....STILL RUNNING STRONG AND IN NEED TO FORGET THROUGH REJECT(80 YEARS AGO)...


MENTAL HEALTH EXPERTS....
 

Tuesday, December 27, 2022


ITS NOT A JOURNALISM YOU SUPPORT WHEN YOU PAY MONEY TO GUARDIAN ALIKE NEWSPAPERS - YOU SUPPORT EXACTLY WHAT YOU SEE ON HERE AND ONE IS KNOWN AS SAW NOTHING, HEARD NOTHING, KNOW NOTHING...AT GUARDIAN AND OTHER NEWS OUTLETS, A NEWS IS USED TO COVER-UP TRUTH WITH PAID BY PATRONS ARTICLES AND GOVERNMENT AGENDA AND MOST OF THE TIME WITH PREFABRICATED STORIES IN WHICH THEY INVOLVE WHATEVER GOVERNMENTS THINK IS MOST CONVENIENT FOR SOCIETY(PATRONS PATRONS)
WORLD OF BULLSHIT, LIES, AND DEMENTIA NOT JOURNALISM....ALMOST EVERY CNN JOURNALIST, GUARDIAN, EXPRESS UK, L.A. TIMES, NEW YORK TIMES, FINANCIAL TIMES ETC. FROM USA TO INDIA AND BEYOND VISITED THIS HOUSE WHERE MK ULATR CRIME ROARED FOR NO LESS THAN 28 YEARS - THEY DEDICATED ZERO PUBLIC ATTENTION TO CRIME OF MILLENNIUM. WORSE THAN KREMLIN'S PROPAGANDA AND WORSE THAN WHAT STALIN HAD. KILLERS NOT JOURNALISTS. THEY ALL WERE BROUGHT BY ELITES SUCH AS BRITISH ROYALS I CITE, "HE, SHE WILL HELP YOU WITH LALALA"....THEY ALL LEFT WITH NOTHING WE CAN DO FOR YOU AND MORE TORTURE WENT ON, THE LESS THEY WERE CAPABLE TO DO FOR ME IS WHAT THEY CONTINUED TO CLAIM SO JOE BIDENS COULD FUEL AMERICAN PUBLIC WITH CAUSE FOR WHOM EVERYONE KNEW WAS A FAKE CASE GOVERNMENT MADE CRIME AGAINST SINGLE INDIVIDUAL(making of the nazi which black community specially embraced due to as their leaders claimed me was a necessity for their portion of society to remain protected - it wasn't all about corruption contracts etc. which they received through this case, but as they claimed also about black social justice) SO ELON MUSKS COULD FREELY JIGGLE WITH FREE CASH AND SO FUTURE WAR IN UKRAINE WOULDN'T HAVE OPPONENTS AGAINST ONE....28 YEARS INDEED.

ONLINE PORN CAN BE DATING IN ROOM WITH 1500 PEOPLE(if your device is designed to cast all over the internet as Harry claimed me case will be) AND ACCORDING TO BRITISH ROYALS FUNNNNN  https://ausertimes.blogspot.com/2023/01/slovenian-psychiatric-police-shithead.html ....
MK ULTRA MURDER NOT EVEN TORTURE JUST A JOKE FOR SELECTED "CANCEL CULTURE" FEW ;) AND "WE THE MENTAL HEALTH EXPERTS" DO IT AT HUMAN RIGHTS AWARDS BECAUSE "WE CAN"
FIRST TORTURE INVOLVING BLEACHING ISSUES IN CLOSED HOUSE AREA I RECALL WAS DONE IN BELARUS AND GOES BACK AS FAR AS TO 1998. HERE MENTIONED ISSUE WAS EXPLOITED MORE THAN WHAT I ANTICIPATED - MOLD KILLING "CANCEL CULTURE" FOR WHICH WAS CLAIMED TO ME WILL BE DONE TO BRING EUROPEAN UNION AND USA ON THE SAME STATE CRIME LEVEL AS TO WHAT WAS USSR, SO SYSTEMS COULD MERGE EASIER - IT APPEARED VLADIMIR PUTIN PURCHASED CRIME VIA LONDON AND WAS EXTRA ADDED TO BRITISH OIL/MINERAL TRADE CONTRACTS(inked in red)....EUSSR AND AS MEDVEDEV STATED, SOON(as soon as death certificate is issued to me) A BRITISH RETURN TO EU.


TORTURE AS THEY ALONE HAVE REFERRED TO BUTCHERY REALLY WAS A KILLING BASED ON HUMAN CANCER EXPERIMENTAION https://ausertimes.blogspot.com/2023/01/as-i-was-doing-first-time-in-my-life.html 

CRIME AGAINST ME IS AT THIS STAGE COMPLETE - 1-800 LONDON CABAL(FINACIERS OF VIOLENT SHITHEADS) DIDN'T EXERCISE ANY OTHER SIGNIFCANT MK ULTRA RELATED CRIMES BEYOND CAR MOLD


ISSUES...ONE RAN OUT OF CRIME https://ausertimes.blogspot.com/2023/01/slovenian-psychiatric-police-shithead.html THEY DIDN'T DENY ME ONLY HEALTH EXAMINATION RELATED TO CANCER/THROMBOSIS AT THE GENERAL HOSPITAL IN NOVO MESTO IN 2022 - IN 2013 AFTER HOSPITALIZING ME INTO PSYCHIATRIC HOSPITAL WHERE TORTURED, THEY DENIED ME THE RIGHT TO SECOND OPINION, DENIED TO THE RIGHT TO COURT, DENIED THE RIGHT TO ATTORNEY AND HAVE USED DEFENSE ATTORNEYS WHICH THEY ASSIGNED ME FOR TORTURE - NOT ONLY TO MISREPRESENT LIES AGAINST ME AND UPGRADE THEM INTO EVEN BIGGER LIES FALSE ACCUSATIONS, BUT BEFORE BEING ASSIGNED TO ME TO DESTROY ME THEY WERE ENGAGING EVEN INTO PHYSICAL TORTURE VIA PROCEDURE KNOWN AS MK ULTRA....SIMPLY ANIMALS AND THE ULTIMATE TRUTH ABOUT SO-CALLED SLOVENIA.
People from around the world used to call me VOODOO DOLL WITH REAL HAITIAN AND AFRICAN VOODOOS ALSO INVOLVED(upgraded at the British palaces into WILD PETER beginning in 2011 as royals begun to refer me as) https://ausertimes.blogspot.com/2023/01/people-from-around-world-used-to-call.html


No comments:

Post a Comment