Wednesday, October 7, 2020

Tudi tukaj je Slovenija - po poteh gospoda Željka Malnarja

Ja, ampak kot sama premajhna. Nemci so nam pokazali kje je naše mesto v zgodovini in če le hočemo prihodnosti narodov(njihovo sovraštvo oziroma razbijanje narodov in ras v katere sami spadamo z namenom klasifikacije le teh v določene predale katere se da po potrebah izkoriščevati drugega proti drugemu preko svojih inštitucij, finančnih ustanov-trga in celo trga človekovih pravic oziroma sodišča v Haagu in Štrasburgu je zelo natančno v svojih namenih).

Veste, če izgubite dom je eno - vsekakor je to nedobro....če izgubite pa domovino, svojega doma nikoli več(nikdar) ne neboste imeli.

Gospod Željko Malnar je s svojimi izredno pro Hrvaškimi kolegi iz seveda bolj nazornega kota kot sem ga imel sam zaradi nenormalnih razmer precej prej uvidel da Hrvaška in Slovenija kot sama nimata nikakršne prihodnosti na tem svetu - še manj pa v delu sveta kjer se obe nahajata. 


Možnosti za igube domovin v takoimenovani Evropi kakor jo Nemčutarji te dni sami imenujejo(prav tisti so ki so jo še enkrat požgali 75 let nazaj do popolnosti) je neskončno in kakor sami vidite so NEPOVRATNE....


FrancoskoNemški vlak je vrag ki nas bo odpeljal v nepovratnost iz katere ni vrnitve.

No comments:

Post a Comment