Monday, February 26, 2024

February 22nd and February 23rd of 2024 Visit at the Novo mesto postal office based on SMS from One Express Slovenia by Austrian Postal Services

MORE THEFT - MORE PAEDO THUGGERY FROM SLOVENIAN POSTAL SERVICES - BRITISH "ROYALS".

Watch that goes 5 minutes a month wrong is okay suitable for me - the one for the children, however, not. Interesting. 

ORIGINAL AUDIO AND VIDEO FEB. 22ND, AND FEB. 23RD OF 2024 POSTAL OFFICE NOVO MESTO



01.08.2023 06:00
Čas branja: 1 min

Avstrijska pošta in Express One SI: eno leto uspešne paketne dostave v Sloveniji

Express One SI s poudarkom na kakovosti in trajnosti

Pomemben mejnik v mednarodnem omrežju Avstrijske pošte je bil nedavno dosežen v Sloveniji. Express One SI že eno leto uspešno posluje na slovenskem trgu. Ponudnik paketnih storitev ima dva logistična centra v Mariboru in Ljubljani s sedežem v Komendi. Poleg teh lokacij več dostavnih baz zagotavlja dostavo po vsej Sloveniji. Osrednjo vlogo pri distribuciji uvoznih in izvoznih paketov ima tudi logistični center avstrijske pošte v Kalsdorfu na Štajerskem.

»Naše prvo leto v Sloveniji je bilo popoln uspeh. Vzpostavili smo državno mrežo in sedaj lahko nenehno povečujemo količine paketov, zaradi česar smo vedno bolj privlačni tudi za mednarodne in avstrijske pošiljatelje. Ker želimo tudi v Sloveniji postavljati nove standarde paketne dostave, se ne osredotočamo le na kakovost, temveč tudi na trajnost dostave,« pravi član uprave avstrijske pošte Peter Umundum.

Express One SI se osredotoča predvsem na stranke iz B2B in B2C segmenta. Storitve vključujejo hitre pošiljke, vračila, plačilo po povzetju, preusmeritve na druge naslove ali paketne trgovine, obveščanje po SMS-u, e-pošti, aplikaciji Viber ali telefonu ter zavarovanje paketov. Sodobne prevzemne točke je mogoče odpreti z aplikacijo za pametni telefon. Plačilo po povzetju je možno tudi prek povezave za varno spletno plačilo. Pakete dostavimo znotraj Slovenije prvi delovni dan po oddaji.




No comments:

Post a Comment