Thursday, September 15, 2022

MY MK ULTRA ACCOUNT WILL EASILY BE SUPPORTED BY CREATOR OF SLOVENIAN REPUBLICAN PARTY WHOM I DROVE INSANE UNDER MK ULTRA TO DEGREE ONE HAVE RELEASED SLOVENIAN VERSION OF MEIN KAMPF RATHER THAN HIS BIOGRAPHY

WAS NOT A NAZI AT ALL, BUT TORTURE THAT WENT ON UNDER MK ULTRA AND HIS

FRIENDSHIP, BROUGHT ONE TO OBESSION WITH KUČAN TO DEGREE THAT HE RELEASE INSTEAD OF HIS BIOGRAPHY MEIN KAMP BOOK(HIS - NOT FROM HITLER IN WHOM ONE BEGUN TO SEE HIMSELF). THE ONE WHO STARTED RACIAL WAR IN EUROPE WAS NO OTHER THAN MILAN KUČAN...MILANE https://sl.wikipedia.org/wiki/Republikanci_Slovenije 

HOH YEAH, GEORGE  BUS PERSONALLY KNOWS ONE...BUSH INSISTED ME INSODE OF THIS VERY ROOM IN NOVO MESTO I SCREW ONE UP AND THERE WILL BE NO REPUBLICAN PARTY IN SLOVENIA AS A RESULT WHICH STONED AS THEY HAD ME  I COULDN'T UNDERSTAND SOMEHOW...

HE ASKED ME TO PLEASE STATE WHAT I STATED ON HERE AND I GLADLY DO...ETHNIC AND RACIAL WAR WAS JUMP STARTED BY MILAN KUČAN AND HIS 

CLAN...ŠTORMAN'S NAME "ADOLF" DIDN'T GO WELL WITH KUČAN JUST AS GERMAN CAR BRANDS OR NIKE...EVERYTHING BOTHERED ONE AND THE MORE HE WAS BOTHERED, THE MORE PEOPLE BEGUN TO SEARCH FOR SOLUTION IN GERMAN WORLD WAR 2 LOSS....GUILTY TO BE BORN EVEN IF ONE HAD NOTHING TO DO WITH NAZI GERMANY AND WAS FROM SLOVENIA OR POLAND OR CZECH REP. OR EVEN AFRICA AND SOUTH AMERICA AND ACROSS ASIA ETC. !!!

He does look facially somewhat similar to psychiatrist Peter Kapš...it was a problem just waiting to explode and did...

REMEMBER !!????

YOU GUYS ARE GOING NOWHERE !!! NEXT TO MINE, YOU RUINED TOO MANY LIVES. 




https://old.delo.si/novice/slovenija/storman-zdaj-namerava-gladovno-stavkati-se-v-strasbourgu.html

Štorman zdaj namerava gladovno stavkati še v Strasbourgu

Nekdanji velenjski predsednik Republikanske stranke Adolf Štorman namerava konec marca začeti novo gladovno stavko. Tokrat pred poslopjem mednarodnega sodišča za človekove pravice v Strasbourgu.

Ljubljana - Nekdanji velenjski predsednik Republikanske stranke Adolf Štorman namerava konec marca začeti novo gladovno stavko. Tokrat pred poslopjem mednarodnega sodišča za človekove pravice v Strasbourgu, kjer naj bi, kot je pojasnil, v pismu pravosodnemu ministrstvu, evropsko javnost opozoril na po njegovem nezakonito početje sodnikov koprskega sodišča.

Kot je znano, je bil Štorman leta 2000 obsojen zaradi dejanja, ki ga je zagrešil pred 13 leti, ko so v njegovem avtu našli deset pištol. Sodba je postala pravnomočna leta 2002, decembra tega leta pa je začel prestajati zaporno kazen enega leta in jo v celoti prestal. Leta 2004 je vrhovno sodišče zaradi njegove zahteve za varstvo zakonitosti sodbo razveljavilo, saj naj bi Štormanu bila odvzeta pravica do obrambe.


Kmalu zatem je omenjeni primer zastaral, kljub temu pa je koprsko sodišče vztrajalo pri formalni izvedbi odločbe in zahteve vrhovnega sodišča, zaradi česar se je Štorman, ki se na vabila sodišča ni več odzival, prav tako pa mu kazen ni več grozila, leta 2006 še dvakrat znašel v disciplinskem priporu.

Koprsko sodišče noče priznati absolutnega zastaralnega roka

Štorman je zato v tokratnem pismu ministrstvu za pravosodje opozoril na to, da koprsko sodišče noče priznati absolutnega zastaralnega roka, saj se sklicuje na načelno pravno mnenje, po katerem pregon naj ne bi nikoli več zastaral, če bi bila sodba razveljavljena po zahtevi za varstvo zakonitosti, ter da v ponovnem sojenju določila kazenskega zakonika in zakona o kazenskem pregonu, ki se nanašajo na zastaranje, naj ne bi veljala.

Po njegovem mnenju bi se morala sodišča in ministrstvo zavedati, da načelno pravno mnenje ne more biti nad zakonom in ga sodišče ne more uporabiti kot pravno podlago za nadaljevanje pregona. Njegova zahteva za ustavno presojo načelnega pravnega mnenja je bila zavrnjena z obrazložitvijo, da niso pristojni za ocenjevanje mnenja, ker načelno pravno mnenje po svoji naravi ni niti zakon, niti predpis, niti drug splošni akt.

Kot je še dodal Štorman, je vsakemu pravnemu laiku jasno, da je tako početje nezakonito, nedopustno in da so ga v Evropi na sodiščih nazadnje zabeležili v nacistični Nemčiji, ko so si zakone sproti izmišljali samo zato, da je bil obtoženi tudi vedno spoznan za krivega.

Štorman je z gladovno stavko nameraval začeti že v začetku lanskega poletja, a je vseeno pričakoval, da bodo imeli pristojni v državi toliko razuma in tako nezakonito početje ustavili. Izgovori v smislu, kako nihče ne more vplivati na delo neodvisnega sodnika, po njegovem mnenju ne vzdržijo, ker ima država močan mehanizem za ustavitev "take norije v državnem tožilstvu, ki bi lahko zadevo ustavil v prid obtoženim, če se je že sodniku zmešalo".

"Ker imam vso potrebno dokumentacijo iz katere je razvidno da moje trditve v celoti držijo, pristojni v državi pa se do tega problema obnašajo ignorantsko in skrajno neodgovorno, bom pač z gladovno stavko opozoril mednarodno sodišče in širšo evropsko javnost na nezakonito početje sodnikov v državi," je v pismu še dodal Štorman.



No comments:

Post a Comment