Thursday, May 17, 2018

Vse poslanke in poslanci kontaktirani s sledečim besedilom - All Slovenian parliamentarians contacted in respect to previous submitted compain

Zahtevam da se aretira predsednika Boruta Pahorja in ostale ki podpirajo četniško(GENOCIDNO) politiko Beograda in Moskve napram Slovenskemu in ostalim narodom v Sloveniji(se dogaja popolnoma isto v Ukrajini).

Od Boštjana Avsec(a) - vloga pritožbe zoper državne organe ki nadaljujejo z kršitvami zakonov - tako  Slovenskih kakor mednarodnih

Moja pritožba za katero vas prosim da se obravnava in ne zavlačuje kakor je to bil primer na pobudo gospoda Pahorja oziroma celo namiguje dva dni kasneje po vlogi le te(se je zgodilo v sredo natančno kar je razvidno spodaj) kot maščevalno sredstvo za pritožbo zoper psihijatrije s psihijatrijo(namesto policije se je oglasila psihiatrija).


Boštjan Avsec

Krka 1
8000 Novo mesto
Telefon 69681340

Tole sem dobil dva dni kasneje po vlogi zgoraj vidne pritožbe na oddelek za preiskovanje in pregon uradnih oseb s posebnimi pooblastili. Se pravi od specializiranega državnega tožilstva

Grožnje kot so razvidne tukaj bojo imele enak odziv v prihodnosti kakor so ga imele danes in v preteklosti.

Vam samo omenjam dejstvo da bom sprožalal tukajšnji postopek kolikor dolgo bom živ, da nebi kdo napačno interpretiral kako in kaj kar je navada psihijatrov in politikov.

Vse poslance in poslanke prav tako pozivam da podajo Evropski uniji zahtevko po razrešitvi Slovenije iz Evropske Unije - to pa zaradi poštenosti do ostalih Evropskih naraodov saj vendar vsi vemo da nismo del civilizirane družbe pač pa preteklega Balkana.

TO NI NAMENJENO KAKRŠNEMU KOLI PODPIHOVANJU SOVRAŠTVA NAPRAM BRATSKEMU SRBSKEMU ALI RUSKEMU NARODU AMPAK RAVNO OBRATNO SAJ MENIM DA SAMI POTREBUJEJO ZAŠČITO DOMA IN PA SEVEDA PRI NAS(ŠE BOLJ PRI NAS ZARADI LOKALNIH DISKRIMINACIJ IN NASILNIH OBLASTI V KREMLJU IN BEOGRADU KATERE JIH ZLORABLJAJO V SVOJE NAMENE ALI PA CELO UNIČUJEJO).

No comments:

Post a Comment