Thursday, January 28, 2021

Trije narodi ki so podprli novo Jugoslavijo(kakor so jo imenovali) so Slovaška, Češka, in Polska - po besedah njihovih politikov "ker je najbolj potrebna pomoči"

Po besedah Kayznskega se je Poljsko poslanstvo odločilo da mora Polski kapital četudi za ceno izgube v Srbijo. Sicer nevem če takšen kapital obstaja vendar lahko zagotovim da Kriminal(SOVRAŠTVO) proti Slovenskemu narodu iz strani Poljske še kako DA obstaja. In zaradi tega kar sem skusil na svoji koži na Slovaškem, Češki, Poljski sem se odločil za Hrvaško Slovensko varianto ki bo dala prav tako nujno potrebno podporo za obstoj Bosanskemu narodu. Združenje Slovenije in Hrvaške v enotno državo bi prav tako garantiralo Slovenskemu narodu tisto suverenost o kateri je in še naprej gobezda Borut Pahor "je premajhna". To pa pomeni Francosko Nemški vlak o katerem Pahor z sarkazmom gobezda - povezovanje z ostalimi naprednimi narodi kakor je to Ukrajina ki je sama utrpela posledice omenjenega sovraštva.

Solidarnost Poljskega kriminala z novo Jugoslavijo za ceno izbrisa Slovenskega naroda ki NA ŽALOST JE DEL ZAHODNOSOVANSKIH NARODOV se ne ustavlja tukaj ampak je bila(še vesno je) prav tako koncentrirana v vojno proti Ukrajini katera je posledično izgubila Krim in Donetsk.

Slovenski narod ne sme iskati zatočišča v rokah tistih z zahodne strani meje ki so jo in jo še vedno hočejo izbrisati vendar še manj v rokah tistih ki trdijo del smo medtem ko se vedejo napram nam z popolnoma enakim(veliko večjim in odprtim - nas predstavlajo v svetu kot rasiste in si s tem služijo denar medtem ko sami podpirajo rasizem) sovraštvom. 

Glavna odločitev za mojo podporo Hrvaško Slovenski zvezi temelji na odnosu zahodno Slovanskih narodov(iz čigar evidence mimogrede so nas že sami izbrisali) napram našemu v primerjavi z samo Nemčijo na čigar listi smo bili določeni za izbris a kamor smo se vendar zatekali po finančno pomoč vsi Jugoslovanski narodi in zgoraj omenjenim sredstvom katerega sem na svoji koži iskusil sam(če smo dobri za etnično čiščenje katerega sem iskusil na Poljskem, Češke, in Slovaškem LAHKO opravljamo tudi dela po Nemčiji ali pa za Nemčjo - oziroma tista dela in trge ki zanas NISO dobra, za Poljake, Čehe, Slovake pa so dobra - če nam nebo slabše kot je bil primer z mano na Slovaškem, Poljskem, Češkem se nimamo kogarkoli za bat). Slabše ni moglo biti.

Nisem bil edini Slovenec ki je plačal omenjeno ceno Poljakom - šlo je tudi za Slovenska dekleta-mlade fante ki so bili v očeh psihopatov vsi krivi. Sicer pa nikdar in nikoli normalen človek ni imigriral iz naših krajev tam kjer ljudje sami niso imeli za kruh.

Vsak Slovenec ali Hrvat(Hrvatje pa so tako na polovico Slovenci tako da to je to) če se dokaže da je udejstvoval v kakršnih koli nacističnih načelih mora biti kazensko močno pregonjen sicer pa morata oba naroda odločno naprej z besedo NE zgoraj omenjemin skupinam dokler se slednje ne opravičijo javno za proti Slovensko proti Hrvaško etnično čiščenje - genocid proti obem(oziroma trem saj gre parv tako za Bosanski narod) narodom.


ČE BOMO IMELI SLOVENCI VSAJ TOLIKO ČLOVEŠKIH PRAVIC V SLOVENSKO HRVAŠKI ZVEZI KOLIKOR JIH IMAJO SLOVENCI NA AUSTRIJSKEM KOROŠKEM - NAM BO ŠLO ČUDOVITO. GLEDE NOVE JUGOSLAVIJE SE BOMO PA MENILI KO JO BOJO ODOBRIL HRVAŠKI NAROD KER JE SLEDNJI Z BOSNO UTRPEL NAJVEČ ŠKODE MEDTEM KO MU JE SAM SLOVENSKI Z SVOJO SAMOSTOJNOSTJO OBRNIL (nima Slovenski narod niti pravice omeniti besede "nova Jugoslavija") HRBET V NAJHUJŠIH TRENUTKIH.

TAKŠNA https://ausertimes.blogspot.com/2021/01/planrevealed-entirely-on-how-they.html JE TA SLOVENSKA SRAMOTA KI DAN DANES VLADA NAŠI MALI DRŽAVICI.

Se pa zahvaljujem za iskrenost Poljakom, Čehom, in Slovakom ki so sicer v mojem primeru šli v skajnost uničevanja prav tako zdravja in si služili novce z mučenjem za ceno že uničenih 26 let življenja. Vsaj vemo kot narod kje smo in po kateri poti moramo odločno naprej.
Kako enostavna stvarca - zastavico narišeš in ponudiš ljudjem življenje brez strahu(se prav tako zahvaljujem Putinu).


@POLSKI-ČEŠKI-SLOVAŠKI(tam se je pot začela leta 2018 - bil pa sem obravnavan kot ne Evropejec - po napadu z vojaškim directed energy orožjem pred policijsko postajo in v policijski postaji kjer sem zaprosil za azil so me hoteli leta 2018 dati v karanteno za par mesecev da bi tako po njihovih besedah preverili če ne bolujem za kakšno bolezen - koronavirusa še ni bilo) KATERE ZGODOVISNKO GLEADNO NIKDAR IN NIČESAR ZA SLOVENSKI NAROD NISO NAREDILE(OKORIŠČALE SO SE GA ZGODOVINSKO ZANJ NAREDILE KARKOLI KADARKOLI - NIČESAR IN NIKOLI) - MI NISMO IN NE BOMO POSTALI BERAČI EVROPE-SVETA KJER BOJO PO NAS PLJUVALI PRAV VSI JEBIVETRI.

BRAT BRATU BRAT - VRAG VRAGU VRAG !!! 

No comments:

Post a Comment