Tuesday, October 31, 2023

NOT EASY TO BE NEIGHBOR OF FASCIST ITALIAN BEAST: I am accusing government of United States of America to have engaged in a terrorism/sabotage of international laws/treaties pertaining to ICC, EU Court Human Rights, ECHR, United Nations which give me the right as the citizen of USA and Slovenia to submit complains based on most basic human rights violations FOR THE BENEFIT OF NEIGHBORLINESS COUNTRY ITALY AND TO PROMOTE TERRORISM ON THE INTERNATIONAL STAGE AS TO THE ONE WE WITNESS IS TAKING PLACE IN GAZA AS WELL AS FROM THE SIDE OF YEMEN


AMERICANS DID USED TO AS AN EXAMPLE TO POSE INFRONT OF TERRORISTS GIVING THEM DETAILED IN AND OUT ON HOW TO SABOTAGE OWN STATE - PUT ONE DOWN ON KNEES AND HAVE DEMANDED FROM ME TO ABSOLUTELY COMPLY WITH WHAT THEY HAVE SEEN IN MY BEST INTEREST  ITALIAN OCCUPATION OF SLOVENIA https://ausertimes.blogspot.com/2023/10/israel-have-now-proven-was-also-behind.html 
THIS WAS ONE OF THE AMERICANS WHO DEMANDED FROM ME TO COMPLY WITH ABOVE STATED TO AS HE GESTURED - SURVIVE....HE WAS NOT THE ONLY ONE. AMERICANS(SPECIFICALLY JOE BIDEN) WHO DELIVERED ME TO YEMENI REBELS DIRECTLY POINTED OUT AT ME TO THEM AS AN EXAMPLE ON HOW CAN BE DONE. HOUTHI REBELS WERE NOT THE ONLY FRACTION INVOLVED IN WHAT I STATED ABOVE. THE EPICENTER OF DEMANDS WHICH US GOVERNMENT LISTED IN MY FACE IN RESPECT TO ITALY HAVE NEXT TO ABDUCTIONS TO ROME WENT ON INSIDE OF THE US CONGRESS. SOMETHING THAT BRITISH ROYALS SUPPORTED ALREADY BEGINNING 1992.

UPDATED ON NOVEMBER 2ND, 2023 


Related FOREMOST TO https://ausertimes.blogspot.com/2023/10/i-am-accusing-government-of-united.html THROUGH WHICH ARTICLE I COMMENCED ULTIMATE TRUTH ABOUT GENOCIDE CONTINUATION UPON SLOVENIAN INDEPENDENCE IN 1991.  and all other posts which they demanded from me...why not, those made no sense for me in my life and was warned ON MILLION OCCASIONS(VIA DEATH THREATS FOR MENTIONING THEM) BY RUSSIANS AND SERBS WITH WHOM WESTERNERS PARTICIPATED about ever mentioning them....

https://ausertimes.blogspot.com/2023/11/what-you-should-know-about-germany-if.html

https://ausertimes.blogspot.com/2023/11/german-brain-2-thing-based-in-my.html

https://ausertimes.blogspot.com/2023/11/at-age-4-i-no-longer-wanted-to-patrol.html

https://ausertimes.blogspot.com/2023/11/genocide-against-me-in-goriziagorica.html 






MAIN STREAM MEDIA'S ARTICLES INVOLVED IN TORTURE ARE:






9 hours ago — Zaradi Golobovega “igranja” z migranti, so Italijani na mejo s Slovenijo poslali italijansko vojsko, ne samo policijo. Italijanski mediji poročajo, da so se ...
8 hours ago — Skupaj je Rim nadzor meje okrepil s 350 pripadniki policije in vojske, od tega jih je v Gorico odšlo 75, 110 pa v Trst. Vojska je še vedno bolj učinkovita pri ...



REFERENCE 

"Med tistimi, ki govorijo o izraelskem apartheidu, nobeden ne sedi v zaklonišču v Ljubljani"



Ze'ev Boker | "To niso borci za svobodo ali karkoli podobnega, kar smo lahko ponekod slišali. To so preprosto teroristi, ki jih lahko glede na njihova barbarska dejanja primerjamo samo še z Islamsko državo," pravi izraelski veleposlanik Ze'ev Boker. | Foto: Izraelsko veleposlaništvo
"To niso borci za svobodo ali karkoli podobnega, kar smo lahko ponekod slišali. To so preprosto teroristi, ki jih lahko glede na njihova barbarska dejanja primerjamo samo še z Islamsko državo," pravi izraelski veleposlanik Ze'ev Boker. Foto: Izraelsko veleposlaništvo

"Med tistimi, ki Izrael imenujejo apartheid, nobeden ne sedi v zaklonišču v Ljubljani, medtem ko bi iz Madžarske, Hrvaške ali Italije letele rakete na slovensko prebivalstvo. Vsak bi moral pred takšnimi izjavami dvakrat premisliti," je v intervjuju za Siol.net med drugim povedal Ze'ev Boker, nerezidenčni izraelski veleposlanik, pristojen za Slovenijo, ki je trenutno v Jeruzalemu.

Gospod veleposlanik, kakšen je trenutni položaj v Izraelu po Hamasovem terorističnem napadu?

Najprej hvala za vaš klic. Preden preideva na trenutno stanje, je treba pogledati, kaj se je zgodilo v soboto zjutraj. Doživeli smo neizzvan napad več sto Hamasovih teroristov. To niso borci za svobodo ali karkoli podobnega, kar smo lahko ponekod slišali. To so preprosto teroristi, ki jih lahko glede na njihova barbarska dejanja primerjamo samo še z Islamsko državo.

Prepričan sem, da so vaši bralci spremljali poročila z napadenih območij v naši državi. Namenoma so napadli civiliste. Pobijali so stare in mlade. Pripadniki Hamasa in palestinske teroristične organizacije Islamski džihad so odpeljali najmanj sto talcev. Spopadi so potekali v kibucih in drugih krajih, za katere si nikoli nismo mislili, da se bodo morali ljudje v njih boriti za življenje. Skoraj vsak ima prijatelja, ki je umrl ali bil ranjen. Za nas je to velika tragedija. 

Številke so neverjetne. Po trenutnih podatkih smo izgubili blizu tisoč ljudi, večinoma civilistov. Ranjenih je več kot dva tisoč. Družine so ločene. Mnogi ne vedo, kaj se je zgodilo z njihovimi najdražjimi. Ob tem vidimo, da nas na naši severni meji z Libanonom preizkuša tudi Hezbolah, ki hoče v konflikt vnesti dodatno dimenzijo.

Močna podpora številnih držav, med njimi tudi Slovenije in drugih držav članic Evropske unije, nam daje spodbudo, za kar smo zelo hvaležni. Stališče, ki so ga že v soboto zavzeli slovenski premier, zunanja ministrica in predsednica, je bilo z vidika obsodbe terorističnega napada, solidarnosti z Izraelom in njegove pravice do samoobrambe zelo jasno.

Izjava naše vlade je bila prav tako zelo jasna. Ustavili bomo Hamasov vojaški aparat. Ne moremo, nihče ne more tolerirati prisotnosti terorističnih organizacij na svoji meji.


Kako nameravate premagati Hamas? Katere konkretne poteze boste potegnili?

Ne bom šel v podrobnosti. Načrtovanje in izvedba nevtralizacije Hamasovih vojaških kapacitet sta stvar naših obrambnih sil in njihovega vodstva. Nobena država ne bi mogla tolerirati takšnega barbarskega napada na svoje državljane. Kot sem rekel, nas močna podpora in razumevanje drugih držav držita pokonci. Prve so tukaj ZDA, ki so poslale tudi svojo letalonosilko in posebne enote, pripravljene pa so nam zagotavljati tudi nujno potrebno opremo, ki jo potrebujemo za zaščito svojih državljanov.

Ko berete novice, si samo predstavljajte, kako bi bilo, če bi bila iz kateregakoli dela Slovenije ali pa iz katere od sosednjih držav napadena Ljubljana. Na srečo vam je leta 1991 uspelo samostojnost zagotoviti v desetih dneh in z veliko manjšim številom žrtev, kot smo jih mi utrpeli v zadnjem napadu.

Mnogi po vsem svetu se sprašujejo, kako to, da vašim obrambnim silam, ki slovijo kot ene najboljših na svetu, ni uspelo preprečiti sobotnega napada.

Nihče ni imun proti takšnim "blackoutom", tudi Izrael ne, kljub sofisticiranemu obveščevalnemu sistemu. Veste, da je bila v teh dneh 50. obletnica jomkipurske vojne iz leta 1973, ko izraelski obveščevalci niso razbrali namer Egipta in Sirije. Takrat smo potrebovali veliko časa, da smo obrnili položaj.

Sobota ni bil najboljši dan za našo obveščevalno službo in vojaški aparat, milo rečeno. Če berete izraelske medije, vidite, da o tem veliko razpravljajo. Zadevo bomo temeljito preiskali, ko bomo zmagali v tej vojni. Druge možnosti, kot je zmaga, nimamo. Alternative ni.

Številne skrbi usoda civilnega prebivalstva v Gazi. Lahko Izrael med poskusom uničenja Hamasa zagotovi spoštovanje mednarodnega vojaškega in humanitarnega prava?

Kot prvo, moramo zaščititi svoje državljane. Prva naloga vsake države je zaščita svojih ljudi. Pri tem bomo poskusili biti kar se da previdni. Proti civilnemu prebivalstvu Gaze nimamo nič. V preteklosti smo jim poskušali pomagati na različne načine, a je Hamas pobral denar, ki so ga dobili iz več različnih virov, in ga preusmeril v vojaške priprave.

Hamas prebivalce Gaze zlorablja kot talce, enako kot bodo zdaj uporabili ugrabljene Izraelce. Odpeljali jih bodo v vojaške štabe, na izstrelišča raket in druge vojaške tarče. Mi bomo poskušali biti nadvse previdni, a mislim, da vsi razumejo, da moramo ustaviti njihov vojaški aparat.

Kritiki Izraela, med njimi tudi tisti v slovenski stranki Levica, vaši državi očitajo okupacijo palestinskih ozemelj in politiko apartheida zoper Palestince. Kako to komentirate?

Seveda sprejemamo tudi kritike. Vsak nas ima pravico kritizirati, toda v tem trenutku je to nezaslišano. Ne bom imenoval nobene slovenske stranke. Vi jih bolje poznate kot jaz. Zdaj priti na plano z izjavami o okupaciji in apartheidu, celo brez omembe tisoč žrtev tega barbarskega terorističnega napada!? Preden nas kdo napade in kritizira, bi moral imeti vsaj nekaj sočutja in obsoditi barbarski napad. Takšni pozivi, pa naj bodo iz Slovenije ali drugih krajev po Evropi, so nesprejemljivi. Lahko nas kritizirate, lahko pa pridete tudi s konstruktivnimi predlogi za rešitev konflikta. V preteklosti smo se pogovarjali s palestinskim vodstvom. Sporazum iz Osla je bil del tega procesa, v katerem sem tudi sam sodeloval. Da se torej pogovarjati.

Kakšne bodo posledice Hamasovega terorističnega napada za celoten Bližnji vzhod?

Z naše perspektive moramo biti v tem trenutku osredotočeni predvsem na to, kako se vrniti v položaj, da bodo naši državljani lahko spet mirno živeli. Mimogrede, ne gre samo za jug države. Sam sem trenutno v Jeruzalemu, na območju katerega so bile prav tako žrtve. V ponedeljek sem zaradi Hamasovih raket moral trikrat v zaklonišče. Med tistimi, ki Izrael imenujejo apartheid, nobeden ne sedi v zaklonišču v Ljubljani, medtem ko bi iz Madžarske, Hrvaške ali Italije letele rakete na slovensko prebivalstvo. Vsak bi moral pred takšnimi izjavami dvakrat premisliti.

Glede geopolitičnega položaja pa je prezgodaj karkoli reči. Vemo, da je stvar zelo razgibana, a ne vedno v negativno smer. Pred vojno je bila iniciativa glede zbliževanja s Savdsko Arabijo, pogovarjali smo se tudi z zalivskimi državami. Mimogrede, nekatere med njimi v tem trenutku močno obsojajo Hamas in podpirajo Izrael. Če pogledate zadnjo sejo Varnostnega sveta Združenih narodov, boste to videli. Tudi njihova podpora nas opogumlja. Pred začetkom te vojne je obstajal tudi pozitiven razplet dogodkov in upam, da bo po koncu vojne ta luč na koncu predora znova zasvetila.

Kakšna je dolgoročna rešitev spora med Izraelci in Palestinci? Je rešitev dveh držav še vedno mogoča?

Ne glede na to, katero vlado smo imeli, smo bili vedno pripravljeni sesti s palestinskimi partnerji ter razpravljati o možnostih za mir in tesnejše odnose. Sem optimističen, da nam bo konflikt uspelo rešiti na pravi način. Delal sem z nekdanjim premierjem Jicakom Rabinom, čigar vizija je bila jasna. Mislim, da so tudi njegovi nasledniki na palestinski strani iskali partnerje, kar pa teroristi, ki pobijajo otroke, zajemajo talce in pobijajo družine na njihovih domovih, ne morejo biti. Ko govorimo o partnerjih za mir, govorimo o ljudeh, ki so pripravljeni dati nasilje in terorizem na stran.

REFERENCE 

Tuesday, October 31, 2023 Israel have now proven was ALSO behind bombing of first hospital in Gaza AND HAVE AGAIN ATTACKED EGYPT(location distanced more than 500 kilometers from Gaza strip - impoverished Yemen’s Houthi rebels involved in future war negotiations since 2010)   https://ausertimes.blogspot.com/2023/10/israel-have-now-proven-was-also-behind.html




REFERENCE

Friday, October 27, 2023 Rev. Marko Ivan Rupnik WAS INVOLVED IN MY CASE SINCE MY CHILDHOOD, Vatican refused to believe me what became evident on plain day-sight https://ausertimes.blogspot.com/2023/10/rev-marko-ivan-rupnik-was-involved-in.html





Obamas Holiday With Clooneys at Italian Villa With 90-Meter Perimeter

Obamas Holiday With Clooneys at Italian Villa With 90-Meter Perimeter
Business Insider
Obamas Holiday With Clooneys at Italian ...

300-foot exclusion zone at Lake Como as Obamas arrive for holiday with the Clooneys

300-foot exclusion zone at Lake Como as Obamas arrive for holiday with the  Clooneys
The Telegraph
Lake Como as Obamas arrive for holiday ...

Obamas Holiday With Clooneys at Italian Villa With 90-Meter Perimeter

Obamas Holiday With Clooneys at Italian Villa With 90-Meter Perimeter
Business Insider
Obamas Holiday With Clooneys at Italian ...

Michelle and Barack Obama relax at a luxury Italian villa | Daily Mail Online

Michelle and Barack Obama relax at a luxury Italian villa | Daily Mail  Online
Daily Mail
Michelle and Barack Obama relax at a ...

President Obama Hosts His Final State Dinner - ABC News

President Obama Hosts His Final State Dinner - ABC News
ABC News
President Obama Hosts His Final State ...

The Obamas Are Living Their Best Lives In Italy Right Now | Glamour

The Obamas Are Living Their Best Lives In Italy Right Now | Glamour
Glamour
The Obamas Are Living Their Best Lives ...

Michelle Obama shines in Versace at final state dinner at White House

Michelle Obama shines in Versace at final state dinner at White House
The Telegraph
Michelle Obama shines in Versace at ...

Obama family buys D.C. home for $8.1 million

Obama family buys D.C. home for $8.1 million
CBS 58
Obama family buys D.C. home for $8.1 ...

The diplomat-studded and desirable neighborhood the Obamas look set to call home | Barack Obama | The Guardian

The diplomat-studded and desirable neighborhood the Obamas look set to call  home | Barack Obama | The Guardian
The Guardian
Barack Obama ...

Obama to meet Italy's Monti at White House

Obama to meet Italy's Monti at White House
IOL
Obama to meet Italy's Monti at White House

President Obama Welcomes Italian Prime Minister Renzi to the White House | whitehouse.gov

President Obama Welcomes Italian Prime Minister Renzi to the White House |  whitehouse.gov
Obama White House
President Obama Welcomes Italian Prime ...

Barack Obama looks to lift Italy's Renzi to cement agenda in Europe | CNN Politics

Barack Obama looks to lift Italy's Renzi to cement agenda in Europe | CNN  Politics
CNN
Barack Obama looks to lift Italy's ...

Obamas Vacationing in Italy After Former President's Speech in Milan | Condé Nast Traveler

Obamas Vacationing in Italy After Former President's Speech in Milan |  Condé Nast Traveler
Conde Nast Traveler
Obamas Vacationing in Italy After ...

Obamas vacation in Italy; Michelle's fashion draws praise

Obamas vacation in Italy; Michelle's fashion draws praise
Atlanta Journal-Constitution
Obamas vacation in Italy; Michelle's ...

Italian President Sergio Mattarella Begins Week-Long Visit to US - ABC News

Italian President Sergio Mattarella Begins Week-Long Visit to US - ABC News
ABC News
Italian President Sergio Mattarella ...

The Obamas Purchase Their Washington, D.C. Rental for $8.1 Million | Architectural Digest

The Obamas Purchase Their Washington, D.C. Rental for $8.1 Million |  Architectural Digest
Architectural Digest
The Obamas Purchase Their Washington, D ...

Michelle Obama gives a lesson in laid-back luxe as she holidays in Italy with Barack | Independent.ie

Michelle Obama gives a lesson in laid-back luxe as she holidays in Italy  with Barack | Independent.ie
Independent.ie
Michelle Obama gives a lesson in laid ...

Michelle Obama shines in Versace at final state dinner at White House

Michelle Obama shines in Versace at final state dinner at White House
The Telegraph
Michelle Obama shines in Versace at ...

Remarks by President Obama and PM Renzi in Arrival Ceremony - U.S. Embassy & Consulates in Italy

Remarks by President Obama and PM Renzi in Arrival Ceremony - U.S. Embassy  & Consulates in Italy
U.S. Embassy and Consulates in Italy

Italian President Sergio Mattarella Begins Week-Long Visit to US - ABC News

Italian President Sergio Mattarella Begins Week-Long Visit to US - ABC News
ABC News
Italian President Sergio Mattarella ...

George Clooney vacations with Barack Obama, their wives Amal and Michelle in Italy. See pics | Hollywood - Hindustan Times

George Clooney vacations with Barack Obama, their wives Amal and Michelle  in Italy. See pics | Hollywood - Hindustan Times
Hindustan Times
George Clooney vacations with Barack ...

Barack Obama arrives at luxury Tuscan estate for holiday as Trump embarks on gruelling foreign tour

Barack Obama arrives at luxury Tuscan estate for holiday as Trump embarks  on gruelling foreign tour
The Telegraph
Barack Obama arrives at luxury Tuscan ...

See Michelle Obama's Showstopper of a State Dinner Gown | Vanity Fair

See Michelle Obama's Showstopper of a State Dinner Gown | Vanity Fair
Vanity Fair
State Dinner Gown ...

Obamas Holiday With Clooneys at Italian Villa With 90-Meter Perimeter

Obamas Holiday With Clooneys at Italian Villa With 90-Meter Perimeter
Business Insider
Obamas Holiday With Clooneys at Italian ...

Obama's Neighbors Worry President's Kenwood House Will Become Tourist Trap - Kenwood - Chicago - DNAinfo

Obama's Neighbors Worry President's Kenwood House Will Become Tourist Trap  - Kenwood - Chicago - DNAinfo
Block Club Chicago
Kenwood House Will Become Tourist Trap ...

Michelle Obama Says It Once Rained Inside the White House in New Podcast Episode | Architectural Digest

Michelle Obama Says It Once Rained Inside the White House in New Podcast  Episode | Architectural Digest
Architectural Digest
Michelle Obama Says It Once Rained ...

Mario Batali will cook an Italian-American feast for Obama's last state dinner | Daily Mail Online

Mario Batali will cook an Italian-American feast for Obama's last state  dinner | Daily Mail Online
Daily Mail
Mario Batali will cook an Italian ...

The Obamas reportedly just bought a $12 million house on Martha's Vineyard. Take a look inside the 7-bedroom waterfront mansion. | Business Insider India

The Obamas reportedly just bought a $12 million house on Martha's Vineyard.  Take a look inside the 7-bedroom waterfront mansion. | Business Insider  India
Business Insider India
bedroom waterfront mansion ...

Michelle Obama gives a lesson in laid-back luxe as she holidays in Italy with Barack | Independent.ie

Michelle Obama gives a lesson in laid-back luxe as she holidays in Italy  with Barack | Independent.ie
Independent.ie
Michelle Obama gives a lesson in laid ...

The Obamas vacation under the Tuscan sun as the Trumps work abroad - The Boston Globe

The Obamas vacation under the Tuscan sun as the Trumps work abroad - The  Boston Globe
The Boston Globe
The Obamas vacation under the Tuscan ...

The impressive house that George Clooney bought in Italy

The impressive house that George Clooney bought in Italy
2 days ago
The mansion
house that George Clooney bought in Italy

Where Obama and his family will live after they leave the White House - National | Globalnews.ca

Where Obama and his family will live after they leave the White House -  National | Globalnews.ca
Global News
Where Obama and his family will live ...

The Obamas reportedly just bought a $12 million house on Martha's Vineyard. Take a look inside the 7-bedroom waterfront mansion. | Business Insider India

The Obamas reportedly just bought a $12 million house on Martha's Vineyard.  Take a look inside the 7-bedroom waterfront mansion. | Business Insider  India
Business Insider India
bedroom waterfront mansion ...

Obamas Vacationing in Italy After Former President's Speech in Milan | Condé Nast Traveler

Obamas Vacationing in Italy After Former President's Speech in Milan |  Condé Nast Traveler
Conde Nast Traveler
Obamas Vacationing in Italy After ...

Obama Arrives in Toronto for Summit Meetings - The New York Times

Obama Arrives in Toronto for Summit Meetings - The New York Times
The New York Times
Obama Arrives in Toronto for Summit ...

President Obama's Bilateral Meeting with President Napolitano of Italy - YouTube

President Obama's Bilateral Meeting with President Napolitano of Italy -  YouTube
YouTube
President Napolitano of Italy ...

Photos: Obamas' expensive vacation rental in Avignon, France

Photos: Obamas' expensive vacation rental in Avignon, France
CNBC
Obamas' expensive vacation rental ...

Michelle and Barack Obama relax at a luxury Italian villa | Daily Mail Online

Michelle and Barack Obama relax at a luxury Italian villa | Daily Mail  Online
Daily Mail
Michelle and Barack Obama relax at a ...

Michelle Obama gives a lesson in laid-back luxe as she holidays in Italy with Barack | Independent.ie

Michelle Obama gives a lesson in laid-back luxe as she holidays in Italy  with Barack | Independent.ie
Independent.ie
Michelle Obama gives a lesson in laid ...

Obama: An Intimate Portrait: Souza, Pete, Obama, Barack: 9780316512589: Amazon.com: Books

Obama: An Intimate Portrait: Souza, Pete, Obama, Barack: 9780316512589:  Amazon.com: Books
Amazon.com
Souza, Pete, Obama, Barack ...

Behind the Lens: Official State Visits Through The Years | by The Obama White House | Medium

Behind the Lens: Official State Visits Through The Years | by The Obama  White House | Medium
Medium
Behind the Lens: Official State Visits ...

Barack and Michelle Obama net worth 2020: How much is the former US President worth along with his wife? | London Evening Standard | Evening Standard

Barack and Michelle Obama net worth 2020: How much is the former US  President worth along with his wife? | London Evening Standard | Evening  Standard
Evening Standard
Barack and Michelle Obama net worth ...

President Barack Obama says 'ciao' to White House, Italy gets final one | World News - The Indian Express

President Barack Obama says 'ciao' to White House, Italy gets final one |  World News - The Indian Express
The Indian Express
President Barack Obama says 'ciao' to ...

Where Obama and his family will live after they leave the White House - National | Globalnews.ca

Where Obama and his family will live after they leave the White House -  National | Globalnews.ca
Global News
Where Obama and his family will live ...

President Barack Obama's Martha's Vineyard holiday home being sold for $22.5m | Daily Mail Online

President Barack Obama's Martha's Vineyard holiday home being sold for  $22.5m | Daily Mail Online
Daily Mail
President Barack Obama's Martha's ...

The man who dressed Obama

The man who dressed Obama
The Times
The man who dressed Obama

President Obama's Bilateral Meeting with President Napolitano of Italy - YouTube

President Obama's Bilateral Meeting with President Napolitano of Italy -  YouTube
YouTube
President Napolitano of Italy ...

Obamas spend luxurious European vacation along with Clooneys in Lake Como

Obamas spend luxurious European vacation along with Clooneys in Lake Como
ANI News
luxurious European vacation ...

Barack Obama's Retreat to the Tuscan Hills | UltraVilla

Barack Obama's Retreat to the Tuscan Hills | UltraVilla
UltraVilla
Barack Obama's Retreat to the Tuscan ...

Breathtaking Tour of Rachael's Home in Tuscany, Italy | Rachael Ray Show

Breathtaking Tour of Rachael's Home in Tuscany, Italy | Rachael Ray Show
Rachael Ray Show
in Tuscany, Italy | Rachael Ray ...

EXCLUSIVE: Michelle Obama enjoys a snorkeling session with a shirtless Tom Hanks and his wife Rita Wilson in Italy - before climbing aboard Steven Spielberg's $250 MILLION superyacht | Daily Mail Online

EXCLUSIVE: Michelle Obama enjoys a snorkeling session with a shirtless Tom  Hanks and his wife Rita Wilson in Italy - before climbing aboard Steven  Spielberg's $250 MILLION superyacht | Daily Mail Online
Daily Mail
EXCLUSIVE: Michelle Obama enjoys a ...

People | Barack Obama News, Features and Galleries | The Sydney Morning Herald

People | Barack Obama News, Features and Galleries | The Sydney Morning  Herald
The Sydney Morning Herald
People | Barack Obama News, Features ...

Here's What Barack and Michelle Ate On Their Trip To Italy

Here's What Barack and Michelle Ate On Their Trip To Italy
Delish
Here's What Barack and Michelle Ate On ...

Inside George and Amal Clooney's US$100 million Villa Oleandra in Lake Como, where they hosted Barack Obama, Prince Harry and Meghan Markle – but you can be fined US$600 just by going

Inside George and Amal Clooney's US$100 million Villa Oleandra in Lake  Como, where they hosted Barack Obama, Prince Harry and Meghan Markle – but  you can be fined US$600 just by going
South China Morning Post
Villa Oleandra in Lake Como ...

Here's Where the Obamas are Touring in Italy Right Now | Architectural Digest

Here's Where the Obamas are Touring in Italy Right Now | Architectural  Digest
Architectural Digest
Here's Where the Obamas are Touring in ...

Obamas buy their rental home in Washington, keep home in Chicago

Obamas buy their rental home in Washington, keep home in Chicago
Chicago Tribune
Obamas buy their rental home in ...

L-R) US President Barack Obama, French President Nicolas Sarkozy, Italian Prime Minister Silvio Berlusconi and Russian President Dmitry Medvedev pose for a family photo at the Guardia Di Finanza School of Coppito

L-R) US President Barack Obama, French President Nicolas Sarkozy, Italian  Prime Minister Silvio Berlusconi and Russian President Dmitry Medvedev pose  for a family photo at the Guardia Di Finanza School of Coppito
Alamy
L-R) US President Barack Obama, French ...

Obamas buy $8.1-million house in Washington - Jamaica Observer

Obamas buy $8.1-million house in Washington - Jamaica Observer
3 days ago
Jamaica Observer
Obamas buy $8.1-million house in ...

Inside George and Amal Clooney's US$100 million Villa Oleandra in Lake Como, where they hosted Barack Obama, Prince Harry and Meghan Markle – but you can be fined US$600 just by going

Inside George and Amal Clooney's US$100 million Villa Oleandra in Lake  Como, where they hosted Barack Obama, Prince Harry and Meghan Markle – but  you can be fined US$600 just by going
South China Morning Post
Villa Oleandra in Lake Como ...

Obama Family Vacation - Obamas in Bali

Obama Family Vacation - Obamas in Bali
House Beautiful
Obama Family Vacation - Obamas in Bali

300-foot exclusion zone at Lake Como as Obamas arrive for holiday with the Clooneys

300-foot exclusion zone at Lake Como as Obamas arrive for holiday with the  Clooneys
The Telegraph
Lake Como as Obamas arrive for holiday ...

Barack Obama and Tom Hanks Meet Up on Greece Vacation

Barack Obama and Tom Hanks Meet Up on Greece Vacation
People
Barack Obama and Tom Hanks Meet Up on ...

Michelle And Barack Obama Are Living Their Best Lives As Tourists In Italy | HuffPost Life

Michelle And Barack Obama Are Living Their Best Lives As Tourists In Italy  | HuffPost Life
HuffPost
Michelle And Barack Obama Are Living ...

Barack Obama and George Clooney look dressed for business as they sail on a boat in Italy | Daily Mail Online

Barack Obama and George Clooney look dressed for business as they sail on a  boat in Italy | Daily Mail Online
Daily Mail
Barack Obama and George Clooney look ...

16 Celebrity Homes & Mansions to Rent for a Wedding or Honeymoon

16 Celebrity Homes & Mansions to Rent for a Wedding or Honeymoon
The Knot
16 Celebrity Homes & Mansions to Rent ...

Young Barack Obama in Love: A Girlfriend's Secret Diary | Vanity Fair

Young Barack Obama in Love: A Girlfriend's Secret Diary | Vanity Fair
Vanity Fair
Young Barack Obama in Love: A ...

Inside George and Amal Clooney's US$100 million Villa Oleandra in Lake Como, where they hosted Barack Obama, Prince Harry and Meghan Markle – but you can be fined US$600 just by going

Inside George and Amal Clooney's US$100 million Villa Oleandra in Lake  Como, where they hosted Barack Obama, Prince Harry and Meghan Markle – but  you can be fined US$600 just by going
South China Morning Post
Villa Oleandra in Lake Como ...

Michelle Obama gives a lesson in laid-back luxe as she holidays in Italy with Barack | Independent.ie

Michelle Obama gives a lesson in laid-back luxe as she holidays in Italy  with Barack | Independent.ie
Independent.ie
Michelle Obama gives a lesson in laid ...

Official Presidential Portrait of Barack Obama (20x24) | U.S. Government Bookstore

Official Presidential Portrait of Barack Obama (20x24) | U.S. Government  Bookstore
U.S. Government Bookstore | - U.S. Government Publishing Office
Barack Obama (20x24 ...

No comments:

Post a Comment