Monday, August 8, 2022

IN A PUBLIC AREAS WHERE BROUGHT DRUGGED UP OFTEN TIMES NEXT TO TOP POLITICIANS, 99.9% OF THE TIME A VERY LIGHT SILICONE MASKS WERE PLACED OVER MY FACE: SAME POLICE OFFICERS(off duty) AS DURING PUBLIC PROCESSIONS PARTICIPATED DURING MK ULTRA DEATH THREATS REHEARSALS PRIOR TO PUBLIC PROCESSIONS

Participants wherever brought time and again first wouldn't recognize me during public processions, but once would(it was acknowledged time and again for over 20 years as with, "Ohhh, its you again" on what blah blah followed up on me with what we told you what we

stated what we agreed etc.)
, a SUBTLE REMINDERS IF VERY PUBLIC on previously isolated torture death threats WHICH POLICE ALONE PARTICIPATED flew straight in my face - not anywhere near as violent, but reminding of violence was consistent and at times if pulled aside repeated....Russian chapel at Slovenian Vršič where Zmago Jelinčič alone would deliver me REPEATEDLY for torture was no exception to Milan Kučan rule...same went on for over two decades at partisan memorials all over Slovenia with neighbors such as Bergers participating...
Putin participated publicly with his KGB killers once, but was there almost on every occasion USING ON EACH OPPORTUNITY TO HIDE HIS IDENTITY A SILICONE MASKS. Russians feared me in  Russia so much, I believe they wouldn't dear to place me next to them whenever taking public photos even with silicone mask on....they laughed and shook from excitement, but never had balls to pose next to me with either silicone mask off or even with silicone mask on if photos were released into public...always waited for camera ritual finish on what they would have their photographers click extra photos for sicker than sick collection... biggest size wise country in the world(for now as is still about to be decided about its actual existence https://ausertimes.blogspot.com/2022/07/donald-trump-claimed-me-in-2019-i-would.html), but mentality wise a dwarfy shithole.

Seen above ritual with Kučan is a new from about a week ago video recorded video...a ritual which Kučan who ad Slovenian taxpayers finance Russian crime at Vršič repeated over the coarse of the years since 
BORUT PAHOR FAJON KUČAN CRIME COMMENCED INFRONT OF SO CALLED "RUSSIAN" CHAPEL IN 1998 WHEN THEY BROUGHT EXCITED PUTIN INFRONT OF FOREIGN LEADERS TO ONE DURING THEIR UNDERCOVER GATHERINGS(hiding themselves like cockroaches from public in fenced secluded areas of tiny Slovenia to advance their global agenda) IN SLOVENIA WHICH COMMENCED IN 1995....


BRING SLOVENIAN UDBA KILLER ZMAGO JELINČIČ ALSO TO THIS VERY LOCATION AND TO UKRAINE, SO ONE WILL UNDERSTAND THE REAL MEANING OF HIS MISERABLE TREACHEROUS EXISTENCE.
@ZMAGO JELIČIČ - WHAT ARE YOU DOING IN SLOVENIA SINCE YOU HATE ONE SO MUCH !!?????


THERE IS NO REASON FOR ANY NORMAL SLOVENIAN TO SUPPORT JANEZ JANŠA(ALSO EX YUGO UDBA OFFICIAL) AS ONE NOT ONLY HAVE PARTIVCIPATED AND SUPPORTED TORTURE BUT FURTHER ONE NEVER EVER TOUCHED PUBLICLY ANYTHING BEYOND MILAN KUČAN AND EVEN HE(OBVIOUS UDBA MURDERER) GAVE HIM A PERMISSION FOR HIS CONDUCT....

Kučan bo eden redkih, ki bo z udeležbo pri ruski kapelici izkazal podporo vojnim zločincem



Foto: STA

Pred nami je zadnja nedelja v juliju, ki jo vsako leto zaznamuje tradicionalna slovesnost ob Ruski kapelici. Tokrat naj bi dogodek, zaradi dogodkov v Ukrajini, potekal v zelo okrnjeni izvedbi, vabilo pa naj bi prijeli le “prijatelji in člani”. Povsem nepresenetljivo je udeležbo napovedal Milan Kučan in po poročanju medijev še Jože Colarič, generalni direktor in predsednik uprave Krke. Dogodek, v trenutnih razmerah, v javnosti sproža ogorčenje. 

Ruska kapelica je spomenik nad Kranjsko Goro, umeščena ob poti do prelaza Vršič, ki so jo v težkih vojnih razmerah gradili ruski ujetniki. Vsako leto je tam organizirana pietetna slovesnost v spomin vsem, ki so med gradnjo ceste na Vršič umrli. A slovesnost ni le pietetne narave, je tudi prvovrsten politični spektakel, ki združi vrh ruskega političnega vodstva in proruske slovenske politike, v prvi vrsti Milana Kučana.

Da gre resnično za prvovrstni politični in moralno neodgovoren dogodek, priča dejstvo, da ga je s svojo prisotnostjo v preteklosti počastil sam Vladimir Putin in številni drugi politični in vojaški voditelji iz Rusije. Kot je razbrati iz Delove naslovnice, je Milan Kučan svojo prisotnost upravičil rekoč, da gre za spomin na umrle in da dogodek nima nobene zveze z vojno v Ukrajini. A umrlih bi se lahko spominjal na katerikoli drugi slovesnosti. Na Ruski kapelici gre v resnici za politiko približevanja Rusiji, ki ta trenutek izvaja vojne zločine na ozemlju Ukrajine, kar je v objavi na Twitterju lucidno spomnil profesor in nekdanji minister Žiga Turk“Saj se spomnimo, ne, da je bil Putin na Vršiču po aneksiji Krima, po sestrelitvi malezijskega letala in po ruski kolaboraciji z donbaškimi separatisti? Verjetno tudi tisti obisk ni imel nobene povezave z ničemer.” Poleg tega gre za dogodek, ki v središče postavlja vojake nasprotne strani. Spomnimo, da so se Slovenci borili na strani Avstroogrskih sil, Rusi pa so bili naši nasprotniki. Zakaj torej tako odločna podpora nekomu, ki z nami nima ničesar skupnega?


BLAH LAHLALALALA


Mineva mesec dni od Putinove agresije nad Ukrajino in več kot pet let, ko se mu je leva elita “priklonila” pri ruski kapelici


Vrsic. Obisk ruskega predsednika Vladimirja Putina. Spominska slovesnost pri Ruski kapelici. Ob Putinu tudi Pahor, Karl Erjavec, Milan Brglez, Danilo Turk, Anja Kopač Mrak, Miro Cerar in Branko Masleša. (Foto: sta)

Natanko mesec dni nazaj je ruska vojska napadla suvereno Ukrajino, v tem času pa je storila številne vojne zločine in povzročila masovno begunsko krizo v Evropi. Poletje leta 2016 pa je bilo zaznamovano z napetimi odnosi med EU in ZDA na eni ter Rusijo na drugi strani. Kriza je nastopila ob ruski okupaciji delov suverene in neodvisne države Ukrajine leta 2014, s čimer je Rusija grobo poteptala mednarodno pravo. Kljub temu se je predsednik države Pahor odločil, da bo v osrčje Evrope, na vsakoletno slovesnost ob ruski kapelici pod Vršičem, povabil diktatorja Vladimirja Putina. To so mnogi razumeli kot nesramno provokacijo, ki bi utegnila resno škoditi ugledu Slovenije znotraj EU in Nata. Ob kapelici se je tedaj zbralo več vidnih predstavnikov tranzicijske levice: Miro Cerar, Karl Erjavec, Borut Pahor, Milan Brglez, Danilo Türk, Anja Kopač Mrak, Branko Masleša in celo Kučanovi politkolesarji. 

V resnici je šlo le za gnilo češnjo na vrhu neokusne, plesnive torte, za simptomatiko globlje patološke simbioze med slovensko levico in avtokratskim režimom v Moskvi. Ta se je poglabljala tekom levih vlad in dosegla svojevrstno kulminacijo prav v času predsednika vlade Mira Cerarja in zunanjega ministra Karla Erjavca. Slednji je zaslovel ravno po tem, da ni niti enkrat samkrat obiskal ZDA, se je pa v vlogi državnika, večkrat mudil v Moskvi, z ruskimi predstavniki pa sestajal tudi na Slovenskem.

V tistem času je bil naš veleposlanik v ZDA diplomat Božo Cerar, ki je svoje videnje zaskrbljujočih razmer opisal sledeče: “To obdobje, ko je bil Erjavec zunanji minister, je šlo za neko obdobje v naši zunanji politiki, ki nam ne more biti ravno v ponos. V tistem času, se je Slovenija precej oddaljila od, v resoluciji Državnega zbora začrtani smeri naše zunanje politike, ki jo v mnogočem opredeljuje predvsem članstvo v EU in v Natu.” Kot je še navedel Cerar, je obenem prišlo do zanemarjanja odnosov z našim strateškim partnerjem in zaveznikom – z ZDA.

Na slovesnosti ob Ruski kapelici, ki se je je udeležil ruski diktator Vladimir Putin, so bili tudi Kučanovi politkolesarji. (Foto: STA)

Kot je v nadaljevanju še pojasnil Cerar, ni šlo zgolj za zbližanje z Rusijo in Putinovim režimom. Nekaj so povsem normalni odnosi s tujo državo, tudi takšno, ki ti “ni blizu”, in ki ne zastopa enakih vrednot, kot jih zastopamo v Sloveniji. Nekaj je normalno gospodarsko, politično sodelovanje itd., nekaj povsem drugega pa je “klanjanje” nekomu, ki spodkopava organizacije, katere članica smo (EU in Nato), in ki je le malo pred tem izvedel prvo agresijo na Ukrajino (leta 2014) ter celo anektiral dele te države.

Slovenska leva elita in Vladimir Putin (Foto: STA)

Putin in Pahor skupaj na Vršiču leta 2016. (Foto: sta)

Foto: STA

Putin, ruska kapelica. (Foto: STA)




END












PROUDLY WRITTEN BY AUSER TIMES BLOG OWNER MR. BASTIAN AUSER

AVSEC BOŠTJAN



NOT SOME WESTERN BULLSHITER DRUNK
OR UDBA TRAITOR

WHO SUPPORTED AND SUPPORTED GREATER SERBIAN CHETNIK STATE KNOWN AS YUGOSLAVIA

THEY WOULD IF THEY COULD....



No comments:

Post a Comment