Wednesday, March 16, 2022

Slovenija kot država ali kot narodnost iz pravnega vidika sploh ne OBSTAJA

 Leta 2003, so Slovenski izdajalci zaradi UTAJE lastne sramote oziroma mene osebno ukinili celo obvezno služenje vojaškega roka https://www.sta.si/763832/obveznega-sluzenja-vojaskega-roka-v-sloveniji-je-konec česar so se še kako veselili v veliki Srbiji.

In to na zgroženost Hrvaških politikov saj Slovenija ne šteje niti dva miljona prebivalcev.

Sam Slovenske policije kakor vojske zaradi zgoraj omenjenega ne priznam. 

Do ukinitev Slovenske teritorjalne obrambe oziroma obveznega služenja vojaškega roka je prišlo bom specifičen zaradi mene ker sem od leta 1995(se pravi 8 let) zahteval on nje da aretira(pridrži) Slovensko policijo ki je po nalogu politikov iz Ljubljane izvrševala neprekinjen Rusko Sršski zločin nad mano osebno. Raje od svojih uradnih dolžnosti in dražavljanske obveze so gospodje izbrali ukinitev Slovenije preko katere si je Borut Pahor aka Milan Kučan podredil celo vojaški in ne samo policijski del kadra(upravljanja države)

Slovenija kot je, je od leta 2003 UDBOVSKA diktatura. Pa ne mislit da Slovensko vojaško osebje ne ve za moj primer ker jih je Milan Kučan posedel na stolče prav glede nanj.

Slovenije kot države kakor narodnosti tako NE PRIZNAM sicer bi izdal same sebe kar pa nebom za nikogar.

NAROD UKINITVI SLOVENSKEGA OBVEZNEGA SLOŽENJA V VOJSKI OZIROMA SODELOVANJU V TERITORJALNI OBRAMBI NI NASPROTOVAL KAR JE ZAME ZNAK DA JE PRIŠLO DO KOLEKTIVNE VELEIZDAJE - SAMOIZDAJE IN CELO ZAVOLJO TISTIH KATERI SO OD SLOVENSKE POLICIJE IN TERIOTORJALNE OBRAMBE MED OSAMOSVOJITVENO VOJNO ZAHTEVALI NAJ SE OROŽJE PREDA V ROKE SRPSKEGA SOVRAŽNIKA https://ausertimes.blogspot.com/2022/03/why-very-likely-i-will-never-recognize.html

Obveznega služenja vojaškega roka v Sloveniji je konec

pišeta Klara Debeljak in Dejan Jontes

Ljubljana, 9. septembra - Devet mesecev pred iztekom z zakonom določenega roka za odpravo obveznega služenja vojaškega roka Slovenija odpravlja naborniški sistem. To sta po današnjem delovnem sestanku v ljubljanski vojašnici Franc Rozman Stane napovedala predsednik vlade Anton Rop in minister za obrambo Anton Grizold. Slednji je v pojasnilo med drugim dejal, da ohranjanje sistema obveznega služenja do junija 2004 - ta rok predvideva oktobra lani sprejeta novela zakona o vojaški dolžnosti - ne bi bilo smotrno. Rop je odpravo naborniškega sistema označil za "zgodovinski dogodek", ki bo razveselil mnoge mlade, ki ne želijo služiti vojaškega roka, obenem pa to po njegovem mnenju odpira nove možnosti tistim, ki želijo biti poklicni vojaki. Tudi 300 nabornikov, ki bi morali služenje začeti prihodnji mesec, bo tako lahko ostalo doma; tisti, ki bodo vojaški rok vseeno želeli služiti, bodo to lahko storili že januarja 2004, ko se bo po Grizoldovih besedah začelo izvajati prostovoljno služenje vojaškega roka. Odpravo obveznega služenja so pozdravili tudi v stranki mladih, ki si je za ukinitev naborniškega sistema sicer prizadevala od svoje ustanovitve dalje.

 

 

No comments:

Post a Comment