Thursday, September 15, 2022

Psychiatrist Peter Kapš used this very case to obtain special security granted one by Slovenian state

 And Milan Kučan(Borut Pahor, Tanja Fajon etc.) used Peter Kapš to get ther agenda done.

What should have been other side was interested in equaling partisan liberation with white guard's collaboration - motivated in what is strictly prohibited in Germany alone and that is to dedicate statues(memorials) to white guards. SOMETHING THAT MILAN KUČAN PERSNALLY ACKNOWLEDGED ME AS ROAD TO NOWHERE I CITE, "THEY ARE NOT BOTHER WITH WHAT GOES ON AGAINST YOU BUT MOTIVATED IN ADVANCING THEIR WW2 AGENDA WHICH IS A ROAD TO NOWHERE...THEY EVENTUALLY WILL FAIL COMPLETELLY"(THEY = JANEZ JANŠA, LOJZE PETERLE. JELKO KACIN, DMITRIJ RUPEL, IGOR BAVČAR ETC.)....

AND WHO ARE "THEY"...THE SO-CALLED SLOVENIAN INDEPENDENCE LEADERS

WELL, THEY WERE NOT BOTHER WITH WHAT WENT ON AGAINST ME AND ALSO WERE NOT BOTHERED WITH WHAT WENT ON AGAINST OTHER SLOVENIAN VICTIMS OF MILAN KUČAN WHOM I WAS GUILTY FOR ALL MISDEADS IN THEIR LIVES....THIS SENTENCE EXPLAINS EVERYTHING ABOUT WHO WERE THEY AND WHY THEY WERE MOTIVATED WITH AGENDA THAT GERMANY ALONE REJECTED/ FEARED AND FEARS THE MOST....


ACCORDING TO MY VIEWS, THESE SLOVENIAN INDEPENDENCE LEADERS MURDERED WITH SILENCE WHATEVER COMMENCED IN HEADS OF SLOVENIAN NATIVES IN 1989 AND WHAT GREW INTO CLIMAX IN 1991(INDEPENDENCE FOR WHICH EVERY SLOVENIAN WAS WILLING TO GIVE HIS/HER LIFE)....AS YEARS PASSED BYE, I WAS GUILTY MORE AND MORE IN THEIR EYES(MORE ANDMORE BEATINGS, MORE I WAS GUILTY AS I DIDN'T BEHAVE "PROPERLY")....THEY FURTHER ENTERED WORLD OF CURRUPTION - ECONOMIC CRIME(PETTY THEFT WHEN COMPARED TO MILAN KUČAN'S INSIDERS - MANY OF THE VOULUNTEERED FOR SELF DESTRUCTION PROCESS https://ausertimes.blogspot.com/2021/01/other-slovenian-traitors-zoran-thaler.html SO MILAN KUČAN COULD BECOME RECOGNISED) LEAVING BEHIND EVERYTHING NATION FAUGHT FOR PRIOR AND DURING INDEPENDENCE....EVERYTHING WENT BACK TO PRE 1989  YUGOSLAV "NORMAL".....IT WAS MONEY FOR NOTHING FOR THEM(LIES IN BRUSELS FLOODED EU PARLIAMENT AND OTHER EU INSTITUTIONS) AND PAIN/DEATH FOR ME AND OTHERS ON OPEN SITE IS WHO "THEY"  WERE AND ARE....

THEY WERE AND ARE REGULAR UDBA KILLERS NEXT TO WHOM KUČAN HAD NOTHING TO WORRY ABOUT....AND OFF COURSE "THEY" KNEW THEIR PALACE IS BUILT OUT OF CARDS LEADING ONE TO NOWHERE...THEY CRUSHED SLOVENIAN NATION ON HALF LEAVING THEIR (VICTIMS WHO SETTLED FOR ABOVE-DESCRIBED STUPIDITY THROUGH OBSERVING CRIME IN WHICH SOME BEGUN TO COMPARE ME WITH CHRIST AND HAVE SOMEHOW SETTLED FOR SELF DESTRUCTIVE LIES) OPTION ZERO CHANCE FOR SURVIVAL. NOT SLOVENIAN INDEPENDENCE LEADERS, BUT KILLERS OF SLOVENIAN SPRING WITH WHOM SLOVENIAN PEOPLE HAD ABSOLUTELY NOWHERE TO TURN TO FOR HELP....

What commenced with assassination on 7. junij 1992, Jurovski Dol(IVAN KRAMBERGER'S ASSASINATION) ended few years later(since 1995) with public lynchings of native on streets of Slovenia embraced by hungry for jobs spectators ...became known as MK Ultra game - find me, recognize me while labeled as jobless heavily tortured paranoid schizophrenic....sure embraced by international society as Russia and China demanded in 1995 inside of the United Nations' assembly from their supporters across Africa etc(US, GB had nothing to worry about), but Israelis told me that something like my case would go in Israel involving Israeli victim maximum week or two on what entire parliament would be lynched by people of Israel..."Nocoj so dovoljene sanje, jutri je nov dan"...

https://ausertimes.blogspot.com/2022/09/i-was-asked-by-european-and-global.html




https://publishwall.si/gibanje.ops/post/605343/kdo-je-v-resnici-ivan-janez-jansa-in-kaksno-vlogo-igra-ze-od-afere-jbtz-1988-naprej

Kdo je v resnici Ivan Janez Janša in kakšno vlogo igra že od afere JBTZ 1988 naprej?

Objavil/a Andreja OPS, dne 2021-10-01 ob 10:16:06

Kaj kažejo njegova dela in predvsem nedela, ki bi jih moral opraviti, da bi dokazal to, za kar se prodaja. Da je opozicija udbomafiji, katera je stalno predmet njegovih govoranc. Nikoli pa ni predlagal narodu tega, kar so naredili skoraj v vseh post komunističnih državah, ki jim gre danes vse bolje, saj so razgradili komunistične monopole, omrežja, klike in škodljive združbe. To se naredi lahko samo z zakonom, ki ga narod sprejme preko zastopnikov v DZ ali neposredno na referendumu. (Vsaki izgovori kako ni mogel, kako ni imel večine, kako je bil preglasovan so izviti iz trte, dejstvo, je da konkretnega predloga nikoli ni dal, niti ni podprl predlogov, ki jih predlagamo drugi za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod.)

Ivan Janez Janša je preračunano za celotno obdobje od leta 1990 sedel polovico časa v takih ali drugačnih foteljih izvršilne veje oblasti, torej v različnih t.i. pomladanskih ali pa komunističnih vladah. Nikoli ni bilo konkretnega predloga z njegove strani narodu, naj izvede t.i. LUSTRACIJO ali pač kar je bolj pravilen izraz, odpravo komunističnih privilegijev, ki jih še danes neprivilegirani ljudje v tej državi plačujemo.

POGLEJMO, ZAKAJ IN KAKO JE MOGOČE, DA SE O TEM VES ČAS SAMO GOVORI, NIKOLI PA SE NE PREDLAGA NIČESAR, KAR BI VSAKA ZDRAVA IN NEOBREMENJENA OPOZICIJA PARTIJI NAREDILA.

"Ko je Božidar Spasić?

Božidar Boža Spasic, rodio se 6.januara 1949. godine u Čačku. Porodica se odmah preselila u Beograd tako da je srednju školu i Pravni fakultet završio u Beogradu.

Po diplomiranju zaposlio se u Privrednoj komori Jugoslavije a nakon toga u Institutu za medjunarodni radnički pokret. Godine 1979 zaposlio se u Službi državne bezbednosti SFRJ gde je radio svo vreme u upravi za borbu protiv terorističkih ustaških i šiptarskih bandi.

(Se oporščamo, ker ni prevoda a upamo, da je možno razumeti kdo je gospod, ki je odgovoril na naše vprašanje kaj ve o Ivanu Janezu Janši, kot agentu UDBE)


Po življenjepisu sodeč, ki ga je zapisal sam Ivan Janez Janša, bi rekli, da trditev gospoda Spasića drži.

Bavčar in Janša na kongresu ZSMS (Zveza socialistične mladine Slovenije) leta 1982

Leta 1982 se je zaposlil na Republiškem sekretariatu za ljudsko obrambo, kasneje pa je postal svetovalec na sekretariatu Izvršnega sveta skupščine Socialistične republike Slovenije. Očitno je Ivan Janez Janša ves čas bil zvest in predan član ZSMS, ZKS in drugih partijskih organizacij v SRS. To dokazujejo še nekateri drugi dokumenti.

UDBOVSKA AFERA JBTZ ODSKOČNA DESKA ZA PRIDOBITEV VISOKIH POLOŽAJEV IVANA JANEZA JANŠE IN DRUGIH PARTIJSKIH POVZPETNIKOV - KOMSOMOLCEV (Podmladka partije)

Pisalo se je leto 1988, v Evropi so se že dogajale velike spremembe, padal je Berlinski zid, v domala vseh post komunističnih državah je bilo čutiti pomlad. Tudi v Sloveniji je bilo spričo nemogočih gospodarskih razmer, vse večji hiperinflaciji in kaotičnem splošnem stanju moč vsak dan pričakovati, da bo počilo. To se je zgodilo, ko je slovenska UDBA dobila od zvezne UDBE iz Beograda opozorila, da imamo v Sloveniji kontrarevolucijo. Začele so se množične preiskave pri raznih ljudeh, da bi našli akterje tega letaka, ki je objavljen v nadaljevanju:

Iz knjige OPS - Gibanje novega tisočletja - Drugačna politika, amgistra Janeza Ščeka, ki jo je izdal v samozaložbi leta 1998. Ste slišali kdaj o tej knjigi v medijih? Niste, avtor pa je bil v začetku leta 1999 umorjen na Šmarni gori, a prikazano je bilo, da je naredil samomor.

UDBA je mrzlično iskala ta dokument tudi pri Ivanu Janezu Janši, našli pa so vojaški dokument, zaradi katerega bi lahko bil še v tako totalitarni državi aretiran samo tisti, ki ga je ukradel iz arzenala vojske, in ne tisti, ki so ga imeli pri sebi. Teoretično bi lahko tak vojaški dokument imelo na tisoče državljanov in zagotovo ne bi organi zaprli tisoče ljudi, pri katerih bi našli vojaški dokument. Torej vojaški dokument je bil zgolj izgovor, da so priprli četverico, ko so najbrž s tem hoteli dokazati zvezni UDBI, da so prijeli akterje kontrarevolucije, ki je izhajala iz tega dokumenta.

Ivana Janeza Janšo in ostale tri je UDBA aretirala in zgodil se je narod  na Roški ulici v Ljubljani, afera pa je dobila službeni naziv Afera JBTZ (Afera Janša, Borštner, Tasić in Zavrl). Povod za vstajo naroda je bil sprožen v trenutku, ko so mediji začeli razglašati in poudarjati, da bodo Janši in ostalim aretiranim sodili v tujem - srbskem jeziku. Nekdo je moral zelo dobro vedeti, da nikoli ne gre narod na ulice in trge v proteste zaradi vzrokov, vedno se zgodi za vstajo nekakšen povod. Napoved sojenja v tujem jeziku je bil ta ključen povod.

Janša na zaslišanju v priporu na Roški nasmejan in s sladoledom v roki

Toda pozor, ne pozabite, da smo takrat živeli v totalitarizmu in bi lahko organi zlahka s silo policije in vojske razgnali protestnike, ki so na Roško sicer hodili na mirne demonstracije. Vedite, da bi se sila tudi zgodila, če ne bi imeli vsega pod kontrolo. Takoj so formirali Odbor za človekove pravice in za vodenje namestili udbovca Igorja Bavčarja, kolega "antikomunista in antiudbovca" Ivana Janeza Janše. Odbor za človekove pravice je pridobil v štirinajstih dneh 100 tisoč članov. Formirali so različne tematske forume, postavili na vrh njih svoje ljudi, da so odganjali sproti vse kar je hotelo korenite pozitivne spremembe.

Ta mož izhaja iz udbovske družine, sam pa je začel delati za UDBO takoj po tem, ko so ga zasačili v šoli za miličnike v Tacnu, kamor je hodil, kot dijak te šole, ko je po pričevanjih poznavalcev preprodajal pištole.

Gliha vkup štriha ali iste vrste ptiči skupaj letajo

Kako vam gre skupaj, da je udbovec od glave do pete reševal iz pripora priprtega Ivana Janeza Janšo, s katerim sta kasneje zasedla prestižna stolčka? Oba sta postala najprej sekretarja za notranje zadeve in obrambo, kasneje pa ministra teh dveh represivnih resorjev, ki sta v očitno dogovorjeni vojni za Slovenijo odigrala ključno vlogo. Pošteno plačilo oziroma nagrada za odlično izpeljano prevaro navideznih sprememb. Iz več virov pridobljeni podatki (tudi iz knjige Rotarja "Padle maske") pravijo, da ju je kadroval nihče drug kot visok član udbe Niko Kavčič, vodja vzporedne udbovske ekonomije za  Slovenijo ter oče Ljubljanske banke in vodja finančnega sektorja udbe tako rekoč do leta 2011, ko je končal svojo življenjsko pot.

Ko to vemo, je lažje razumeti, zakaj Ivan Janez Janša leta 2004, ko so ga namestili na sedež predsednika vlade RS, na povodcu ni posegel v srce napajanja udbovsko mafijske zveri, ki ga ima v bankah, zavarovalnicah in energijskih podjetjih. Leta 2011 je Ivan Janez Janša v kamere izdahnil, da ves čas njegovega predsednikovanja na mestu predsednika vlade ni vedel, kaj se je dogajalo v bankah. Pravilno bi bilo povedati, da ni smel vedeti, kaj se dogaja v bankah, kljub temu, da se je ta čas 2004 - 2008 iz teh bank podelilo največ tajkunskih in drugih kreditov za propadle projekte brez ustreznih zavarovanj ali pa teh sploh ni bilo.

Preberite hvalospeve v medijskem trobilu DELO s klikom na njegovo fotografijo in ne pozabite na povezavo med njim, Bavčarjem ter Janšo, ki je tukaj opisana. Čigav kader sta bila torej prijatelja Bavčar in Janša?

Zelo logično je tudi, da so, ko se je izpel LDS, določili za vodenje Vlade leta 2004 postaviti novega ZSMS povzpetnika, komsomolca Ivana Janeza Janšo. Spomnite se, da je na volitvah zmagal brez kakšnega velikega boja, sestavil vlado in vladal na povodcu polna štiri leta. Seveda pa je takoj, ko je prevzel, začel govoriti, kako je treba poudarjati stvari, ki nas združujejo, povezujejo in ne o stvareh, ki nas razdvajajo. O razgradnji udbovsko-komunističnih monopolov ni bilo niti besedice, kaj šele dejanj, ki bi to naredila.

Ko je 2011 odšel v večna lovišča Janšev boter Niko Kavčič, eden najpomembnejših udbovcev, se je Ivan Janez Janša precenil in je hotel poseči tja, kamor je vsakemu nameščencu na predsedniškem stolčku STROGO PREPOVEDANO poseči. V banke in podjetja v državni lasti. Zato je začelo padati z vseh koncev po njem, kar ni težko narediti, če imajo za človeka obremenilne dokaze. Sprožili so ulico, ki ga je rušila s protesti in druge državne institucije na povodcu mafije. KPK je zadala odločilni udarec, ko ga je vprašala, od kje mu 200 tisoč evrov premoženja.

Nameščenki udbo-mafije Alenki Bratušek na kraj pameti ne pride, da bi zares prevzela krmilo predsednice vlade in bi naredila, kar bi moral narediti vsak neodvisen in pošten predsednik. Seveda tega do sedaj ni storil nihče, ker so bili vsi lutke udbomafijske združbe, ki nam kroji usodo vsakdana že od leta 1945. Leta 1988 do leta 1992 so se zgolj prerazporedili in prestrukturirali na nove pogoje vladanja, ko je bilo treba stopiti v skrito ozadje. Naj ne bo pomete, Janša ni želel poseči v banke in še kam drugam, ker bi hotel dobro narodu, ampak je hotel očitno prevzeti vlogo svojega botra oziroma svojega mentorja ali učitelja. Napaka, so še drugi, ki jim je ta vloga pripadla po smrti Kavčiča, ker je UDBA še vedno povsem jasno hierarhično urejena. Je vprašanje, kdo je nadomestil Nika Kavčiča na mestu, ki mu je pripadal do smrti.

Za zanimivost naj spomnimo, kaj je Janševa SDS zapisala v svoji resoluciji leta 1999, kar se tiče privatizacije državnih bank. To zares zanimivo resolucijo si, prosimo, preberite, ko v njej najdete tudi zapis o odnosu do totalitarne preteklosti in zahtevo za odpravo dediščine totalitarnega režima. Besede, besede, besede, ko gre pri tem čvekanju za zelo močno pomanjkanje dejanj. Po njih dejanjih jih boste prepoznali. Resolucijo iz 8. maja 1999 dosežete s klikom TUKAJ. (So jo žal skrili, ne obstaja več na strani SDS, ker jih razkriva farizeje, opomba OPS 1.10.2021) 

Če malce pomislimo s svojimi možgani in zložimo mozaik, potem je povsem jasno, da si je udbo-partija leta 1990 postavila navidezno opozicijo v podobi novih obrazov in zaslužnežev za navidezne demokratične spremembe, ko so nekateri naivno mislili, da se bodo korenite spremembe iz totalitarizma zgodile kar same po sebi. Za mnoge je demokracija začela delovati, ko so sami dobili fotelj pri oblastniškem koritu. Na primer udbovec Peterle, prvi predsednik "demokratične vlade" in njemu podobni "novi" obrazi, ki so šli velike demokratične spremembe, iz katerih se je rodila demokratura in raub špekulativni kapitalizem.

Boste morda zdaj bolje razumeli kako je urejena hierarhija, ki je tukaj za tiste, ki ne morejo razumeti celo narisano.

Seveda so odgovorna mesta na t.i. desni lahko zasedali samo kompromitirani in taki, ki bi si s predlogom LUSTRACIJE, ki je bila in je edino orodje naroda, da bi se razvila demokracija, sami sebi odrezali vejo, na katero se se usedli in so na njej še danes.

Vprašajte se, zakaj stranke, ki jih v svoji nedavni resoluciji (december 2013) podpira največja ljudska stranka v EU parlamentu nočejo nič slišati o navodilu iz 5. točke omenjene resolucije o Sloveniji, ki pravi v dveh točkah tole:

"4. EPP v celoti podpira svojo članico Slovensko demokratsko stranko (SDS), ki je glavni igralec v slovenski politiki, kot tudi Novo Slovenijo – krščanske demokrate (NSi) in Slovensko ljudsko stranko (SLS)."

5. EPP poudarja potrebo po nepristranskem in neodvisnem sodstvu v vseh državah EU. V tem kontekstu pozivamo na sprejem striktnih lustracijskih zakonov v vseh državah EU, ki tega še niso storile, kakor tudi na transparentnost in javno preglednost pri procesu implementacije takšnih zakonov."

Vprašajte se, zakaj Ivan Janez Janša ne podpre Zakona OPS, ki je skalpel naroda, da izreže rakasto tvorbo in je povsem usklajen z Resolucijo Sveta Evrope 1096 ter lansko Resolucijo za Slovenijo največje politične skupine v EU parlamentu (EPP) Evropske ljudske stranke? Ampak verjemite, to je ključ do prepotrebnih korenitih pozitivnih družbenih in političnih sprememb. To je zgolj poprava napake iz leta 1990, ko tega koraka Slovenija ni naredila in so udbokomunisti lahko zato uzurpirali oblast.

IVAN JANEZ JANŠA VEČNA ŽRTEV, S KATERO SE IDENTIFICIRAJO MNOGE POSAMEZNICE IN MNOGI POSAMEZNIKI, KI SE IMAJO TUDI SAMI ZA ŽRTVE. 

Očitki o ilegalni trgovini z orožjem, ki nikoli ni dobila sodnega epiloga. Razlog je samo eden in je pojasnjen na tem plakatu. Vprašati pa se morate, kakšen nadzor smo ves čas plačevali, da ni bil zmožen na zatožno klop, kljub vsem dokazom in pričam, pripeljati vse akterje nedovoljene trgovine z orožjem.

Afera Patria in namerno skrpucalo - obtožni predlog (na neugotovljenem času, ob neugotovljenem času, na neugotovljen komunikacijski način) tožilke, ki je žena udbovca, se vleče že sedem let. Na koncu, če bo tako kazalo in se bodo tako dogovorili, bo Ivan Janez Janša rehabilitiran in bo znova predstavljen kot veliki junak. Vseskozi rabijo drug drugega, da mobilizirajo volivke in volivce, ki sploh še hodijo na volitve. Možen pa je še kak drug scenarij, ki bo sproduciral nasilje na ulicah in trgih. Zato ne nasedajte in si preberite, prosimo, ta ZAPIS.

T.i. levi gredo na volitve, da volijo proti Janši, desni pa za to, da podpirajo svojo večno žrtev in so proti levim. 60% volivk in volivcev so paralizirali ravno s tem, ko so afere in aferice brez epiloga priskutile ljudem vse, kar se tiče slovenske politike. Mnogi vedo, da ni rešitev leve dol, Janševe gor ali obratno, kar se nam dogaja že 23 let, temveč je skrajni čas levim in desnim akterjem onemogočiti, da še naprej delijo, kregajo, razdirajo in omogočajo vladanje stricem iz ozadja.  

Smo natančno napovedali, kdo bo sestavil vlado 2011, ko je volitve dobila sicer Jankovićeva instant Pozitivna Slovenija, kar je možno samo v Sloveniji. Lahko preberete TUKAJ

In še za konec: 

JAVNA VPRAŠANJA IVANU JANEZU JANŠI, na katera naj odgovori, na katera si boste odgovorili tudi vi, če bo molčal.

1. Kdaj ste podpisali pristopnico za delo zločinski politični policiji Zveze komunistov UDBI?

2. Ali ste delali za zvezno UDBO - SDV  ali KOS (Kontra obveščevalna tajna služba JA) in Tajno nemško obveščevalno službo BND in kdaj so vas znovačili vanje?

3. Ali je res, da je vaš oče pobegnil pred smrtjo v Kočevskem Rogu iz brezna, kjer so pobijali domobrance, in kako je mogoče, da ste kljub temu sodelovali s krvniki svojega očeta tako, da ste delovali v vseh mogočih partijskih organizacijah in ste jih tudi vodili?

Se vam ne zdi čudno, da se ta dva človeka, ki sta ves čas usodno delila Slovenijo, nista nikoli srečala na kakšni okrogli mizi, da bi ju novinarji izprašali zakaj to počneta? Deli in vladaj je njihov načrt, ki jim je v popolnosti uspel.

4.Kako je mogoče, da ste kljub vedenju, kakšen teror so zganjali udbokomunisti nad slovenskim narodom, ko so pri pohodu na totalitarno oblast umorili in pregnali preko  100.000 naših ljudi, vseskozi z njimi sodelovali, sklepali z njimi kravje kupčije in gnile kompromise, ter sedeli z njimi v isti vladi naprimer LDS-ovi, udbovca Drnovška že leta 1993?


5. Zakaj niste nikoli slovenskemu narodu predlagali zares edino možno rešitev za razgradnjo udbo-komunističnih monopolov in za pretrganje udbo-komunističnih omrežij, LUSTRACIJO, kar so naredile domala vse post komunistične države, ki so danes članice EU in jim gre vse bolje?


6. Ali ste vedeli, da vas je iz pripora na Roški reševal človek, ki je bil nesporno sodelavec UDBE in je zanjo delal, poleg tega pa je bil vsaj takrat vaš dober prijatelj, Igor Bavčar?

7. Ste kdaj slišali za stara slovenska reka, da iste vrste ptiči skup letijo ali pa da gliha vkup štriha?

8. Zakaj niste in ne upoštevate Resolucije 1096 Sveta Evrope in najnovejše Resolucije Evropske ljudske stranke EPP, ki vas usmerja k izvedbi lustracijske zakonodaje in zakaj ne podprete Zakona OPS, ki je v Državnem zboru blokiran od 28. aprila 2011, blokiran je od vložitve dveh civilnih organizacij tudi medijsko?

9. Ali se zavedate, da ste skupaj s gospodom Peterletom in še nekaterimi drugimi navideznimi opozicionarji udbopartiji glavni odgovorni, da leta 1990 niti kasneje nismo izvedli LUSTRACIJE, kar se vse bolj kaže kot ključna anomalija, zaradi katere tranzicija v Sloveniji ni uspela, Slovenija pa je izropana, prezadolžena, gospodarsko ter socialno uničena, da o moralnem stanju slovenskega naroda niti ne govorimo?

10. Zakaj po tolikih porazih na volitvah niste, kot veliki demokrat, zmožni prepustiti vodenja stranke SDS novemu vodstvu, ki bi stranko demokratiziralo in bi naredilo prave korake za razgradnjo komunističnih monopolov in omrežij, o katerih vi zgolj govorite, že odkar ste stopili na politični parket leta 1988 s zrežirano afero JBTZ???

Za odgovore se vnaprej najlepše zahvaljujemo. Morebiten vaš molk bo podal zadovoljive odgovore na vsa naša vprašanja.

Z UNIČEVALCI IN VELEIZDAJALCI SLOVENSKEGA NARODA NI KRAVJIH KUPČIJ IN NI GNILIH KOMPROMISOV. JE SKRAJNI ČAS, DA JIH Z ZAKONOM OPS POSTAVIMO NA MESTA, KI JIM PRIPADAJO. V ZAPORE, NA ZAVODE ZA ZAPOSLOVANJE, DA BODO ZAČELI DELATI, KAR ZNAJO, IN NA SMETIŠČE ZGODOVINE Z NJIHOVO IDEOLOGIJO VRED!

(S klikom na plakat pridete do ljudske pobude, ki jo na dnu podpišete, da vstopite v KOALICIJO DOBRIH LJUDI, ki se zavedamo, da zlo vedno zmaga tam, kjer dobri ljudje ne ukrepajo)





No comments:

Post a Comment